تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 60

نام تاپيک: نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خب این یعنی تحمیل دیگه شاید میلین ها نفر اسم فایر فاکس رو نشنیده باشن
    این کار امکان انتخاب رو از کاربر میگیره و از همون ابتدا میاد با ie کار میکنه و میترسه که بره یه مرورگر دیگه رو امتحان کنه
    چرا تحمیل.تو اگه یک مغازه یا تولیدی داشته باشی که نمیری جنس یک تولیدی دیگه رو تو پکیجت به مشتری بدی.
    وقتی یکی (کاربر حرفه ای رو نمیگم) میره سیستم عامل میخره توقع داره امکاناتش به حدی باشه که همه کارهاشو راه بندازه.چه فایده داره چند صد دلار پول سیستم عامل بدی بعد نه مرورگر داشته باشه نه پخش کننده موسیقی و نه ....
    میتونه اینها رو به صورت اختیاری در هنگام نصب برای کاربر فعال و یا غیرفعال کنه.اونهایی هم مثل شما مثلا دنبال بهترش هستند میرند یک نرم افزار دیگه نصب میکنند.
    اگه ie بهترین و کاملترین و امن ترین نسخه رو هم بده بیرون باز هم هستند کسانی که ایرادهای بنی اسراییلی بگیرند و بگند این مرورگر به درد نمیخوره و فقط مرورگر مورد علاقه خودشون بهتره. و بالعکس.
    یکسری تو دنیا به جای اینکه خودشون دنبال ارائه یک کار بهتر باشند از رقبای دیگه ایراد میگیرند.یکسری به جای اینکه به گسترش اوپن سورس بپردازند به شکایت علیه مایکروسافت میپردازند.یک عده هم میشند طرفدارشون و خودشونو مخالف مایکروسافت یا شرکتهای دیگه قرار میدند.
    در آخر هم شرکتها میمونند با سودهای کلانشون و کل کل و توهین و ..... کاربرهاشون که هیچ سودی به جز تعصب خوردن بی مورد براشون نداره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

avecina.ir- من که نفهمیدم چطور جواب خودم رو دادم!

آره، IE نتونسته تست acid3 رو پاس کنه. اما acid3 نه یک استاندارده نه زیر نطر سازمان متولی استانداردهای وب هست.صرفا یک تسته که پرفورمنس و شیوه ی اجرای جاوا اسکریپت و یکسری خصوصیات دیگه رو در مرورگر تست میکنه. برای مایکروسافت، تست acid2 مهم تر از همه بود که اون هم 100% انجام شد...پاس کردن تست acid3 نیازمند زمان بیشتریه چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره. آخه اینترنت اکسپلورر، اپرا یا فایرفاکس نیستش که...

3. این کاربر از MM-Aquarius بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11

آره، ie نتونسته تست acid3 رو پاس کنه. اما acid3 نه یک استاندارده نه زیر نطر سازمان متولی استانداردهای وب هست.صرفا یک تسته که پرفورمنس و شیوه ی اجرای جاوا اسکریپت و یکسری خصوصیات دیگه رو در مرورگر تست میکنه. برای مایکروسافت، تست acid2 مهم تر از همه بود که اون هم 100% انجام شد...پاس کردن تست acid3 نیازمند زمان بیشتریه چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره. آخه اینترنت اکسپلورر، اپرا یا فایرفاکس نیستش که...
    ایول. این جمله ای هست که یک کاربر نرمافزار باید خوب درکش کنه.

فرق نرمافزارهای پراستفاده و گسترده شرکتی مثل ماکروسافت با دیگر نرمافزارها. از ویندوزهاش گرفته تا اجزاش مثل ie و حتی wmp.

در همچین محصولات پراستفاده ای, نمیشه بدون حساب تغییر داد یا ژانگولربازی در آورد. نمیشه هر روز دستکاری کرد و ورژنی با صدم بیشتر بیرون داد.

5. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

تو مثل اینکه کینه ی دیرینه ار این مرورگر داری! درسته اینترنت اکسپلورر در گذشته مخصوصا از ورژن 6 به قبل مشکلات زیادی داشته، اما انصافا الان دیگه نمیشه مثل گذشته بهش خورده گرفت.
    اون صفحه ای که بهش لینک دادی از اسمش مشخصه درباره ی css3 است که هنوز یک پروسه ی در حال تکمیله.

در مورد acid3 اشتباه کردم، با css3 قاطی کردمش.acid3 طبق گفته ی مایکروسافت هدف نبوده و حتما دلیلی داشته واسه خودش.acid3 در مورد css نیست، acid2 بوده و هست.
    اگه می خوای با چشم باز و واقع بینی این قضیه رو بسنجی، این سایت رو ببین که مربوط به خود css هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمن اینکه یادمون باشه مرورگر همه جا حاضری مثل IE که بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ هنوز از ورژن ششش استفاده میکنند، نمی تونه یهو تغییرات عمده در ساختارش ایجاد کنه.به عبارت دیگه مایکروسافت خوب می دونه داره چیکار می کنه.

آره، IE نتونسته تست acid3 رو پاس کنه. اما acid3 نه یک استاندارده نه زیر نطر سازمان متولی استانداردهای وب هست.صرفا یک تسته که پرفورمنس و شیوه ی اجرای جاوا اسکریپت و یکسری خصوصیات دیگه رو در مرورگر تست میکنه. برای مایکروسافت، تست acid2 مهم تر از همه بود که اون هم 100% انجام شد...پاس کردن تست acid3 نیازمند زمان بیشتریه چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره. آخه اینترنت اکسپلورر، اپرا یا فایرفاکس نیستش که...
    منظورت از تو منم؟
    انگار از مایکروسافت پول میگیری که واسه اینترنت اکسپلورر تبلیغ کنی!

تست اسید 3 یک تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مورد قبولیه شما این حرف ها رو بر روی چه دلیل و مدرکی میزنید؟
    مدت هاست که دیگه از اسید 2 اسمی برده نمیشه اونوقت تازه مایروسافت سعی کرده تونسته پاسش کنه
    جالبه که بدونید حتی مرورگر های موبایل هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معلومه که اینترنت اکسپلورر اپرا یا فایرفاکس نیست
    چون هیچ وقت اپرا و فایرفاکس مشکل امنیتی ای نداشتند که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز ترمیم نشده بود!
    در ضمن اگه منظورت از اینکه اینترنت اکسپلورر اپرا یا فایرفاکس نیست اینه که فایرفاکس و اپرا دایما ورژن میدن بیرون باید بگم که اگه فایرفاکس و اپرا تقریبا هر ماه آپدیتی واسه مرورگر هاشون بیرون میدن دلیل بر پایدار نبودنوشون نیست این این اصلاحات فقط اصلاحات امنیتی و گاها برای رفع مشکلات ریز هستد
    البته معلومه وقتی آدم ببینه مایکروسافت بعد از 6 سال ورژن 7 رو زحمت کشید داد و بعد حدود 2سال هم ورژن 8 رو داد فکر میکنه که بقیه مرورگر ها که هر ماه آپدیت میشن حتما مشکلی دارند

ضمن اینکه یادمون باشه مرورگر همه جا حاضری مثل IE که بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ هنوز از ورژن ششش استفاده میکنند، نمی تونه یهو تغییرات عمده در ساختارش ایجاد کنه.به عبارت دیگه مایکروسافت خوب می دونه داره چیکار می کنه.
    چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره.
    خوبه آروم آروم بیاد انشاالله در سال 2020 مایکروسافت تست اسید 3 رو پاس میکنه که فکر کنم اون موقع تست اسید 10 هم اومده باشه که البته استاندارد نیست!!!!!!!!!
    شما اگه یکم جستجو و تحقیق بکنید میبینید که شرکت های معتبر و اکثر شرکت هایی که به صورت حرفه ای کار میکنند اصلا از IE استفاده نمیکنند چه برسه به ورژن 6
    در این مورد اگه میگفتید کاربران تازه کار و آماتور قابل قبولتر بود
    من تمام حرف هام رو با دلیل و مدرک زدم ولی بازم میگم دوستان مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کامل بخونند تا ببینند که مشکل IE فقط اسید 3 و css نیست

ایول. این جمله ای هست که یک کاربر نرمافزار باید خوب درکش کنه.

فرق نرمافزارهای پراستفاده و گسترده شرکتی مثل ماکروسافت با دیگر نرمافزارها. از ویندوزهاش گرفته تا اجزاش مثل ie و حتی wmp.

در همچین محصولات پراستفاده ای, نمیشه بدون حساب تغییر داد یا ژانگولربازی در آورد. نمیشه هر روز دستکاری کرد و ورژنی با صدم بیشتر بیرون داد.

کلا مایروسافت گاراژ قدیر ژانگولره
    شما اول تحقیق کنید اون صدم ها مربوط به چی هستند بعد بفرمایید کی ژانگولره کی گنگستر!!!!
    مشکلات نرم افزاری مرورگری مثل فایرفاکس و ورژن 10 اپرا با یک آپدیت ساده که در حد دقیقه هم طول نمیکشه حل میشه
    از IE چطور؟
    بعد از 453 روز؟
    آپدیت های چند مگی؟
    تازه از کجا بتونی پیدا کنی آپدیت رو
    حتی در ورژن 8 هم قابلیت آپدیت رو برای این نرم افزار ارایه نکرده!!!
    Last edited by satttanism; 31-03-2009 at 20:27.

7. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

1- کلا مایروسافت گاراژ قدیر ژانگولره
    2- شما اول تحقیق کنید اون صدم ها مربوط به چی هستند بعد بفرمایید کی ژانگولره کی گنگستر!!!!
    3- مشکلات نرم افزاری مرورگری مثل فایرفاکس و ورژن 10 اپرا با یک آپدیت ساده که در حد دقیقه هم طول نمیکشه حل میشه
    از IE چطور؟
    بعد از 453 روز؟
    آپدیت های چند مگی؟
    تازه از کجا بتونی پیدا کنی آپدیت رو
    حتی در ورژن 8 هم قابلیت آپدیت رو برای این نرم افزار ارایه نکرده!!!
    1- تیکتون برای کسانی که الان دنبال سرگرمی باشن جالبه. متاسفانه من الان حسش رو ندارم.
    2- مدتهاست دارم صدم به صدم با Opera پیش میام. نیازی نیست که شما به من یادآوری کنید.
    3- بحث مشکلات نرمافزاری و آپدیت نیست. موضوع فراتر از اینه. اصول نرمافزاره.

نمی دونم چرا ایرانی ها حسابی در بحث های نرمافزاری شاخ میشن.

اینقدر علاقه به بحث دارید خوب یه سر به انجمن بحث های نرمافزاری بزنید و مقاله ای چیزی بنویسید و دیگران رو بهره مند کنید.

من در حال حاضر از Opera 9.64 و IE8 استفاده می کنم و علاقه ای به شرکت در این بحث ندارم.

9. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

^^ acid3 زیر نظر w3c نیست تمام! از طرف یک گروه غیر رسمی حامی استانداردهای وب هست که هیچ گونه مسئولیتی در قبال تعیین استاندارد ندارند. نه اینکه مهم نباشه، اما اونقدر هم که شما بزرگش می کنی نیست؛ و اینکه اینترنت اکسپلورر فقط یک مرورگر نیست...میشه گفت یک نرم افزار سیستمی ویندوزه که نمیشه راحت و یک شبه تغییرات عمده درش ایجاد کرد.( البته ظاهرا IE به ویندوز 7 ، مثل گذشته متصل نخواهد بود.)

من قبول دارم که تیم اینترنت اکسپلورر کم کاری کرده در گذشته.من در جایی خوندم که تا ورژن 6، چیزی به اسم تیم اینترنت اکسپلورر( به شکلی که الان وجود داره و وبلاگ هم داره)، نبوده. قبول دارم که تا ورژن 6 و تا حدی 7 هرچی ازش ایراد بگیرید حق دارید، همونطور که می تونید از netscape هم گلگی کنید که در دوران خودش ساز خودش رو میزده و استاندارد واسش معنا نداشته.

اصلا شما که هنوز نمی دونی IE از طریق ویندوز آپدیت، مرتبا به روز میشه چطور درباره ی این چیزها نظر میدی؟!

شما نمی خواد تحقیق کنید که بدونید حرف من در مورد شرکت ها درسته یا نه، کافیه چشم خودتونو باز کنید آقای شما، و سایت اینترنت اکسپلورر رو با فایرفاکس مقایسه کنید تا به تفاوت بزرگ این دو مرورگر در حیطه ی مسئولیتشون، پی ببرید.
    کد:

میبینید که مخاطبان اینترنت اکسپلورر به جز کاربران عادی، کیا هستند...زیر information for رو بخون.

از طرف دیگه سایت فایرفاکس رو با IE باز کن و ببین اوج اعتبار فایرفاکس رو.فکر کن مایکروسافت بیاد و برای کاربران فایرفاکس همچین صفحه ی ویژه ای بسازه...

خودت تا تهشو بخون.

11. این کاربر از MM-Aquarius بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم.. آقای satttanism بطور مستند و با استدلال نظراتشونه گفتن.....مرسی.یعنی باوجودیکه ایشون به فایرفاکس بیشتر ارادت دارن و بنده بیشتر با اپرا حال میکنم و از این نظر قبلن هم باهاشون توووی انجمن اینترنت و شبکه>مرورگرها باهاشون کلی بحث و اختلاف داشتیم با اینحال شخصن خودم از پستهای ایشون در اینجا خیلی نکات استفاد کردم.....
    اینقدر علاقه به بحث دارید خوب یه سر به انجمن بحث های نرمافزاری بزنید و مقاله ای چیزی بنویسید و دیگران رو بهره مند کنید.
    گفتم که....آقای satttanism در انجمن مرورگرها بیشتر از هر کسی مقاله ی تخصصی نوشته....

13. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

1- تیکتون برای کسانی که الان دنبال سرگرمی باشن جالبه. متاسفانه من الان حسش رو ندارم.
    2- مدتهاست دارم صدم به صدم با opera پیش میام. نیازی نیست که شما به من یادآوری کنید.
    3- بحث مشکلات نرمافزاری و آپدیت نیست. موضوع فراتر از اینه. اصول نرمافزاره.

نمی دونم چرا ایرانی ها حسابی در بحث های نرمافزاری شاخ میشن.

من در حال حاضر از opera 9.64 و ie8 استفاده می کنم و علاقه ای به شرکت در این بحث ندارم.
    شما ببخشید که اصولی بحث کردید و من تیکه انداختم واقعا شرمنده!
    در مورد بهرمند کردن و نکردن هم خودم تصمیم گیری بلدم نیازی به پیشنهاد نیست
    درضمن اگه شما صدم به صدم پیش اومدید پس باید بدونید که اینها صدم نیستند!!!!
    من نمیخواستم اصلا در این بحث شرکت کنم ولی بعضی از حرف ها رو که میبینم چطور اشتباه هست و دیگران رو گمراه میکنه نتونستم تحمل کنم
    یعنی مشکلات و امنیت و غیره جزء اصول نرم افزار نیست؟
    ^^ acid3 زیر نظر w3c نیست تمام! از طرف یک گروه غیر رسمی حامی استانداردهای وب هست که هیچ گونه مسئولیتی در قبال تعیین استاندارد ندارند. نه اینکه مهم نباشه، اما اونقدر هم که شما بزرگش می کنی نیست؛ و اینکه اینترنت اکسپلورر فقط یک مرورگر نیست...میشه گفت یک نرم افزار سیستمی ویندوزه که نمیشه راحت و یک شبه تغییرات عمده درش ایجاد کرد.( البته ظاهرا ie به ویندوز 7 ، مثل گذشته متصل نخواهد بود.)

من قبول دارم که تیم اینترنت اکسپلورر کم کاری کرده در گذشته.من در جایی خوندم که تا ورژن 6، چیزی به اسم تیم اینترنت اکسپلورر( به شکلی که الان وجود داره و وبلاگ هم داره)، نبوده. قبول دارم که تا ورژن 6 و تا حدی 7 هرچی ازش ایراد بگیرید حق دارید، همونطور که می تونید از netscape هم گلگی کنید که در دوران خودش ساز خودش رو میزده و استاندارد واسش معنا نداشته.

اصلا شما که هنوز نمی دونی ie از طریق ویندوز آپدیت، مرتبا به روز میشه چطور درباره ی این چیزها نظر میدی؟!

شما نمی خواد تحقیق کنید که بدونید حرف من در مورد شرکت ها درسته یا نه، کافیه چشم خودتونو باز کنید آقای شما، و سایت اینترنت اکسپلورر رو با فایرفاکس مقایسه کنید تا به تفاوت بزرگ این دو مرورگر در حیطه ی مسئولیتشون، پی ببرید.
    کد:

میبینید که مخاطبان اینترنت اکسپلورر به جز کاربران عادی، کیا هستند...زیر information for رو بخون.

از طرف دیگه سایت فایرفاکس رو با ie باز کن و ببین اوج اعتبار فایرفاکس رو.فکر کن مایکروسافت بیاد و برای کاربران فایرفاکس همچین صفحه ی ویژه ای بسازه...

خودت تا تهشو بخون.
    من نگفتم یک شبه ولی تغیراتی که ie8 بعد از 8سال نسبت به ie6 داشته هم هیچه فکر نکنم 8 سال یک شب باشه!!!
    شما هم همونطور که گفتم طوری بحث (البته تیکه انداختن بهتره بگم) میکنید که انگار سر سفره مایکروسافت نون میخورید
    در کل من همه حرف هام رو زدم و همه این ها رو هم میدونم

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

من اومدم
    اصلا" بذارید یه چیز بگم کلی حال کنید . مزخرف تر از IE نیست چه 6 و 7 و هر ورژنی که میده مایکروسافت همون آشغالیه که بوده فرقی نمیکنه . دوستان تو چیند تا از پستها خوب گفتند . بابا ساده ترین نمونه : شما چند تا Tab باز کنید تو IE چند تا هم تو FF ببینید کدوم بیچاره تون میکنه . اصلا" همه تستها رو بیاندازید دور . من به عنوان یه کاربر میخوام 50 تا Tab همزمان باز کنم و همیشه همه کم یا زیاد تر از 50 تا باز میکنم به دلیل دانلود زیاد از رپید شیر و گرفتن لینک تو فایر فاکس تا حالا مشکلی نداشتم ولی تو IE همیشه کارم به هنگ کردن سیستم و باز کردن Task Manager شدم . از این تست بهتر چی میخواهید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من اومدم
    اصلا" بذارید یه چیز بگم کلی حال کنید . مزخرف تر از ie نیست چه 6 و 7 و هر ورژنی که میده مایکروسافت همون آشغالیه که بوده فرقی نمیکنه . دوستان تو چیند تا از پستها خوب گفتند . بابا ساده ترین نمونه : شما چند تا tab باز کنید تو ie چند تا هم تو ff ببینید کدوم بیچاره تون میکنه . اصلا" همه تستها رو بیاندازید دور . من به عنوان یه کاربر میخوام 50 تا tab همزمان باز کنم و همیشه همه کم یا زیاد تر از 50 تا باز میکنم به دلیل دانلود زیاد از رپید شیر و گرفتن لینک تو فایر فاکس تا حالا مشکلی نداشتم ولی تو ie همیشه کارم به هنگ کردن سیستم و باز کردن task manager شدم . از این تست بهتر چی میخواهید ؟
    سیستم زوار دررفتتون رو لطفا آپگرید کنید.

با 62 تب باز و ie7 دارم اینو تایپ می کنم.

مرسی!

17. این کاربر از MM-Aquarius بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •