تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: لکسس ائی اس 350 بخرم یا بی ام و 530 ؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خب عزیز من تعویض روغن و این چیزا که عادیه!
    توی این دوسال فقط لنت رو عوض کردم!
    ماشین من دنده ای نیست که بخوام دیسک صفحه رو عوض کنم که!
    3سال ماکسیما اتومات داشتم دیسک صفحه عوض نکردم!حالا یدونه 87 خریدم ببینم این چه طوره!
    خب بقیه خرج ها چیه؟!
    ماشین آلمانی که اون خرجهایی که مثل خرجهای ماشینهای کره ای یا ایرانی مونتاژ رو داره که نداره!
    خب به خاطر کیفیتش هست وگرنه الکی که گران نیست!
    شما مثلا با سانتافه تیپ ترونیک دنده ای مثلا با دنده 3 طوری برید که دور موتور رو 6 باشه!گیربکس ماشین میاد توی بغلت!ولی بی ام و این سختی ها رو تحمل میکنه!
    الکی که نمیگن ماشین آلمانی بی ام و و بنز مثل لکسوس نیستند که هم آمریکایی داشته باشن هم ژاپنی یا این هم آلمانی داشته باشه هم مثلا سوئد!

2. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب عزیز من تعویض روغن و این چیزا که عادیه!
    توی این دوسال فقط لنت رو عوض کردم!
    ماشین من دنده ای نیست که بخوام دیسک صفحه رو عوض کنم که!
    3سال ماکسیما اتومات داشتم دیسک صفحه عوض نکردم!حالا یدونه 87 خریدم ببینم این چه طوره!
    خب بقیه خرج ها چیه؟!
    ماشین آلمانی که اون خرجهایی که مثل خرجهای ماشینهای کره ای یا ایرانی مونتاژ رو داره که نداره!
    خب به خاطر کیفیتش هست وگرنه الکی که گران نیست!
    شما مثلا با سانتافه تیپ ترونیک دنده ای مثلا با دنده 3 طوری برید که دور موتور رو 6 باشه!گیربکس ماشین میاد توی بغلت!ولی بی ام و این سختی ها رو تحمل میکنه!
    الکی که نمیگن ماشین آلمانی بی ام و و بنز مثل لکسوس نیستند که هم آمریکایی داشته باشن هم ژاپنی یا این هم آلمانی داشته باشه هم مثلا سوئد!
    حرف شما درست که ماشین آلمانی این سختی ها رو تحمل میکنه ولی اگه یه زمانی تحمل نکرد اونوقت که خرجش کمر شکنه!

4. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

مگه پژو پارس ایران خودرو هست که بگی شاید تحمل کرد شاید نکرد!؟
    خودتون میدونید از سال 85 پژو پارس ها شده مثل لپ لپ یا همون تخم مرغ شانسی بستگی به شانست داره.....

6. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirr13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جایی غیر از اینجا

پيش فرض

تو شتاب و سرعت یکم لکسس هم به بنز هم به بی ام و برتری داره

ولی تو هندلینگ باید بره غاز بچرونه

تو کیفیت مطمئن باشید هیچ کدوم به پای لکسس نمیرسن

خلاصه اینکه لکسس یه ماشین با کیفیت و عالی برای رانندگی خانوادگیه که بی اصالته

ولی بی ام و تو کیفیت یکم کم میاره ولی تو لذت سواری و اصالت و البته کلاس بسیار عالی تر از لکسس جواب میده

من به شخصه صدای انجین بی ام و رو به کل برتری های لکسس ترجیح میدم

تو هزینه ثانویه معمولا ماشین های ژاپنی(نگم که لکسس همون شعبه آمریکاییه تویوتاست دیگه) کم خرج تر ظاهر میشن

چون توان کمتری از موتور میگیرند و به دلیل وضعیت خانوادگی تر و رانندگی ارامتر استهلاک کمتری دارند

ولی با بنز و بی ام و نمیشه گاز نداد آخه

8. 2 کاربر از amirr13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مقایسه 3 ماشین lexus es350 و mercedes c280 و bmw 330 رو در مجله ماشین بخونین، البته خیلی مسخره مقایسه کرده و غیر اصولی و اصلا به خیلی چیزها اهمیت نداده کلا و البته برنده هم نداره چون بدون شک برندش lexus es350 میشده چون قیمتش خیلی کمتره که هیچ اشاره به قیمتم نکرده از نظر توان حرکتی هم bmw 330 در شتاب اولیه از دو تای دیگه گفته بهتره ولی در شتاب ثانویه es بهتره و کلا c280 از نظر توان حرکتی از 330 و es یه سطح پایینتره، البته رکورد های es و 330 خیلی به هم نزدیکه. از نظر هندلینگ هم 330 بعد 280 بعد es.
    از نظر کیفیت گفته سری 3 بهتر از es و c280 هستش و کنسول وسط es هم زیادی دکمه داره و شلوغه. از نظر امکانات هم دقیقا اشاره نکرده ولی es و مرسدس بهتر از 330 هستن، از نظر راحتی هم همینطور کلا bmw ماشین خشکتری هست و فضای کمتری هم نسبت به دو ماشین دیگه داره ولی در عوض هندلینگ بهتری ارائه میده، یه نکته جالب اینه که با وجود حجم موتور خیلی بیشتر es و قدرت بیشتر موتور و البته وزن بیشتر، ولی مصرف سوخت es تقریبا 1.5 لیتر در 100 کیلومتر کمتر از 330 هست (11.1 به 12.7) و 2 لیتر کمتر از c280 هست (11.1 به 13.2).
    نظر شخصی من اینه که c280 از نظر موتوری در حد 330 و es350 نیست واقعا تو تست البته طبق گفته های نگارنده این مقاله امکان استفاده از c350 هم نیست چون زیادی قوی میشد دیگه.
    من مجله ماشین رو از سال 70 دنبال میکنم و تمام شمارهاشو از اون سال تو ارشیوم دارم

نظر کلی بنده در مورد مجله ماشین اینه که کلا ماشینارو سلیقه ای بهش رای میدن

از یه ماشین بدش بیاد اینقدر انتقاد میکنه که خریدار از خریدنش پشیمون بشه ولی برعکس کمترین انتقادا رو به ماشینای ایران خودروئی داره

من سال 81 خودروی پروتونم رو برای ازمایش در اختیارشون گذاشتم
    بیشترین انتقاد بود که از این خودرو کرد و متاسفانه کوچکترین اشاره ای به موتور میتسوبیشی این خودرو نکرد

یکی دوماه پیش هم کیا سراتو رو تست کرده بود ... شما مطالعه کنید ببینید چیا که ننوشته
    ماشین تو سرعت 150 میلرزه

من خودم تو پیست تستش کردم از این حرفا نبود

کلا مجله ماشین نظر شخصیشو در نظر میگیره تا نظر عموم

10. 5 کاربر از مجید فینا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد خرید بین این دو خودرو

530 کارکرده مدل 2005 میشه 70 تا 80 بخری

ولی پیشنهاد میدم برین نمایندگی مرکزی ایرتویا و پشت ای اس بشینی

تا پشتش نشینی متوجه نمیشی چه سواری داره

12. 3 کاربر از مجید فینا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من مجله ماشین رو از سال 70 دنبال میکنم و تمام شمارهاشو از اون سال تو ارشیوم دارم

از یه ماشین بدش بیاد اینقدر انتقاد میکنه که خریدار از خریدنش پشیمون بشه ولی برعکس کمترین انتقادا رو به ماشینای ایران خودروئی داره

بیشترین انتقاد بود که از این خودرو کرد و متاسفانه کوچکترین اشاره ای به موتور میتسوبیشی این خودرو نکرد

یکی دوماه پیش هم کیا سراتو رو تست کرده بود ... شما مطالعه کنید ببینید چیا که ننوشته
    ماشین تو سرعت 150 میلرزه

خود من هم مجله ماشین رو خیلی قبول داشتم تا چند وقت پیش که نظرم کاملا برگشت.
    راجع به تویوتا کرولا در مقایسه ای که با زانتیا و آوانته و... انجام داده بودن انقدر بد نوشته بودن که من کاملا باور کردم این ماشین افتضاحه. تا اینکه یه روز نشستم تو کرولای یکی از آشناها. یه نکته ی خیلی جالب این بود که مجله ماشین نوشته بود این ماشین کلا بالابر برقی شیشه نداره. حتی برای راننده! کلی هم از این نظر ایراد گرفته بود از تویوتا. و چیزی که من دیدم این بود که هر چهار تا شیشه ش برقی بود! نوشته بود شتابش خوب نیست در حالی که اگه یه ذره بهش گاز بدی پرواز میکنه. (کرولای 2006 رو میگم نه این جدیداش).
    از این موارد خیلی پیش اومده اگه بخوام بگم تا فردا صبح طول میکشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آره شماره جدیدش که در مورد لکسس es350 توضیح داده گفته که سر پیچها کنترلش سخت هست و باید از سرعت واقعا کاهش داد ولی اصلا اینجور نبود وقتی من سوار شدم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشین تو سرعت 150 میلرزه

منم با شما کاملا موافقم اتفاقا منم تقریبا از Review هایی که میکنن خوشم نمیاد همیشه یه جنبه قضیه در نظر نمیگیرن یا فقط یک جنبه رو در نظر میگیرن و 100% سلیقه درش دخیله ولی متاسفانه این تنها منبع داخلیه بقیه مجله های ماشین که از اینم خیلی بدترن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مجله ماشین سلیقه ای عمل می کنه تو اون هیچ شکی نیست
    مثلا تو مقایسه s کلاس و 730 و ls460 مرسدس برنده معرفی کرد ولی دلایلی که برای برتری مرسدس معرفی کرد خیلی مسخره بود
    مثلا میدان دور کمتر و شتاب جانبی بیشتر و... که اصلا این مسائل تو اتومبیل های لوکس مهم نیست ولی از قیمت مناسب لکسس امکانات بیشتر لکسس موتور قوی تر و کم مصرف لکسس هزینه نگهداری کمتر و خدمات پس از فروش بهتر لکسس چشم پوشی کرده بود

البته این مسیح فرزانه که این مقایسه ها انجام میده خودش یه کاره ای تو ستاره بنز هست و انتظار بیشتر از این نمیشه داشت

17. 4 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •