چرا اينقدر كم نظر دادين يعني حتي ارزش نظر دادن هم نداره؟
اين ته آيينه رو چي كار كنم كه گرد شه اينجوري خيلي خزه!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اينقدر كم نظر دادين يعني حتي ارزش نظر دادن هم نداره؟
اين ته آيينه رو چي كار كنم كه گرد شه اينجوري خيلي خزه!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p30worldapm; 30-03-2009 at 15:25.
من فقط این نکاتو میگم، خودت تا آخرشو برو!
1. همیشه باید از هر ورتکس 4 خط (edge) بگذره.(استثناهایی هم هست که 3 و 5 خط میگذره!)
2. همیشه پولیگانها باید 4 وجهی باشن.(اینم استثنا داره و میتونه 3 و 5 وجهی باشه، اما 3 وجهی مناسبتر از 5 وجهیه!)
و اما نوبت به هدیه میرسه:
خب، حالا برو تمرین کن ببینیم چه میکنی!
منتظریم...![]()
ممنون دوست جون
ولي
اولا آيينه من اصلا شبيه آيينه اين عكسه نيست
دوما فكر كنم سؤالم رو نفهميدين مي خواستم ببينم كه اون جا رو چي كارش كنم كه اون نكاتي رو كه گفتين رعايت كرده باشم .
و مي خوام كه بقيه جاهاش همون جوري باشه فقط يه راه حل براي تهش بگين
يعني بقيه همشون مسافرتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by p30worldapm; 30-03-2009 at 22:31.
خب، قبل از هر چیز اسم و سنت رو بهم بگو!
و اما مهم نیست که آیینه مورد نظر تو با نمونه ای که من دادم فرق میکنه.
اول اینو بهت بگم که باید خیلی تیزبین تر از این باشی، چون من هم واست توضیح دادم و هم شکل گذاشتم. اگه من بیامو دقیقا بهت بگم چیکار کن که تو کاری نکردی. سعی کن از نوآوری و خلاقیتت استفاده کنی، هنر یعنی همین!
بریم سر اصل مطلب:
شما سعی کن معمولا مدلهاتو با یه box بسازی، یا plane!
البته مدلهایی که کره ای (Sphere) هستن یا استوانه ای (Cylinder) یا کلا مدل ساده ای دارن رو با احجام معمولی برنامه (Standard Primitives) و (Primitives Extended) میتونی بسازی، ولی اگه یه مدل پیچیده میخوای بسازی، با box مناسبتر هست، و متوجه میشی که اون مشکل خز دیگه بوجود نمیاد.
همین الان هم میتونی با یه چمفر (Chamfer) و جوش دادن مناسب ورتکسها (Weld) و یا (Target Weld) یا حذف اون ورتکس (Vertex) وسط و کانکت کردن (Connect) درست ورتکسها مشکل رو حل کنی، اما مشکل اصلی اینجاست که پولیگانهای خوده آیینه با دستگیره یا پایه ی آیینه تناسب نداره و با دادن مش اسمود (MeshSmooth) یا توربو اسمود (TurboSmooth) شکل مناسبی به دست نمیاد، پس شما ورتکسهای آیینه رو کم کن، چون همینجوری خودش اسمود (Smooth) هست!
این چیزایی رو که گفتم رو با دقت بخون، روشون فکر کن و شروع به کار کن.
یه خورده خودت بیشتر تلاش کن تا چیزای بیشتر و بهتری متوجه بشی.
اسم علي سن 18
بالاخره تونستم درستش كنم اينم آيينه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآيينه رو به ماشين اضافه كردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باك بنزين هم
اگه مشكل ديگهاي يا كمي و كاستيي داره لطفا بگين
Last edited by p30worldapm; 31-03-2009 at 23:42.
سلام آقا علی.
خوب پیش رفتی، اگه روش رو از جایی دیگه بدست آوردی خوبه، اما اگه از حرفای من متوجه شدی که عالیه و تبریک ویژه داری!! چون نشون میده سریع موضوع رو گرفتی و این خیلی مهمه تا اینکه لقمه ی آماده رو بهت بدیم.
یادش بخیر من که 18 سالم بود (الان 24 سالمه) تا اون موقع حتی کامپیوتر هم از نزدیک ندیده بودم! ولی شما داری با تری دی مکس مدلسازی میکنی. کارت خیلی خوبه.
خب میتونی بری سراغ تکسچر.
اما یه چیز رو فراموش نکن، شما که نخواستی جزئیات مدل رو بالا ببری، نیازی هم نیست ایقدر زیاد مدل رو اسمود کنی.
ببین وقتی یه مدل رو واسه Game میسازیم جزئیات پایین هست و مسلما اسمود نمیدیم، اما واسه انیمیشن جزیئات کار بالا میره و حتما نیاز به اسمود هست.
اینم یه نکته که باید وقت بذاری و روش فکر کنی.
شایدم اینو بدونی اما دونستن با بکار بردن خیلی فرق داره!!
ممکنه الان یه چیزیو بدونی اما زمان و تجربه میخواد تا کاملا درکش کنی و تو کارات استفاده کنی!
موفق باشی.
سلام آقاي homayoon.f يك تشكر بسيار شديد به شما بدهكارم توضيحاتتون عاليه ولي كاشكي بقيه هم مثل شما ميومدن و يه نظر كوچولو ميدادن.
در مورد جزئيات هم بگم كه سيستمم به شدت داره كم مياره حتي به سختي ميتونم بچرخونمش پس ناچارا مجبورم به همين جا راضي باشم فقط خيلي دلم ميخواد بدونم كه يه ماشين چه چيز ديگهاي بايد داشته باشه من خودم فقط برف پاككن رو فهميدم، ميشه بقيش رو بگين؟
سلام علی جان.
با این همه اسمودی که به ماشینت دادی بایدم سیستمت کم بیاره! قبلا هم که گفتم بجای این همه اسمود یه خورده جزئیاتش رو بیشتر میکردی، اگه نمیخوای جزئیات بدی یکم اسمودش رو کم کن.
واسه پی بردن به بقیه قطعات و تفکیک ماشین پیشنهاد میکنم، نمونه کارای حرفه ای ها رو با دقت نگاه کن، چیزای خیلی مفیدی دستگیرت میشه.
حتی عکسهای واقعی انواع ماشین رو ببین و به صورت یه مدل ساده بهشون نگاه کن، اونوقت جزئیات و تفکیک رو متوجه میشی.
همیشه واسه مدلسازی سعی کن تصاویر مرجع از اون طرح داشته باشی.
اگه از همین ماشین، عکس refrence داشتی خیلی واقعی تر میساختیش. الانم میتونی مدلهایی که شبیه بهش هستن رو سرچ بزنی و مقایسه کنی.
حالا هم یا این مدلو تکسچر و رندر کن، یا برو تو خط یه مدل جدید با تمام تمهیدات از پیش اندیشیده شده!!
نظر منو میخوای واسه هر کدوم از کارات باید ارزش قائل بشی، و تا آخرش بری، پس اول اینو ختم بخیرش کن، بعد با یه حس بهتر و آمادگی بیشتر یه کار خفن شروع کن.
**علاقه --> پشتکار --> تمرین -->موفقیت**
موفق باشی...
بازم نشد
هي رندر ميزدم بعد از تو مكس در مياومدمجبور شدم تمام SMOOTH ها را 1 كنم متريال ها هم برداشتم به غير از زمين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا ميفهمم چرا هيچ كس حال نميكنه جوابم رو بده يا در مورد كارام نظر بده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز.
بايد بگم خيلي خوب كار كرديد. مدل خيلي خوب شده. رندر هم نسبتا خوبه.
پيشنهاد مي كنم بريد سراغ يه موضوع ديگه (مثلا يه ماشين ديگه) و ببينيد كه چون تجربه ي بيشتر داريد چقدر بهتر كار مي كنيد.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)