درسته. بازی خیلی تاخیر خورد و تاریخ انتشار هی عوض شد.
دور از جون . . .
درسته. بازی خیلی تاخیر خورد و تاریخ انتشار هی عوض شد.
دور از جون . . .
Dark Void برای DS تایید شد!
معمولاً Prequelaـها مدتی بعد از نخستین قسمت از یک بازی عرضه می شود ولی Capcom طی بیاینه ای Dark Void Zero که وقایع قبل از Dark Void را روایت میکند برای DSiWare تایید کرد.
این عنوان به سبک 2D Scrolling شبیه به Contra Force است و توسط استودیو Other Ocean در حال ساخت میباشد و کلاً ظاهری شبیه به بازی های 8 بیتی که برای NES عرضه میشدند دارد.
بازی مخاطب را در نقش Rusty اولین انسانی که در Void متولد شده است قرار میدهد و مانند نسخه ی اصلی بازی که قرار است برای پلتفرم های PS3،X360 و PC عرضه شود به جنگ و مقابله با Watchers(ساکنین Void)و آزادی انسان های گرفتار شده فرا میخواند.
Dark Void Zero همراه با Dark Void در ماه ژانویه روی DSiWare به قیمت 500 امتیاز(5$)قرار خواهد گرفت.
محتوای مخفی: منبع
این بازی ما رو نصف جون کرده.
دم کپکام گرم همیشه روال خوبی تو عرضه بازی داشت اما این یکی رو تابلو کرده!
بابا تاخیرم حدی داره!![]()
نمیخوام پیشداوری کنم ولی به نظر من بازی خیلی خوبی میشه ولی نه در حد اندازه بازیهایی که قرار بعدش بیان. کلاً بازی خوب و متوسطی هست شبیه MassEffect یکمی ولی المانهای RPG خیلی کمتری داره و شاید تنها برتریش از جهات دیگه هم به MassEffect تنها همون GamePlay هوایی و زمینیش باشه واقعاً نقطه فوقالعاده دیگهای در بازی نیست، اگر فقط بخشی از المانهای RPG بازی مثل Upgrade شخصیت و سلاحها که به نظر خیلی ساده و ابتدایی (یه چیزی در حد GearsofWar یا خفیفتر از Bioshock) میاد رو کمی توسعه میدادن شاید بازی جذابتر میشد تا مثلاً فقط سه مرحله ارتقاء سلاحها در کل بازی. واقعاً این نکتهای که Cliff B (مزخرف) گفته بود که آینده بازی های شوتر به سمت RPG میره رو قبول دارم. من با توجه به ترلیرها این مطالب رو گفتم و با در نظر گرفتن اینکه انقدر ترلیر از بازی نشون دادن که تقریباً همچیش Spoil شده.
Last edited by Guts; 31-12-2009 at 23:20.
Dark Void Minimum PC Specs
Minimum Spec:
OS
Windows Vista®/XP
Processor
Intel 2.4Ghz
or AMD 2.0 GHz
Video card
GeForce 7900 or Radeon HD 3850 series DX 9 Games for Windows
Memory
1 GB RAM
10 GB free hard drive space
اولين امتياز بازي رو OXM داد 6.5 !
من اولین بار که تریلر بازی رو دیدم کلا نا امید شدماولين امتياز بازي رو OXM داد 6.5 !
تقریبا معلوم بود بازی موفقی نمیشه
احتمالا بقیه سایت ها هم همین حدود امتیاز می دن
با اینکه مطمئن بودم امتیاز خیلی بالایی نمیگیره ولی دیگه 6.5 هم فکر نمیکردم بگیره، من فکر میکردم دوروبر 8 بگیره، حالا امیدوارم از سایتهای دیگه امتیازات بهتری بگیره.
منم توی پیش نمایشی که ازش توی یکی از شبکه های ماهواره ای (patio) دیدم همیچین چیز توپی به نظر نمیومد ولی خوب بدم نبود تا این حد که دیگه نمره 6.5(افتضاح)رو بگیره!!!
Dark Void: Nvidia PhysX Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)