فکر کنم امسال فقط مرد دو هزار چهره ارزش دیدن داشته باشه.
سلام
یه تیزر سینمایی از فیلمهای ایرانی که در این ایام پخش میشه داره نشون می ده که 32 فیلم ایرانی در کل پخش خواهد شد ! شما هم این رو دیده اید ؟؟؟
آیا ورژن خارجی ! هم داره ؟؟؟![]()
همين الان....wanted رو شبكه5 نشون داد..من كه قبلا ديده بودم...فكر كردم يه فيلمه جديده...چنتا بازيگر حذف شده بود...تاپ ترين صحنه ها حذف شده بود.....اونش كه هيچ.....تمام باحالي فيلم بهIm sorry گفتنه يارو بود.....كه خيلي مسخره دوبله شده بود....يكي از باحال ترين صحنه ها كه يارو اون لباس قرمزرو ميكوشه....اسلحرو ميكونه تو مخ يارو چنتا تيرم اونجا شكيك ميكنه....اونم حذف شده بود....واقعا دستشون درد نكنه....ري**ن...به فيلم كارگردان.......
خوب عزيز من اين سريال قرار بود از جمعه شب بروي انتن بره (كه نرفت) وبراي همين هم روي سايت شبكه 3 زده بود : شنبه 13:30
امشب هیچ کدوم از سریال ها پخش نمی شهخیلی مسخره هست دلیلشم که دیگه فکر کنم بدونید.
Last edited by altair; 21-03-2009 at 17:19.
امشب گه اشتباه نكنم فيلم كانال 5 بنام پادشاه من اينو نديدم ايا ارزش ديدين داره؟ داستانش باحاله؟
راستي طنز فقط مديري اون از عيدامسال
اونم از ماه عسل
هردو سوژها تكراري نوسينده ماه عسل كه ميدونيد كيه
![]()
Last edited by Gamemaster; 21-03-2009 at 17:28.
برنامه های نوروز هم سریالا و هم فیلما به صورت فایل JAR برای موبایل خودم تست کردم سالم بود به تفکیک روز ها
امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساعتاشون هم بگید بد نیست.1!!!!ساعت همه ی فیلم های خارجی را میخواهم
چرا سریال شبکه یک با نام اشک ها و لبخند ها پخش نشده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)