آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد یا آنچنان به چشم نمی اید؟( با توجه به در نظر گرفتن این دو تکنولوژی و پنل10 و 8 بیت بالاخره 32D یا 32W ؟)
آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد یا آنچنان به چشم نمی اید؟( با توجه به در نظر گرفتن این دو تکنولوژی و پنل10 و 8 بیت بالاخره 32D یا 32W ؟)
دوستان اگر قصد خریدTV دارید این 10Bit و 8Bit رو زیاد جدی نگیرید چون خود سونی هم پنلهای سری W جدیدشو 8 بیتی کرده یعنی
یه گام به عقب حرکت کرده.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد؟
ابتدا قصد خرید W رو داشتم اما میگن motion flow خیلی اهمیت داره و X بگیر
بعضیا هم میگن 100 هرتز بودن فقط برای بازی به درد میخوره و W بگیر
بعضیها هم میگن live colour زیاد مهم نیست و V بگیر . بالاخره X یا W یا V ؟
motion flow کارش این هست که به جای بالا بردن رفرش ریت توی هر رفرش ریتی که باشه فریم های جایگزین به صحنه اضافه میکنه که بهتر از بالا بردن رفرش ریت هست و از این نظر تا حدودی مثل ساب فیلد درایو تلویزیونهای پلاسما عمل میکنه ولی تفاوتش به حدی نیست که بتونه مبلغ بالای سری X رو توجیه کنه اون چیزی که تو سری X450 قیمت این پنل رو بالا میبره استفاده از تکنولوژی RGB LED هست که فقطم تو مدلهای 46 و 46 به بالای سری X450 وجود داره مدلهای جدید سری X هم که احتمالا با شماره مدل X550 وارد ایران میشن RGB LED نیستن به همین دلیل از مدلهای X450 ارزونتر هستن و کیفیت پائینتری دارن.
live colour چی؟(W یا V؟)
در ضمن شنیدم W300 از W400 بهتره، آیا صحت داره و دلیلش؟
آیا W400 سایز40 مدل چینی هم داره تو بانه میگفتن سه مدل داره : مالزی ، چین و (یه اسم خاصی داشت که یادم نیست)
و میگفت از روی بارکد قابل تشخیصه ، میشه راهنمایی کنین؟؟؟
live colour چی؟(W یا V؟)
در ضمن شنیدم W300 از W400 بهتره، آیا صحت داره و دلیلش؟
آیا W400 سایز40 مدل چینی هم داره تو بانه میگفتن سه مدل داره : مالزی ، چین و (یه اسم خاصی داشت که یادم نیست)
و میگفت از روی بارکد قابل تشخیصه ، میشه راهنمایی کنین؟؟؟
live colour وسعت رنگ رو افزایش میده که در نهایت باعث میشه اشباع رنگ بیشتر از حالت استاندارد بشه بعضی مواقع خوب هست بعضی مواقع هم باعث غیر طبیعی شدن رنگها میشه ولی کلا ممکنه برای بعضیا جالب باشه.
فکر نمیکنم W300 بهتر از W400 باشه .
در مورد مدلهای مختلف W400 هم من چیزی نشنیدم ولی احتمال میدم همشون مونتاژ چین باشن فقط لیبلاشونو عوض کرده باشن.
اگر گارانتی رسمی و معتبر از نمایندگی سونی دارن زیاد به این چیزا اهمیت نده چون وقتی یه جنسی لیسانس یه برند رو داره هر جا که تولید بشه باید تست کنترل کیفیت یا QC سازنده رو پاس کنه تا بیاد تو بازار اگر یه گارانتی معتبر داشته باشه فرقی نمیکنه که کجا تولیدش کرده باشن ولی اگر بدون گارانتی هست واسه اینکه ریسک کمتری کرده باشی مالزی رو بخر در مورد شماره سریالشم من اطلاعات دقیقی ندارم ولی اگر شماره سریال هر دستگاهی رو که خریدی حالا فرقی نمیکنه از چه برندی باشه توی سایت سازنده ثبت کنی اطلاعات مربوط به جای تولید و بعضی وقتا حتی ساعت تولید دستگاه رو هم میدن.
به نظر من اين جمله درسته!
سري W300 خيلي تو مايه هاي X350 است و ساخت ژاپن، بنابراين من هم جاي شما باشم W300 ميگيرم تا W400
وقتی تمام مدلهای براویای بدون گارانتی رو بررسی کردم به سه مدل برخورد کردم:1-مالزی2-چینی3-به اصطلاح خود فروشنده ها ،سونی کورپریشن
برچسب بارکد بعضی از جعبه ها از وسط با تیغ بریده شده بود(دلیلشو نمیدونم شاید چیزی روش نوشته شده مثلا ساخت چین)
تو هیچکدوم از مدلهای به اصطلاح مالزی made in malaysia نوشته نشده بود و به جاش نوشته manufacture by malaysia که بعضی ها رو روی برچسب بارکدش نوشته و بعضی رو روی کارتنش
آیا کسی براویایی دیده که روش made in malaysia نوشته شده باشه(رو جعبه یا روی برچسب بارکد؟) . کسایی که براویا با گارانتی خریدن لطفا بگن دقیقا روی برچسب بارکد و روی کارتن و پشت دستگاه دقیقا چه چیزی در مورد کشور سازنده نوشته شده و در صورت امکان عکس بذارن(در صورت امکان از 40w400)
کسی میدونه این جریان sony corpration چیه؟(رو بعضی از کارتن ها بدون ذکر کشور سازنده فقط اینو نوشته)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)