این که میگی زود تموم میکنه یعنی در چه حد؟ چند تا عکس که میگیری باتریش 2 تا میاد پایین؟ من چند تا عکس که میگیرم (مخصوصا با فلاش) یا فیلمبرداری میکنم باتریش تموم میشه. فرداش که روشن میکنم میبینم پره. دوباره زود خالی میشه.
این که میگی زود تموم میکنه یعنی در چه حد؟ چند تا عکس که میگیری باتریش 2 تا میاد پایین؟ من چند تا عکس که میگیرم (مخصوصا با فلاش) یا فیلمبرداری میکنم باتریش تموم میشه. فرداش که روشن میکنم میبینم پره. دوباره زود خالی میشه.
راستش وقتی این مشکلو پیدا کردم اول فکر کردم مشکل باتریه. انواع و اقسام باتری های تقلبی و غیر تقلبی رو خریدم ( البته فکر کنم همشون تقلبی بودن ) با یه شارژر. دیدم همون جوریه. البته شارژره هم یه مقدار خارج میزنه. زود چراغ شارژش خاموش میشه. پسر عموم که همین دوربینو داره از کیش باتری های فابریک خود دوربینو پیدا کرده. من رفتم نمایندگی سونی جمهوری دنبال همین باتری ها که نداشتن. گفت مشکلت اینه که باتری و شارژرت اصلی نیست. باتری و شارژر تو مغازه داشت گفت 45 تومن. حالا با خودم فکر میکنم که ممکنه بخرمش و مشکلم حل نشه. شرکت سونی هم دوستم پرسیده بود گفته بودن امکان نداره مشکل از دوربین باشه. الان تو این فکرم که دوربینمو عوض کنم قال قضیه رو بکنم.
باتری های خودشو در حدی میزنم به شارژ که چراغ شارژره خاموش شه. که البته اونم الان مثل اول نیست.
من مثلا بعد از گرفتن 15 تا عکس با فلاش 1 دونش کم میشه یا نصف میشه .
یه باطری هایی اومده تازگیا سفید هستن و با شارژرند اونا اصلاند ؟؟؟
به قیافشون که اصل می خوره ! اونا رو میگی ؟
ولی اگه با فلاش نباشه 60 تا.
نه بابا اصلا باتری من در این حد نمیمونه. باتری سفید رو ندیدم تا حالا ولی اونی که نمایندگی سونی داشت شارژرش سفید بود. باتری هایی که من گرفتم (که از نظر قیافه شبیه باتری های ظاهرا اصلیه که میفروشن) خودش نقره ایه و قسمت پایینیش نارنجیه.
كلا از باطري ها راضي هستي؟ چند تا عكس با ي بار شارژ مي گيري؟![]()
ضمنا اضافه كنم سري w لنز حساسي دارند![]()
سلام دوست عزيز
ي نگاه به fx180 هم بكني بد نيست به احتمال زياد خوشت مي ياد.خوشگله و عكساي عالي مي گيره![]()
ایراد از شارژرت نیست ؟؟؟
موقع شارژ یه کم تمیزش کن شاید درست شه !
فکر نمیکنم مشکل شارژر باشه. چون باتری های پاناسونیک با یه شارژر دیگه شارژ شده بودن. خودم احتمال میدم دوربین یه مشکل نرم افزاری پیدا کرده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)