من میخوام گوشی بخرم kf750 بگیرم یا kf755?
من میخوام گوشی بخرم kf750 بگیرم یا kf755?
SorrY Font FarSi Nadaram
Age GaranTi Barat Mohem Nist KF750 BeGir,
Age GaranTi Barat Moheme KF755 BeGir, ChOn KF755 Ba GaranTi Asli Nist, Vali Emkanatesh Az KF755 BiShtare Ba GheyMate YekSan!![]()
من این گوشی را شنبه خریدم, واقعا گوشی خوبیه, راحت میتونم بگم دوربینش که از ویوتی ای دارم سرتره؛ مخصوصا در عکس واقعا قابل مقایسه با دوربین دیجیتاله؛
در مورد فیلمبرداری هم خیلی خوب عمل میکنه ولی بیت ریتش کمی از ویوتی پایینتره ولی اصلا به چشم نمیاد.
اگر بین دو گوشی ویوتی و سکرت شک دارید, و تاچ بودن اصلا براتون مهم نیست, حتما بهتون پیشنهاد میکنم سکرت بخرید, واقعا فوق العاده است....
از نظر صدا هم توی هدفون از ویوتی قویتره, درضمن اکولایزر هم داره که خیلی خوبه....
ولی از نظر صدای بلندگو, از ویوتی پایین تره, چون ویوتی خودش بلندگوی جدا برای پخش موزیک داره ولی سکرت نداره و از جایی که صدای تماس گیرنده را میشنوید, صدای موزیک را هم پخش میکنه (همانند کوکی)
این هفته زیاد وقت ندارم, هفته ی آینده بیشتر میام ودر مورد مزایا و معایب دو گوشی و تفاوت ها و عملکردهاشون توضیح میدم
آیا secret شما از نظر آنتن دهی مشکلی نداری، گوشی من اصلاً خوب آنتن نمیده، فکر میکنین مشکل از کجاست؟
براي من كه از IR-MCI استفاده ميكنم, مشكلي نداره.
من هم که این گوشی را خریدم, هیچ مشکلی در آنتن دهیش ندارم, یعنی کلا بهتون بگم, همانطور که قبلا هم گفته بودم گوشی های الجی بهترین آنتن دهی را دارند چه در ایران چه در کشورهای حوزه ی خلیج فارس...
(سابقه ای که از 5تا گوشی الجی دارم)
من گوشی kf755 خریدم دو تا مشکل داره یکی تو فونت فارسی ی وسط رو به صورت ی آخر میزنه یکی اینکه برای اجرای جاوا fullscreen نمیشه. راه حلی براش وجود داره؟
ممنون
LG KM900 Arena بهتره يا اين؟
حوس كردم يه LG بخرم ولي تاپيك هاش تو اين انجمن خيلي خلوته بر عكس نوكيا كه 3 سوته جواب ميگرفتم!!!
اختیار داری! آرینا پر از امکاناته (و البته گرونتره!). ولی در مورد دوربین فکر می کنم سیکرت بهتر باشه در کل.LG KM900 Arena بهتره يا اين؟
حوس كردم يه LG بخرم ولي تاپيك هاش تو اين انجمن خيلي خلوته بر عكس نوكيا كه 3 سوته جواب ميگرفتم!!!
یک هفته است که این گوشی را خریده ام عکس و فیلمهای گرفته شده با آن دارای کیفیتی خوب است پخش و مدیریت موزیک آن اگر ازنوکیا 5800 موزیک اکسپرسی که پیشتر داشتم بهترنباشد کمتر هم نیست ظمن آنکه داری دو اسپیکر هم هست که قبلی فاقد آن است. اسناد پی دی اف و ورد را هم براحتی باز میکند .مموری آن تا 4گیگ را ساپورت میکند اما درسایتهای گوناگونی گفته میشود که تا 16 گیگ راهم گذاشته اند و مشکلی پیش نیامده خوب با این امکانات و قیمت 230 تومان واقعا ارزش داشتنش را دارد. میماند مشکلات آن یکی آنکه همانطور که یکی از دوستان یادآوری کرد حرف ی میان واژه را ندارد که اگر کسی برای آن راه حلی دارد راهنمایی کند دیگر آنکه درزیر نور آفتاب قید نمایشگرش را باید زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)