خیلی خوب شده ................ میشه بگی با چی اینو در آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خوب شده ................ میشه بگی با چی اینو در آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر آرم ها رو با corel کار کردم. ولی اول که هیچ نرم افزاری بلد نبودم یک سری رو هم تو paint کشیدم.
چشم کارهای دیگه هم میذارم فعلن لوگوها دم دست تر بودن
ممنون از همه دوستان به خصوص libra عزیز که هیشه منتظر نظراتش هستم.
سلام
نمونه کارهاتون رو دیدم
با این که گرافیست نیستم ولی حرفه ای بودنشون رو تشخیص دادم
حرف ندارن ... موفق باشید
امروز داشتم یه دستی به سر و گوش کامپیوتر می کشیدم چند تا عکس پیدا کردم و یه فکری زد به سرم. (میکس عکس)
هنوز کامل نشده در حد یه اتود بهش نگاه کنید.
![]()
سلام
کارهات خیلی زیبا هستن همش رو دیدم
اگه یه کسی هنرمند باشه بعدش بره کار گرافیک کامپیوتری بکنه میشه اینی که شما هستی
یعنی ترکیب چند تا عکس با هم.
مثلن اون خط های عمودی و فرم سیبیل رو از عکس حفاظ پنجره استفاده کردم، چشم هم تابلو است که عکس یه مرده، ...
بله گرافیک خوندم!![]()
این یکی قشنگ نیست کلا ، گمونم تازه شروع کردی به میکس و مونتاژ عکس ، کم کم بهتر میشهمثلن اون خط های عمودی و فرم سیبیل رو از عکس حفاظ پنجره استفاده کردم، چشم هم تابلو است که عکس یه مرده، ...
معمولا برای کار مونتاژ و میکس عکس ، تصاویر کلوز آپ جواب نمیده
مثلا در تصویر بالا ، من اولین چیزی که دیدم ، یه تیکه طرح اسلیمی پنجره بود ، یه سری نرده و یک چشم پست اون ، بیشتر شبیه یک زندان بود که یه کم مصفا شده بودنه سیبیل و پنجره و ...
و در ضمن ، تصویر بالا رو اینقدر نور و کنتراست دادی که هیچی معلوم نیست ، همین تصویر رو رنگی یا گری اسکل امتحان کن ، گمونم خیلی بهتر بشه
یه خاطره تعریف کنم از این کار مونتاژ عکس![]()
یه کار بود که سفارش شده و اختصاصی بود ، عکاس صنعتی رفته بود یک عکس سوپر واید گرفته بود از سوله ، اینقدر واید شده بود که بیشتر شبیه به مخروط شده بود ، خود عکاس گفت نمیدونم اینو میخوای چیکار کنی ، حجم سند psd عکس 1 گیگسایز بالای 3 متر ، خلاصه بعد از 2 روز ، یک طبقه به سوله اضافه شده بود ، لک و پیس ها حذف شده بود ، بشکه و ها و اثرات رنگ و گازوئیل و درخت و سایه های اضافی حذف شده بود ، یک تابلو و اسم کارخونه به سوله اضافه شده بود و .....
آخر سر نظر مدیر عامل این بود : پس پنجره های طبقه بالا کو ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)