تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: کمک برای ارتقا کارت گرافیک

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

متوجه نشدم بيشتر توضيح بده
    اگه ram توی اجرای بازی تاثیر نداره پس میشه به فرض با یک کارت 9600GT که ram 68mb یک بازی که ram 512mb میخواد اجرا کرد درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه ram توی اجرای بازی تاثیر نداره پس میشه به فرض با یک کارت 9600gt که ram 68mb یک بازی که ram 512mb میخواد اجرا کرد درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
    بهتره بگيم كه ميزان رم گرافيك تاثيري تو قدرت گرافيك نداره مثلا دو تا كارت اگر مثل هم باشند و اولي 256 مگ باشه دومي 1 گيگ هر دوشون توي يه بازي با تنظيمات خاص به يك شكل عمل كرده و يه ميزان فرم ميدند
    اما...
    اگر يه بازي خيلي خفن باشه كه مثلا به 512 مگ كارت گرافيك نياز داشته باشه اون موقع كارت اولي يا اصلا اون بازي رو بالا نميياره و يا با فرم كمترس
    ولي ...
    همچن گرافيكي تو اين رده قيمت اصلا مناسب همچين بازي سنگيني نيست مثلا 9500gt اصلا نميتونه همچين بازيي رو بكشه حالا ديگه واسش چه فرقي ميكنه كه 256 مگ باشه يا 1 گيگ
    پس.....
    ميزان رم يه كارت گرافيك بايد متناسب با قدرتش انتخاب بشه رم 1 گيگ خوبه منتها واسه 4870 - gtx 260 و يا بالاتر.

3. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

بهتره بگيم كه ميزان رم گرافيك تاثيري تو قدرت گرافيك نداره مثلا دو تا كارت اگر مثل هم باشند و اولي 256 مگ باشه دومي 1 گيگ هر دوشون توي يه بازي با تنظيمات خاص به يك شكل عمل كرده و يه ميزان فرم ميدند
    اما...
    اگر يه بازي خيلي خفن باشه كه مثلا به 512 مگ كارت گرافيك نياز داشته باشه اون موقع كارت اولي يا اصلا اون بازي رو بالا نميياره و يا با فرم كمترس
    ولي ...
    همچن گرافيكي تو اين رده قيمت اصلا مناسب همچين بازي سنگيني نيست مثلا 9500gt اصلا نميتونه همچين بازيي رو بكشه حالا ديگه واسش چه فرقي ميكنه كه 256 مگ باشه يا 1 گيگ
    پس.....
    ميزان رم يه كارت گرافيك بايد متناسب با قدرتش انتخاب بشه رم 1 گيگ خوبه منتها واسه 4870 - gtx 260 و يا بالاتر.
    بلاخره به جوابی که میخواستم رسیدم حالا اگه با حداقل رسوندن جزییات بازی با یک 9600 gt 1 gig میشه یک بازی رو که 1gig ram میخوا اجرا کرد ولی چیزه جالبی در نمیاد
    فقط خوبیش اینه که حداقل خیالت راحته که می تونی تا یک سال دیگه اگه هر بازی که دستت اومد اجرا کنی !!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بلاخره به جوابی که میخواستم رسیدم حالا اگه با حداقل رسوندن جزییات بازی با یک 9600 gt 1 gig میشه یک بازی رو که 1gig ram میخوا اجرا کرد ولی چیزه جالبی در نمیاد
    فقط خوبیش اینه که حداقل خیالت راحته که می تونی تا یک سال دیگه اگه هر بازی که دستت اومد اجرا کنی !!
    مسئله اينجا است كه الان يه گرافيم 256 همه بازيها رو اجرا ميكنه

6. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ای خدا پس چرا با گرافیک 8500 gt که 256 mb هست نمیشه یک بازی که 512 میخواد اجرا کرد در صورتی که همون بازی رو با یک کارت پایین تر میشه اجرا کرد
    اصلا اون جمله اشتباهه!!!میشه و نمیشه و ....چیه از نظر شما!؟!؟!؟؟!؟!

دوست عزیز این تست هایی که انجام میدن و میگن این 4670 از این 9500 gt بهتره از چه لحاظ هست ؟
    از اجرای جزیات بهتر در بازی ها یا نه ؟

اگه لطف کنید جواب پست 29 هم بدید
    از هر نظر!تنظیمات و رزولوشن و فی*لتر ها و ...
    اما...
    ولي ...
    پس.....
    درسته!
    ببینید دیگه الان کمتر از 256 مگ که نداریم!تاثیر حافظه گرافیک در رزولوشن بالا هست و برخی از تنظیمات مثل تکسچر و دیستندس!!!شما باید حافظه بالا داشته باشی تا بتونی این ها رو رو حداکثر ببری!ولی قبلش خود GPU باید اونقدر قوی باشه که قادر به پردازش در اون مشخصات و رزولوشن باشه!مثلا یه 9500GT 1 گیگ باز هم از 4670 512 مگ ضعیفتره در همه رزولوشنها و تنظیمات!
    در درجه اول معماری و مشخصات هسته و فرکانس و ....مهمه و بعد حافظه!!!

فکر می کنم برای یه بازی اینها مهم باشن!:(البته بعد از معماری و فرکانس ها )

Vertex Shader Ver

Pixel Shader Ver

Video Card 3D Acceleration

Video RAM

.....
    نمی دونم جوابتو گرفتی یا نه!
    Last edited by Kianoosh; 22-01-2009 at 04:40.

8. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arbabe.sayeha;3413709

فکر می کنم برای یه بازی اینها مهم باشن!:(البته بعد از معماری و فرکانس ها )

[COLOR=red
    Vertex Shader Ver[/color]

Pixel Shader Ver

Video RAM
    .....
    نمی دونم جوابتو گرفتی یا نه!
    این ها رو میشه تو بازی به حداقل مورد نیاز رسوند

ولی ram رم دست من نیست که کم کنم

اصلا اون جمله اشتباهه!!!میشه و نمیشه و ....چیه از نظر شما!؟!؟!؟؟!؟!
    ببینید من یک بازی با کارت 8500gt 256mb نتونستم اجرا کنم ولی همون بازی با یک کارت که از ram های شیر بود تا 512 شیر میکرد اون بازی اجرا شد
    که مدل کارت شیری یادم نیست ولی 100% مطمئنم جی پی یو ش از جی پی یو 8500 ضعیفتر بود
    Last edited by 4daneshjo; 22-01-2009 at 10:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

مسئله اينجا است كه الان يه گرافيم 256 همه بازيها رو اجرا ميكنه
    من یکی فکر نمیکنم این جوری باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این ها رو میشه تو بازی به حداقل مورد نیاز رسوند

ولی ram رم دست من نیست که کم کنم

ببینید من یک بازی با کارت 8500gt 256mb نتونستم اجرا کنم ولی همون بازی با یک کارت که از ram های شیر بود تا 512 شیر میکرد اون بازی اجرا شد
    که مدل کارت شیری یادم نیست ولی 100% مطمئنم جی پی یو ش از جی پی یو 8500 ضعیفتر بود
    يعني حاضري تو تمام بازيها تنظيمات رو كه كني كي چي مثلا يكي دو تا بازي كه هنوز هم نيومده و قراره بعدا بياد و گرافيك 1 گيگ بخواد رو بتوني با تنظيمات پائين بازي كني
    اين اصلا منطقي نيست

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

حداقل همه بازی ها اجرا میشه

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حداقل همه بازی ها اجرا میشه
    خوب اگه اینجوریه پس با یک 8400 هم میشه همه بازیها رو اجرا کرد
    چه فایده هر بازی بهت 5 فریم میده
    به نظر من ram گرافیک تو درجه دهم هست و اصلا مهم نیست
    ولی یه جاهایی خودشو نشون میده
    مثلا تو تاپیک gta نگاه کن یک نفر با 8600gts 256 20 فریم گرفته و یک نفر هم با 1g9400gt همین مقدار رو گرفته در صورتی که 8600gts از اون خیلی قویتره چون این بازی حافظه زیادی میخواد
    البته مثال بود
    ولی حالا بیا یک 4670 512m رو با یک 9500 1g مقایسه کن میبینی اگه 4670 تو یک بازی 40 فریم داد اون یکی 20 تا میده حتی اگه رم 9500 هم تا 4g افزایش بدی هیج فرقی نمیکنه
    حال شما الکی بحث کنید

14. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •