تقريبا سپاهان پارسال
حالا خداكنه صبا آبروريزي نكنه آخر بشه
گروه 1
گروه 2
گروه 3
گروه 4
تقريبا سپاهان پارسال
حالا خداكنه صبا آبروريزي نكنه آخر بشه
آقا نگران نباش ! صبا آبرو ریزی نمیکنه ! شاید هم صعود کنه![]()
براساس قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا، امكان تقابل چهار تيم ايراني حاضر در اين رقابت ها با يكديگر وجود دارد.
تيم هاي ايراني پرسپوليس، استقلال، سپاهان و صباي قم به عنوان چهار نماينده باشگاه هاي كشور در رقابت هاي سال 2009 ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند كه برطبق قرعه كشي انجام شده؛ صبا در گروه a، پرسپوليس در گروه b، استقلال در گروه c و سپاهان در گروه d اين رقابتها حضور دارند.
امكان تقابل تيمهاي ايراني در مرحله يك هشتم ليگ قهرمانان به اين شرح است:
صدرنشين گروه a با تيم دوم گروه c: در اين حالت امكان مصاف صباباتري با استقلال وجود دارد.
صدرنشين گروه b با تيم دوم گروه d: در اين حالت احتمال رويارويي پرسپوليس با سپاهان وجود دارد.
صدرنشين گروه c با تيم دوم گروه b: احتمال رويارويي استقلال و پرسپوليس وجود دارد.
صدرنشين گروه d با تيم دوم گروه a: در اين حالت احتمال تقابل سپاهان با صباباتري وجود دارد.
منم با هات موافقم
امسال اسیا با 4 تیم ایرانی خیلی جذاب میشه.
و اگه یکی از این چهار تیم قهرمان بشه خیلی اعتبار واسه ایران کسب میکنهامسال اسیا با 4 تیم ایرانی خیلی جذاب میشه.
لیگ جذاب میشه؟!!!
موافق نیستم بر عکس سطح لیگمون افت می کنه اینجا اروپا نیست که بدون مشکل و تداخل تیمها در چند جام بازی کنند به قوله علی دایی ببخشید اینجا ایرانه!
این مسابقات تعطیلات متناوب و بازی های عقب افتاده ی زیادی را بر لیگ هدیه میاره.
اینکه یک تیم چند بازی متناوب را با پنالتی بالا بیاد را من که خوش شانسی نمی دونم. و بعد من دارم در مورد حالا و جام اسیا حرف می زنم چه ربطی این مسئله به فصل پیش و اون استقلال بحران زده داره؟
یادمون باشه که بعضی تیم ها وقتی دستشون از لیگ کوتاه بود می گفتن ما مدعی جام حذفی هستیم و این مدعی نوژن مازندران رو تو پنالتی می برد و هیچوقت هم جام رو نمی برد بلکه در مقابل 100 هزار تماشاچی 4 تا می خورد
دوستان بحث رو عوض کنید و در مورد جام باشگاها بحث کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)