دوست عزیز خط آخر فایل dosbox.conf رو ویرایش کن!!! چون مسیری که ایمج ویندوز رو توش کپی کردی با مسیر نوشته شده داخل فایل مطابقت نداره
دوست عزیز خط آخر فایل dosbox.conf رو ویرایش کن!!! چون مسیری که ایمج ویندوز رو توش کپی کردی با مسیر نوشته شده داخل فایل مطابقت نداره
حالا چقدر رم استفاده میکنه؟
گوشیتون باید 45 مگ ram آزاد داشته باشه!!!!
که معمولا 95 8 گیگ به بعد اینقدر رم دارن!!!!
گوشی من حدود 70 مگ رم آزاد داره اما با یه صفحه آبی مواجه میشم
سلام گوشي من 5800 هست وقتي dosbox رو اجرا ميكنم فقط يه صفحه سياه مياد و توش چندتا خط مسير كه آخريش هم <\:z هست ولي هيچ كاري نميكنه و مجبورم از محيطش بيام بيرون چكار بايد بكنم؟
سلام.آقا این رو p990i نصب میشه؟؟
a750 عزیز شما از نو ایمج ویدوز رو کپی کن چون احتمالا ایمج ویندوزت مشکل پیدا کرده!!!!
mohyad عزیز شما احتمالا فایل های پوشه data رو کپی نکردی!!! اگه یه عکس بزاری بهتر میتونم کمکت کنم!!!
meisam عزیز نه نصب نمیشه حتی اگه برای uiq هم پورت بشه ، گوشی شما برای این نرم افزار خیلی ضعیفه و رم کمی داره!!!
فايلهاي data رو همونطوري كه توي صفحه اول گفته شده بود توي فون مموري كپي كردم تموم كارهايي كه تو پست اول گفته شده انجام دادم ديگه بايد چه كنم؟
متن پيغام توي صفحه اينه:
Z:\> SET BLASTER=A220 I7 D1 H5 T6
Z:\> SET ULTRASND=240,3,3,5,5
Z:\> SET ULTRADIR=C:\ULTRASND
Z:\>
Last edited by mohyad; 10-03-2009 at 19:15.
احتمالا فایل dosbox.conf رو دستکاری کردی!!! یه بار این فایل رو از اول ( فایل دانلودی ) کپی کن تو گوشیت!!! شاید درست شد!!! دقیق نمی دونم چون تا حالا این پیغامو ندیدم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)