یک چیز دیگه من منظورم با microsystem بود نه شما چون من هم یه همچین سوالی البته با بودجه 50 -60 تومن پرسیدم ایشون باز هم همین کارت گرافیکی رو معرفی کردن .
یک چیز دیگه من منظورم با microsystem بود نه شما چون من هم یه همچین سوالی البته با بودجه 50 -60 تومن پرسیدم ایشون باز هم همین کارت گرافیکی رو معرفی کردن .
Last edited by huggy; 29-01-2009 at 22:22.
پايتخت قيمتهاش گرون هستند از پاساژ ايران خريد كنيد.
كلاب رو من يه جا سراغ دارم 99 تومن ميده البته طرف كرج هست
البته پاساژ ايران هم با همين قيمت شايد هم ارزونتر پيدا بشه.
Far Cray 2 رو بچه ها دارند با 4670 با رزولوشن 1600-1200 بازي ميكنند.
با بودجه 100 تومن هر كي گرافيك واسه بازي ميخواد 4670 پيشنهاد ميشه با بودجه كمتر هم برادرانه توصيه ميشه كه يه مقدار بزار رو پولت 4670 بخر چون واقعا ارزشش رو داره
Last edited by MicroSystem; 29-01-2009 at 21:46.
اصلا اینطور نیست! هم284 و هم 768 مگابایتیش به شرطی که ddr3 باشه, از 4670 بهتره.
اصلا الکی گرون نیست ! دو خصوصیت شاخص داره:
یکی اینکه پرفورمنسش واقعیه, و واقعا حال میکنی وقتی باهاش کار میکنی.
دوم اینکه خدمات پس از فروشش واقعا عالیه و توی ایران نظیر نداره.
یعنی همه ی بازی ها رو اجرا می کنه دیگه...far cray 2 رو بچه ها دارند با 4670 با رزولوشن 1600-1200 بازي ميكنند.
من كه تا حالا چندين بنچمارك ديدم كه 4670 بهتر بوده والبته يكي دو تا هم ديدم كه يه مقدار جزئي ضعيفتر بوده در ضمن درايور جديد ATi رو هم كه حسابي تركونده نبايد ناديده بگيريم در ضمن مثرف برق بيشتر 9600GSO و حداقل 40 چوق هزينه واسه پاور رو هم بايد به معايب 9600GSO اضافه كرد.اصلا اینطور نیست! هم284 و هم 768 مگابایتیش به شرطی که ddr3 باشه, از 4670 بهتره.
من كه ميگم اينها در يك سطح هستند نتايج دهها بنچماركي رو كه ديدم ميانگين ميگرم و اظهار نظر ميكنم والا كارخونه ATI كه مال بابام نيست بخوام ازش طرفداري كنم
تو رزولوشن 1024-1280 و يا كمتر بلهیعنی همه ی بازی ها رو اجرا می کنه دیگه...
بابا مسله این نیست که کدوم بهتره
مسله اینجاست که شما تهران هستید و این 4670 رو اونجا میدن 100 تومن
اون بدبختی که شیراز هست مثل خودم بهش میدن 130
خوب با این حساب ایا ارزش داره بجای اینکه 140 بدی و یک 9600gt برداری یا بجاش 130 بدی یدونه 4670
من خودم حدود دو هفته پیش هرچی از بچه های p30 کمک خواستم که یک سایت به من معرفی کنن تا 4670 رو اینترنتی بخرم کسی کمک نکرد و مجبور شدم دو هفته صبر کردم که خیلی بدون بازی سخت و کشنده بود و یدونه gt9600 با برن زوتاک خریدم که خیلی بهتر از 4670 هست
ولی دیگه در باره ی برتری بی چون و چرای 4670 بحث نکنین و به دوستان کمک کنید این کارت در حد یک 9600gso ddr3 هست و از 9600gt هم ضعیفتره
بهتره برای مقایسه کارتها یک تاپیک جدید ایجاد بشه د در ضمن این کارت رو باید با 3850 و 3870 مقایسه بشه این جوری بهتره
در ضمن در جواب دوستمون هم این کارت تمام بازی های الان رو به خوبی اجرا میکنه
شما لطف دارید اما :
1- خانواده میگن که استفاده ی زیادی نداری .
2- با 100 تومن کارهای دیگه ای به جای خرید کارت گرافیکی میکنم .
3- جایی رو سراغ ندارم که برای خرید کارت گرافیکی وام 5 ساله بده.
4- کفاش سر کوچمون از مارک 4670 ati خوشش نمیاد .
پس لطفا یه کارت گرافیکی با حد اکثر بودجه 60 تومن و یا یه مرکز خیریه برای وام معرفی کنید . ( یه سوال انحرافی کلمه ی بودجه صحیح تره یا بوجه ؟ )
Last edited by huggy; 29-01-2009 at 23:40. دليل: یه سوال انحرافی !
خب یه چیزی بگو اگه شیرازی هستی!!!!!!اون بدبختی که شیراز هست مثل خودم بهش میدن 130
واقعا 30 تومن با تهران اختلاف قیمت داره؟!؟!؟!؟چقد نامردن...
نمی شه بزنی تو کار چونه و ... ارزونتر گیر بیاری؟
بقیه ی قطعه ها هم همینطور با تهران اختلاف قیمت دارن؟
می گم حالا قطعه کجا گیر بیارم که هم ارزون باشه و هم نندازن؟
اگه اینجوره برم تهران قطعه ها رو بگیرم که بهتره!!!
خیلی خوبه.یکی از دوستان منم که تو این انجمن فعالیت داره از تهران سفارش داد.اگه اینجوره برم تهران قطعه ها رو بگیرم که بهتره!!!
قولک خودتو بشکون برو 4670 رو بگیر.من باید تا عید صبر کنم تا عیدی ها هم جمع بشن
میخوای تو هم صبر کن تا عیدی جمع کنی.
اونوقت بودجه خرید فراهم میشه.
همه رو هستم ( انجمن متعصبان)یکی اینکه پرفورمنسش واقعیه, و واقعا حال میکنی وقتی باهاش کار میکنی.
دوم اینکه خدمات پس از فروشش واقعا عالیه و توی ایران نظیر نداره.
از شوخی بگذریم تاپیک مفیدیه.چون انتخاب من مشخص شد.
ممنون از همه.![]()
من اين مسئله رو به كسي تلقين نميكنم ! شما بنچمارك و مدرك معتبر بيار ! ما نه تعصبي رو كارتي داريم و نه بحث الكي ميكنيم ! براي بهتر نشون دادن يه كارت هم ، خودمون رو به كشتن نميديم !!! ديگه اونقدر بحث كردم كه به خاطر يه كارت آبروي خودم رو نبرم !اصلا اینطور نیست! هم284 و هم 768 مگابایتیش به شرطی که ddr3 باشه, از 4670 بهتره.( فعلا عصباني نيستم !
)
اين شوخي بود يا جدي ؟ منظور ؟!همه رو هستم ( انجمن متعصبان)
ميدونم . ولي ميخواستم از نظر دوستم دفاع كنم !یک چیز دیگه من منظورم با microsystem بود نه شما
اگه بخوايد يه كارت رو به خاطر خدمات پس از فروش بخريد ، و به پروفرمانسش توجه نكنيد ،در اشتباهيد ! البته من كلي گفتم نه فقط در مورد يه كارت بخصوص .دوم اینکه خدمات پس از فروشش واقعا عالیه و توی ایران نظیر نداره.
فكر كنم 4550 و 9500 تو اين رنج باشن . البته ddr2 هستن و انتظار زيادي ازشون نيست !پس لطفا یه کارت گرافیکی با حد اکثر بودجه 60 تومن
پ . ن:اگه كسي رو ناراحت كردم عذر ميخوام !![]()
Last edited by Professor Massoud; 30-01-2009 at 08:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)