دوستان خوهشا این بحث ادامه ندید چون هچ کس نمیتونه طرف مقابل قانع کنه پس بحثش بی نتیجست
دوستان خوهشا این بحث ادامه ندید چون هچ کس نمیتونه طرف مقابل قانع کنه پس بحثش بی نتیجست
حق با شماست. اصلا همشون خوبن.
فقط bmw
البته بنز رو هم خیلی قبول دارم
ولی لکسوس![]()
Last edited by bof; 05-04-2009 at 00:12.
به هیچ وجه
همینجوری نگید بنز بهتره بیایید تا مدلهاشونو با هم از همه نظر به جز قیافه چون قیافه سلیقه ای هستش مقایسه کنیم بعدا نتیجه گیری کنیم
حالا من مشخصات یه مدل بی ام و رو میذارم بنز بازها رقیبشو معرفی کنند و مشخصاتشو بزارن البته با حجم موتور یکسان
bmw m5 sedan
نوع موتور 10 سیلندر v شکل با حجم 5000 سی سی قدرت 507 اسب بخار در7750 دور در دقیقه شتاب 0 تا 100 4.7 ثانیه
وزن خودرو 1855 کیلو گرم مصرف سوخت در شهر 21.7 در اتوبان 10.2 و ترکیبی 14.4 تولید دی اکسید کربن 344 گرم بر هر کیلومتر
Last edited by Farshadd; 24-04-2009 at 18:05. دليل: ادغام پست های پشت سر هم.
BMW !
قابل مقایسه با هیچ ماشینی نیست !
200000000000000% تائید میشه
JUST BMW
bastege be sen va sal dareh ye javon ba energe bmw ro ke yek mashine ba shetabe tarjeh mede,bad ke be sene hodode 35ta40 merese be khatere inke ye mashine ba tepe modereyate dashte bashe lexus ro entekhab mekone bad ham ke senesh raft balaye50 va polesh ham shod be hesab mere soraghe benz.vali man khodam divonye bmw hastam
من خودم ب ام و رو ترجیح می دم چون دیدم چه قابلیت هایی تو رانندگی داره که اون ها رو تو مرسدس بنز یا لکسوس ندیدم ولی نمی شه گفت بقیه خوب نیستن مثلا:
مرسدس بنز همیشه ماشین هاش گرونن و از لحاظ ایمنی عالی و از آخرین تکنولوژی ها استفاده می کنن ولی بین لوکس بودن و اسپرت بودن باید یکی رو انتخاب کنین و نمی تونین به معنای واقعی اسپرت و لوکس رو با هم داشته باشین ولی اگر یکی از دو گزینه لوکس و اسپرت یکی رو انتخاب کنین صد در صد اون گزینه رو در مرسدس بنز پیدا می کنین در حالی که در ب ام و اگر سری 7 هم بگیرید توش قابلیت های اسپرت وجود داره و اگر سری 6 و 1 هم بگیرید از این قضیه مستثنا نیستند ولی خب نمی شه گفت سری 1 به اندازه سری6.
در لکسوس می شه خودروی لوکس داشتن رو با قیمت کمتری تجربه کرد و امکانات رفاهی بیشتری داشت ولی شاید مثل ب ام و و مرسدس بنز به نظر نیاد که ماشین لوکسی دارین و شاید اگر دو خودرو بنز و لکسوس رو در کنار هم بزاریم و از کسی که اطلاعاتی درباره آن ها نداره بپرسیم بنز رو انتخاب می کنه ولی خوب نمیشه گفت لکسوس خوب نیست و از جهاتی می تونه دو رقیب رو شکست بده ولی در کل می شه اینجور گفت:
امکانات رفاهی و تجهیزات = لکسوس
تجهیزات ایمنی و لوکس یا اسپرت بودن = مرسدس بنز
قابلیت های رانندگی و همه امکانات در تم اسپرت = ب ام و
![]()
اینا نظر شخصی شماست همه، ولی خیلی از ماشینهای اسپرت در اصل ماشینهای لوکسی هم هستن. البته بستگی داره شما تعریفتون از لوکس و اسپرت چی باشه. مثلا مرسدس S65 با موتور 600 اسب بخاریش، به نظرتون لوکسه یا اسپرت؟
![]()
Last edited by milky way; 29-06-2009 at 19:44.
من در کل خود شرکت ها رو گفتم و این ها نظر شخصی من هست و به قول corey:
در نتیجه من نمی تونم شما رو قانع کنم و شما هم نمی تونی منو قانع کنید که ب ام و بهتره یا مرسدس بنز یا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)