تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: apple iphone 3g یا htc touch hd

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. البته از نوک دماغتون هم میتونید استفاده کنید همون کار دست رو انجام میده ضمن اینکه شما اگر تو قطب باشید فقط از دستکش استفاده میکنید؟ ضمنا" دوست من اگر همه بعد از دو سال از ریلیز شدنش میدونستن خیلی چیزارو قطعا" اینجا از دیگران راهنمایی برای انتخاب نمیخواستن البته منم اگر تو امریکا بودم ار ایفون استفاده میکردم. ضمن اینکه من ارزش گذاری نکردم من نظرم رو گفتم که با شرایط ما اچ دی خیلی بهتر از آیفونه (البته باز هم میگم نظر شخصی بنده هست درست یا اشتباهش رو میزاریم به عهده قضاوت دوستان ) من نظرم رو با دلیل عرض کردم شما هم بفرمایید که با توجه به امکاناتی که نمیتونید استفاده کنید به چه دلیل آیفون سر تره؟

شاد و پیروز باشید.
    سلام
    ببخشید نمیدونستم شرکت HTC یه جورایی به شما ارتباط داره وگرنه چنین چیزیو نمیگفتم که بهتون بر بخوره اینجا قسمت مشاوره هستش وقتی یه نفر تایپیک میزنه از شما جواب میخاد ...........نه اینکه بزارید و بگید من فردا میام جوابتونو میدم
    در ضمن اینجا همه میدونن
    که آیفون با قلم کار نمیکنه در ضمن با نوکه دماغتون کار نمیکنه چون نوک دماغتون موقعی که هوا سرده بی حس میشه و نمیتونه کار دستو انجام بده بهتره یه سر به تایپیکه اخبار تلفن همراه بزنین و ببینین که هفته ای چند تا برنامه و کاراکتر های جالبی برای آیفون میاد
    همونطور که از اسمه مکینتاش پیداست رابط کاربری گرافیکی بالاست که همرو مجذوب خودش کرده با قیمتی که دارن این دو گوشی آیفون بهتره بیخود ملت نمیرن بخرن این گوشی رو و بیخود نیست که پر فروشترین گوشی دنیاست یه حقیقته باید قبول کرد من برنده مورده علاقم سامسونگه اما نیومدن بگم I900 بخر یا OMNIA HD
    چرا به دلیله اینکه باید راهنمایی درست کرد الان نمیشه از امکاناته این گوشی استفاده کرد شاید تا 2 ماهه دیگه اپراتورها این امکاناتو در اختیاره کاربرا قرار بدن هرکسی گوشی میخره صرفا گوشیرو واسه 1ماه یا 2 ماه نمیخاد
    هر کسی که آیفون داره اینو میدونه که کار کردن با گوشیهای دیگه واسشون سخته در ضمن شما اگر دستشویتون بگیره میتونین با آیفون یکی از نزدیکترین توالتهای محل ترددتون رو رزرو کنین پس این مشکل از گوشی نیست مشکل از اپراتورهای کشوره که به شما این خدماتو نمیدن بهتره(در ضمن نظر شخصی یدونست نه اینکه کل تایپیکو با نظراتتون پر کنید(اسپم) و تایپیکو منحرف کنین هر کسی تو این تایپیک نظر مثبتی در مورد آیفون میده شما میریزین سرش .
    به هر حال من نمیگم hd نگیره .چون hd واسه خودش قولیه
    امااااا
    1_ قیمتش خیلی بالاست خیلی از این حرفا میتونه کمتر باشه

2_اینکه هرکسی با آیفون نمیتونه کار کنه (بعدا به حرفه من میرسین )
    آیفونن خیلی سر تر نیست اما اونقدرا هم که شما میگید بد نیست
    شاد باشی

بهتره ادامه پیدا نکنه

2. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

با احترام از نظر دوستان پا به وسط میزارم:
    قبل از هر چیزی میخوام سوال کنم که اگه خدای نکرده آیفون از دستت افتاد یا مثلا یه مشکل سخت افزاری پیدا کرد کجا میشه مراجعه کرد تا خدمات مربوطه ارائه شه.
    دوستان عزیز هر دو گوشی اشکالات و باگ هایی دارن که به سادگی نمیشه قضاوت کرد.
    من نمی خوان از اچ دی دفاع کنم ولی شما فرض کنید هر دو گوشی رو نو و آکبند از جعبه میارید بیرون و روشن میکنید با کدومشون میتونید کار کنید.
    اگه می بینید آیفون بیشترین فروش رو کرده خوب معلومه تو ایران که فروش نداشته فقط تو کشور های خارجی.کشور هی خارجی هم توی خدمات وسرویس های مخابراتی قویند.

در نهایت:
    اگر میخواید پیش این و اون کلاس بزارید و بگید فلان گوشی رو دارم و بهش بدید تا واسه 2 دقیقه دستش باشه و باهاش کار کنه آیفون بهترین انتخابه.چون کافیه یارو بیشتر از 10 دقیقه دستش باشه ازش سیر میشه . من واسه اولین بار که دیدمش تو کفش بودم این رو هم بگم که من اون موقع اچ تی سی تاچ داشتم بعد از اینکه باهش کار کردم دیدم اونقدر هم جالب نیست میدونید چیه شاید کسانی که میگن آیفون خیلی سرتره بخاطر سیستم نرم افزاری داخلیشه یا همون تاچ فلوش خوب این که کاری نداره روی اچ دی یه تم بندازید دقیقا خود خود آیفون میشه حالا ببینید کدوم بهتره؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

اقا من که گفتم گوشی رو خریدم ایفون 3جی 16 گیگ 950 تومن دوتا یکی سفید و مشکی شد 2 ملیون تقریبا
    ازش هنوز سیر نشدم ...
    باحاله مخصوصا پلیر و مولتی مدیاش
    شتاب سنج اینترنتی و عکس و پلیر خیلی خوبن من باحاش حالیدم دوربینش با اینکه دو مگاپیکسله واقعا خیلی از n95 8gb بهتره البته زوم نداره
    تاچش هم خیلی عالیه بقول دوستان با نوک بینی هم میشه باهاش کار کرد
    صداش هم در حد قابل قبولی هست سرعت اینترنتش هم خیلی بالاست و خوبه
    ولی نصب نرم افزارو بازیها هم کم دنگ و فنگ نداره
    کیفیت فایلهای تصویری عالیه
    کلا گوشی بهترین مولتی مدیا هست و به کسانی که به مولتی مدیا و تاچ و صدا و گرافیک اهمیت دور اچ تی سی رو خط قرمز بکشید و دنبال ایفون باشید فعلا
    راستی از راهنمایتون ممنون
    سلام.

اینکه اینترنت آیفون قوی تره رو من متوجه نشدم میتونید یک توضیح بدبد؟
    سرعت عالیه
    2.یاهو و جیمیل...
    با وارد کردنه ایمیلتون در عرض چند ثانیه میتونید چکش کنید
    یو توب داره(شاید تو ایران نشه ولی واسه اونور اب خوبه)
    جی پی اس با سرعت خیلی بالایی
    وایرلس داره!!
    و...
    Last edited by Aseman e ghermez 2; 19-03-2009 at 16:16.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آقا همش قبول به جز اونجا كه گفتي دوربينش از n95 8gig بهتره.شوخي كردي؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مبارکت باشه . ولی شما با HD کار کردی که میگی مولتی مدیاش ضعیفه؟ درسته ال سی دیش 65 کیلو کالر هست ولی چیزی از 16 میلیون رنگ کم نداره. ایترنتش هم قویه. جی پی اسش هم زیر سقف و محیطهای بسته 2 ثانیه طول میکشه که کانکت بشه. 0.3 اینچ ال سی دی بزرگتر خودش کلیه. این چند تا ویدئو رو ببین بعد متوجه میشی چی می گم.....تو یکی ازویدئو ها اتو روتیت اچ دی با آیفون رو ببینید...........خودتون قضاوت کنید.......
    این از کیفیت صدا و تصویر:
    HTC Touch HD video and audio quality
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مقایسه با آیفون و امنیا:
    کد:
    اینم مقایسه اینترنتش با آیفون. معرفی جی پی اس قوی اچ دی. خدا وکیلی ال سی دی رو ببین.
    کد:
    اینم رابط کاربری زیبای TochFlo 3D
    کد:
    خواهشا این ویدئو ها رو ببین. اگه اینترنت پرسرعت نداری بگو واست یه جا تو چند پارت آپ کنم.

7. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه از روز اول تو بحثتون شرکت می کردم صد در صد الان اچ دی تو دستت بود. حالا که دیگه کار از کار گذشته. انشاالله که چرخش واست بچرخه.

9. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    ببخشید نمیدونستم شرکت htc یه جورایی به شما ارتباط داره وگرنه چنین چیزیو نمیگفتم که بهتون بر بخوره اینجا قسمت مشاوره هستش وقتی یه نفر تایپیک میزنه از شما جواب میخاد ...........نه اینکه بزارید و بگید من فردا میام جوابتونو میدم
    در ضمن اینجا همه میدونن
    که آیفون با قلم کار نمیکنه در ضمن با نوکه دماغتون کار نمیکنه چون نوک دماغتون موقعی که هوا سرده بی حس میشه و نمیتونه کار دستو انجام بده بهتره یه سر به تایپیکه اخبار تلفن همراه بزنین و ببینین که هفته ای چند تا برنامه و کاراکتر های جالبی برای آیفون میاد
    همونطور که از اسمه مکینتاش پیداست رابط کاربری گرافیکی بالاست که همرو مجذوب خودش کرده با قیمتی که دارن این دو گوشی آیفون بهتره بیخود ملت نمیرن بخرن این گوشی رو و بیخود نیست که پر فروشترین گوشی دنیاست یه حقیقته باید قبول کرد من برنده مورده علاقم سامسونگه اما نیومدن بگم i900 بخر یا omnia hd
    چرا به دلیله اینکه باید راهنمایی درست کرد الان نمیشه از امکاناته این گوشی استفاده کرد شاید تا 2 ماهه دیگه اپراتورها این امکاناتو در اختیاره کاربرا قرار بدن هرکسی گوشی میخره صرفا گوشیرو واسه 1ماه یا 2 ماه نمیخاد
    هر کسی که آیفون داره اینو میدونه که کار کردن با گوشیهای دیگه واسشون سخته در ضمن شما اگر دستشویتون بگیره میتونین با آیفون یکی از نزدیکترین توالتهای محل ترددتون رو رزرو کنین پس این مشکل از گوشی نیست مشکل از اپراتورهای کشوره که به شما این خدماتو نمیدن بهتره(در ضمن نظر شخصی یدونست نه اینکه کل تایپیکو با نظراتتون پر کنید(اسپم) و تایپیکو منحرف کنین هر کسی تو این تایپیک نظر مثبتی در مورد آیفون میده شما میریزین سرش .
    به هر حال من نمیگم hd نگیره .چون hd واسه خودش قولیه
    امااااا
    1_ قیمتش خیلی بالاست خیلی از این حرفا میتونه کمتر باشه

2_اینکه هرکسی با آیفون نمیتونه کار کنه (بعدا به حرفه من میرسین )
    آیفونن خیلی سر تر نیست اما اونقدرا هم که شما میگید بد نیست
    شاد باشی

بهتره ادامه پیدا نکنه
    اینکه گفتید شرکت اچ تی سی به من ربط داره عرض کنم خدمتتون که به این میگن مغلطه سعی کن دلیل برای برتری بیاری اینکه گفتی کسی که تاپیک میزنه میزنه که جواب بگیره شما که این تاپیک رو نزدی اگر اونسی که تاپیک رو زده سوال کرده بود همون جا جواب رو عرض میکردم اینکه تو پست قبلیتون گفته بودید جوابو میدونستید ,معما چون حل شود آسان گردد حالا ارتباط شما با ئک چیه که اینطور جوش اوردی؟
    اینکه وارد بحث آمار شدید که چی پر فروش ترین تو دنیاست بنده هم عرض کردم اگر منم تو آمریکا زندگی میکردم قطعا" آیفون میخریدم با توجه به امکانات اونجا اینکه گفتید ضعفا مربوط میشه به اپراتورها تا قسمتس موافقم اما اینکه شاید تا یکی دو ماه دیگه امکانات اپراتورهای ما......احتمالش هست همونطور که جی پی ار اس یکی دو ماهه بعد از چند سال راه افتاد.
    اینکه گفتید آیفون تو زمستون با نوک بینیتون کار نمیکنه تست کنید بعدا" نتیجه رو اعلام کنید .اینکه شما به چی علاقه دارید به این بحث مربوط نمیشه چون سوال اینجا در مورد آیفون و اچ دی هست اگر سوال شده بود چی منم امنیا رو با توجه به امکانات و قیمتش پیشنهاد میدادم.
    در مورد آیفون و دسشویی و امکانات آینده هم عرض کنم شاید در آینده امکاناتی بیاد که اچ دی هم براتون آشغالارو ساعت 9 شب ببره در خونه.
    اینکه هر کی از ایفون صحبت کرده اینجا ریختن سرش شما یک نمونه بیار منم قضاوت رو میزارم به عهده دوستان که پستهای من رو با شما مقایسه کنن.

در آخر هم اینکه گفتید بهتره ادامه پیدا نکنه بستگس داره به نظر شما منم احترام میزارم اگر دوست داشتید ادامه پیدا نکنه.

شاد و پیروز باشید.

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

خب! بازم بحث !

هدف تاپیک مشاوره خرید بود . دوستمون هم که گوشی رو خریدن.

پس :

قفل شد.

12. 6 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •