به نظر من شتاب خيلي مهمتر از سرعته.تهايت سرعتي كه ما ميتونيم تو جاده بريم 150 تاست.من يه بار به خاطر همين نداشتن شتاب ماشينم رو از دست دادم تو تصادف.![]()
به نظر من شتاب خيلي مهمتر از سرعته.تهايت سرعتي كه ما ميتونيم تو جاده بريم 150 تاست.من يه بار به خاطر همين نداشتن شتاب ماشينم رو از دست دادم تو تصادف.![]()
راستی 0 تا 100 پراید چنده؟
فکر کنم میگن 14 ثانیه
من خودم 12 ثانیه هم زدم(ولی فقط همون یه بار بود!!!)
19 - 20 هم زدم!!!
بستگی به شرایط کاملا استاندارد داره
ولی فکر کنم استانداردش اونطوری که میگن 14 ثانیه هست!![]()
تو اگه با پراید 150 تا تو جاده رفتی ماشینتو از دست ندادی جفت شیش اوردی...تهايت سرعتي كه ما ميتونيم تو جاده بريم 150 تاست
من خودم خسارت نداشتن شتاب ماشینتو میدم
بابا این حرفها چیه!!
من خودم 175 تا دقیقا با پراید رفتم!!!
از 160 تاش هم فیلم دارم!!
ولی 175 تا برای جوانب احطیات(املاش اگه غلط بود به بزرگی خودتون ببخشید!!) هم که شده بود مجبور بودم فرمان رو 2 دستی بچسبم![]()
نمیدونم... مطمئنی ماشینت پراید بود !!
من که با 120 تا میرفتم باد میوزید ماشین منحرف میشد از لاین خودش... اول تعجب میکردم میگفتم چه چیز دست شدم !! چرا نمیتونم تو لاین خودم حرکت کنم... نکنه مستم !!
البته ماشین سبک بود 2 نفر بودیم کم وزن
دیگه با 150 اینا فکر کنم یه باری از کنارمون رد میشه ماشین پرواز میکرد به سمت پایین جاده
پراید که اگه بیشتر از 2 نفر توش باشن دیگه راه نمیره که!!!
با پرایدم هم که اگه بخوای سرعت بری باید حداقل جاده 2 بانده باشه
چون به قول شما اگه ماشین از روبه رو بیاد خیلی تکون تکون میخوره!
کلا ماشین داخل شهره دیگه
نظر من که روی ----- بنزین یا اگه نبود مشکل از انژکتور هستش
یک زمانی پراید داشتیم همین مشکلو داشت بردیم تعمیرگاه گفت از فیلترشه عوض کرد درست شد
در مورد شمع 4پلاته هم نگیر برادر
این شمعها مخصوص موتورهای 16سوپاپه هستش
اگه روی موتور 8سوپاپه بزاری باعث میشه در مسافتهای طولانی برق اضافه تولید شده توسط این شمعها که به شمت کوئل ماشین میرود باعث صدمه به آن و حتی باعث آب شدن کوئل ماشین بشود
Last edited by tatu_lover1366; 09-03-2009 at 00:21.
سلام به برو بچس باحال ماشین باز!!!!
من یک عدد 141 دارم که پیرم رو درآورده.وجداناً اگه کسی فقط عیبش رو در بیاره 50 تومن شیرینی داره
درد ماشین من تازگی ها شروع شده.اونم اینه که مثلاً تا یک هفته پیش 4 ثانیه طول میکشید که دور موتور بره روی 4 هزار.ولی حالا 7 ثانیه طول میکشه که دور موتور بره روی 4 هزار.البته بعضی وقتها مثلاً دارم با دنده 3 --60 تا میرم یه هو چراغ چک روشن میشه و انگار ماشین میشه زانتیا عین گرگ شتاب میگیره.بعضی وقتها شتاب و سرعتش مثل زانتیا میشه بعضی وقتها مثل ژیان.
کمک کنید
سلام به برو بچس باحال ماشین باز!!!!
من یک عدد 141 دارم که پیرم رو درآورده.وجداناً اگه کسی فقط عیبش رو در بیاره 50 تومن شیرینی داره
درد ماشین من تازگی ها شروع شده.اونم اینه که مثلاً تا یک هفته پیش 4 ثانیه طول میکشید که دور موتور بره روی 4 هزار.ولی حالا 7 ثانیه طول میکشه که دور موتور بره روی 4 هزار.البته بعضی وقتها مثلاً دارم با دنده 3 --60 تا میرم یه هو چراغ چک روشن میشه و انگار ماشین میشه زانتیا عین گرگ شتاب میگیره.بعضی وقتها شتاب و سرعتش مثل زانتیا میشه بعضی وقتها مثل ژیان.
کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)