تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: موتور بازی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خطاب به دوست عزیز reza azimy_rw:
    قیمت لایسنس کوئست رو نمیدونم. چون دقت نکردم..ولی فکر کنم منظور شما رو فهمیدم : البته حدس میزنم که شما با کنایه میخوای بگی که :

اگه منظورتون اینه ! شاید راست میگی ... ولی من قیمت پائین در برابر کارائی خوب رو گفتم ! به خاطر داشته باشید که قدیمیها میگن "هرچی پول بدی اش میخوری!"

و خطاب به دوستم saiiddz: اقا دارم دوستانه و برادرانه بهت توصیه میکنم این فکر ها رو از سرت بیرون کن !

مطمئنی ؟ بشین فکر کن .ره 100 ساله شاید نباشه ولی 10 ساله که هست ! نیست ؟

میتونم بگم کاملا در اشتباهی ! بازی هایی هستند که داستان فوق العاده ای داشتن ولی موفق نبودن !

کاملا اشتباه ! میتونی به بازی هایی مراجعه کنی که گرافیک قابل انتظاری داشتن ولی هیچ کوفتی نشدن ، چرا چون توی هوش مصنوعی و داستان و گیم پلی و ... مثل بچه ابتدایی عمل کردن.

عزیزم . برادرم ..داری میگی یوبی سافت ها !!! حواست هست !؟؟ برو تاریخچه یوبی سافت رو بخون .بعد ببین چکار باید بکنی که فقط بتونی اونو با خودت یا بازی سازای ایرونی مقایسه کنی!!! مثل فرق چرخ سنگیه با مترو !!! ما نمی گیم برید چرخ رو اختراع کنید .ولی بدونید و بفهمید دقیقا چیه یه چرخ !!! تابعد بتونبد مترو بسازید !!!

اگه بهترین افراد رو هم داشته باشی : بهترین برنامه نویس ...بهترین گرافیست . بهترین سناریو نویس و ... یه قوانین دیگه ای وجود داره که باز دلیل نمیشه بازی خوبی بدی بیرون...نمیخوام کسی رو ناامید کنم..ولی نمیخوام کسی مثل 2-3 سال پیش خودم فکر کنه. شما میگی خودت میدونی چکار کنی...ولی نمیدونی چون هنوز به صورت جدی پا نگذاشتی به این عرصه تا مشکلاتش رو بفهمی! ببین عزیزم تو وقتی میری سربازی بهت از پایه میگن اقا جنگ چیه ؟ تاکتیک چیه ؟ تکنیک ؟ دفاع ها شخصی و گروهی و انواع اسلحه ها .کارکردشون . نوع و ..... همه رو میگن بعد مثلا دوره کماندویی میزارن و میفرستنت ماموریت. حالا به شما بیان یه دونه انبار مهمات و پیشرفته ترین اسلحه ها رو بدن ...وقتی بهترین ها رو داشته باشی و ندونی چطور با اسلحه ها کارکنی ...نتونی نیروهای چریکی سازماندهی کنی .. و استراتژی تو حملاتت به کار ببری به چه دردی میخوره ؟هیچی!!!

میدونی چرا بزرگان و مدیرا تو این بحثا شرکت نمیکنن ؟چونمعمولا فرد سوال کنند یعنی شما : جوگیر شده و حرف هیچ کسو قبول نداره .وهمیشه میخواد حرف خودش رو ثابت کنه و خودش رو همه چیز تموم جلوه بده با صرف نظر از نظرات بقیه !!! اشتباهه . اگه واقعا حرفه ای هستید دیگه نظر خواهی نکن ...برو راهی رو که انتخاب کردی. ولی اگه واقعا دنبال راه اصلی هستی . حرف دوستان و من رو یکم روش فکر کن..نمیگم حرف حرف من !!! نه .. فقط روش فکر کن...و تحقیق گسترده تری داشته باش.

با تشکر و ممنون
    دوست عزیز من دیگه نمیخوام در این مورد جر و بحث بشه و شما هم اگه خیلی منو دوست داری فقط به سوالام پاسخ بده ،نه اینکه با مطالب زائد قصد بسته شدن تاپیک رو داشته باش
    من کلی پول برای داستانش دادم
    کلی پول برای تحقیق
    در ضمن من از 4 سال پیش این موضوع رو شروع کردم و دوسال پیش که داستان و... آماده شد در پی سی هم دوستانی رو دعوت کردم ولی نمیدونم همه چقدر شبیه شمان
    همه گفته ی رزم آرا رو میگن که یک ایرانی نمیتونه یک کارخانه سیمان رو اداره کنه
    در این میان از یهیی جان خیلی ممنونم که منو بسیار کمک کرد در پی سی
    در مورد اسلحه هم کاملآ تحقیق شده و اسلحه های کاملآ ایرانی در این بازی وجود خواهند داشته(منظورم اینکه اسلحه هایی که در ایران مورد استفاده هست)
    نقشه ی کلی بازی هم آماده هست
    فیلم آغازی و...
    اشتباه من این بود که کاش موتور رو هم خودمون مینوشتیم و این همه .... رو تحویلمون نمیدادن
    در مورد جو گیر و اینها هم بیاد بگم من 2 یا 3 سال پیش شما نیستم
    در ضمن همنطور که گفتم فقط مدیریت گروه و بدست آوردن ابزار لازم و... بر عهده من هست
    .................................................. .................................................. .......................
    در پایان دوست عزیز لطفآ دیگه بحث نکنید و مطالب نامربوط قرار ندید وگرنه به مدیران حتمآ گزارش میکنم
    موفق باشید

2. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

mx & atv بازی موتور خیلی قشنگیه....
    پیشنهاد میکنم بازی کنید
    عزیز این تایپیک در مورد موتور بازی سازیه نه بازی موتوری !!!

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

بهت تبریک میگم بالاخره یکی باید پا به این عرصه بذاره تا همه از تجربه هم استفاده کنن و یه چیزی در حد ایران بدن بیرون البته تا وقتی کپی رایت راه بیوفته چون اگه بازی رو ساختی در مدت یه هفته سی دی رایت شدش رو سر کوچه میفروشن در ضمن بابت گرافیک بازی یه چیزی اینکه یه بازی مثلWorld Of Gooگرافیک خاص نداره اما جذابه پس همه چیز گرافیک نیست. در ضمن سعی کن تو این راه از هیچی دریغ نکنی از تجربه بقیه هم استفاده کن تو اینترن سرچ کن ببین با این موتوری میخوای بازی بسازی چه کسایی بازی ساختن چه مشکلاتی داشتن چیکار کردن که موفق شدن اینرو از من بپذیر

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض سلام

دوست عزیز من موتوری میخوام که اولآ بتونم دانلود یا بخرمش و دومآ حرفه ای باشه و سومآ چیزی که باهاش میسازی یک بازی باشه نه مثل این بازیهای ایرانی که گرافیک 256 نیاز دارن ولی به درد....هم نمیخورن

با تشکر از شما میشه یوزر نیم و پسورد رو برای دانلود به من بدید
    بهت تبریک میگم بالاخره یکی باید پا به این عرصه بذاره تا همه از تجربه هم استفاده کنن و یه چیزی در حد ایران بدن بیرون البته تا وقتی کپی رایت راه بیوفته چون اگه بازی رو ساختی در مدت یه هفته سی دی رایت شدش رو سر کوچه میفروشن در ضمن بابت گرافیک بازی یه چیزی اینکه یه بازی مثلWorld Of Gooگرافیک خاص نداره اما جذابه پس همه چیز گرافیک نیست. در ضمن سعی کن تو این راه از هیچی دریغ نکنی از تجربه بقیه هم استفاده کن تو اینترنت سرچ کن ببین با این موتوری میخوای بازی بسازی چه کسایی بازی ساختن چه مشکلاتی داشتن چیکار کردن که موفق شدن اینرو از من بپذیر

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بهت تبریک میگم بالاخره یکی باید پا به این عرصه بذاره تا همه از تجربه هم استفاده کنن و یه چیزی در حد ایران بدن بیرون البته تا وقتی کپی رایت راه بیوفته چون اگه بازی رو ساختی در مدت یه هفته سی دی رایت شدش رو سر کوچه میفروشن در ضمن بابت گرافیک بازی یه چیزی اینکه یه بازی مثلworld of gooگرافیک خاص نداره اما جذابه پس همه چیز گرافیک نیست. در ضمن سعی کن تو این راه از هیچی دریغ نکنی از تجربه بقیه هم استفاده کن تو اینترنت سرچ کن ببین با این موتوری میخوای بازی بسازی چه کسایی بازی ساختن چه مشکلاتی داشتن چیکار کردن که موفق شدن اینرو از من بپذیر
    دوست عزیز برای کپی هم تدبیری اندیشیده شده و این بازی بر روی بیشتر از 5 کامپیوتر نصب نمیشه
    یعنی شما یک بازی رو که میخری روی 5 کامپیوتر نصب میشه که اگر بیشتر نصب کنن وقتی به اینترنت وصل بشه آی پی ها رو ارسال میکنه به سایت که اگر بیشتر از 5 تا باشه در اتصال بعدی بازی در تمام رایانه ها از کار میفته

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض سلام

آقای saiiddzشما میخوای چه نوع بازی بسازی؟
    ماشین ؟ موتور؟تفنگی؟(اسم دیگه ای بلد نبودم)
    یادت باشه اگه بازی میسازی اول از همه به گیم پلی توجه کن بعد به هیجان نه مثل این بازی لطفعلی فقط تبلیغ باشی به چیز های جزیی هم توجه کن نوع صدا گذاری نحوه حرکت دوربین و...
    بازم تاکید دارم صدا گذاری مهمه بعدشم اینکه داستان و جلوه های تصویری

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقای saiiddzشما میخوای چه نوع بازی بسازی؟
    ماشین ؟ موتور؟تفنگی؟(اسم دیگه ای بلد نبودم)
    یادت باشه اگه بازی میسازی اول از همه به گیم پلی توجه کن بعد به هیجان نه مثل این بازی لطفعلی فقط تبلیغ باشی به چیز های جزیی هم توجه کن نوع صدا گذاری نحوه حرکت دوربین و...
    بازم تاکید دارم صدا گذاری مهمه بعدشم اینکه داستان و جلوه های تصویری
    در سبک اکشن ترسناک که به قول شما همون تفنگی هست
    من تمام بازیهای ایرانی رو بررسی کردم و حتی با سازنده هاش صحبت کردم
    سعی میکنم مشکلات رو برطرف کنم
    بیشترین مشکل بازیهای ایرانی هوش مصنوعی کم هست که ببینیم چیکار می کنیم
    من اتفاقآ به صدا در این بازی خیلی توجه کردم
    حتی صدای راه رفتن در یک جایی مثل خونه با آسفالت خیابون کاملآ فرق میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض آفرین

در سبک اکشن ترسناک که به قول شما همون تفنگی هست
    من تمام بازیهای ایرانی رو بررسی کردم و حتی با سازنده هاش صحبت کردم
    سعی میکنم مشکلات رو برطرف کنم
    بیشترین مشکل بازیهای ایرانی هوش مصنوعی کم هست که ببینیم چیکار می کنیم
    من اتفاقآ به صدا در این بازی خیلی توجه کردم
    حتی صدای راه رفتن در یک جایی مثل خونه با آسفالت خیابون کاملآ فرق میکنه
    آفرین
    میخوای چنتا سایت ارائه دهنده هوش مصنوعی روز دنیا رو بت بدم؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آفرین
    میخوای چنتا سایت ارائه دهنده هوش مصنوعی روز دنیا رو بت بدم؟
    آره حتمآ........ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

12

اینم چند تا سایت که شرکت های بزرگ دارن ازشون هوش مصنوعی جهت یابی میگیرن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه دهنده موتورAiseek برای پی سی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه دهنده موتور Kynapse برای Xbox360,PS3,PC,PSP,Wii
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه دهنده موتور Path engine برای Xbox360,PS3,PC
    اینا در اصل موتور های مسیر یابی هستند
    Aiseek
    از تکنولوژی Intia Processorاستفاده میکند شرکت Simutronisاز این موتور استفاده میکند

Kynapse
    از تکنولوژی Kynapse ورژن 5استفاده میکند
    شرکت های استفاده کننده:Activion,THQ,Realtime Worlds,DICE,EA
    توانایی ترکیب با موتور Unreal Engine
    استفاده شده در بازی های:Alone In the Dark,Medal OF honor:Airborn

Pathengine
    از تکنولوژی Path Engine V5.16استفاده میکند
    شرکت های استفاده کننده:Rare.Poeple can fly,NCsoft
    توانایی ترکیب با :MAYA,3DSMAX

12. این کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •