نگرفتم یکم بیشتر توضیح میدی؟
دوستان سلام
ببین مازیار جان این ظور نیست که شما یه حالتی انتخاب بکنی که بعد دو نا رشته قبولی واست بزنه که یکیش رو بخوای بری
در هر صورت فقط در یه رشته قبول میشی
همین
علی علی
دوستان سلام
جهت اطلاع دوستان
امام حسین امسال فقط بورس میگیره
یعنی همه قبولی های امسال تعهد خدمتی سپاه دارن
پس حواستون باشه اگه نمی خواید نظامی بشید این دانشگاه رو نزنید
علی علی
دوستان سلام
میخواستم ببینم کسی هست که رتبه بدی نیاورده باشه الان توی اعلام اسامی اسمش در اومده باشه
امروز اعلام اسامی چند برابر ظرفیت امام حسین و چند تا دیگه اومد
ولی بنده و یکی از دوستان دیگه هر چی سعی کردیم با پیغامی مواجه می شدیم که می گفت یا مجاز نیستید یا اطلاعاتتون غلطه
میخوام ببینم کس دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟
یا کسی هست که مشکلی نداشته باشه
علی علی
سلام . من با رتبه ی 15741 اسمم نبود . دوستم هم با رتبه ی 12000 قبول نشد . حالا نمیدونم منظورت از رتبه ی خوب اینایی بود که من نوشتم یا نه ؟![]()
ممنون می شم به این چند تا سوال پاسخ بدید:
1.اگر در ثبت نام کنکور دانشگاه امام حسین رو تیک بزنم بعدآ در انتخاب رشته برام محدودیت ایجاد نمی کنه؟(مثلآ می توانم اگر رتبه ی خوبی داشتم اصلآ دانشگاه امام حسین رو انتخاب نکنم)
2.در مورد گزینش دانشگاه امام حسین توضیح بدید و این که اگر کسی در گزینش رد بشه دیگه شانسی تو قبولی رشته های دیگه یا دانشگاه ازاد نداره؟
3.مدرک دانشگاه امام حسین برای کار در ادارات غیر دولتی معتبره؟
4.ایا دانشگاه امام حسین شرط معدل داره؟
سلام دوست من . دانشگاه اما حسين (ع) دانشكده افسري سپاه هست.اگر كسي تو گزينش رد بشه تو تمام رشته هاي دانشگاه هاي ديگه بدون هيچ مشكلي مي تونه شركت كنه
اگه بری دانشگاه امام حسین میشه گفت بهترین دانشگاه رفتی به چند دلیل
اگه پزشکی بری هم درس می خونی هم کار میکنی با حقوق و مزایای عالی و کلا زندگی اما گزینشش خیلی خوف هست که احتمال قبولی کم هست مگر خودت رزمنده بوده باشی و.....
دوستان سلام
نمی دونم تا الان ثبت نام کردی یا نه
منم پارسال خیلی دنبال این دانشگاه و این که ثبت نام بکنم یا نکنم بودم
آخرش هم رتبه ای که آوردم بدرد رشته مورد نظر خودم توی اون دانشگاه میخورد ولی امسال نمی دونم چی شده بود که بین اونا و سنجش اختلافات آماری یا غیره پیش اومده و نهایتا حتی کسانی هم که توی گزینش قبول شده پذیرفته نشدن
اما در مورد چیزایی که دوستان گفتن ، به نظر من هر دوش تا حدی غلطه
دانشگاه امام حسین الان دانشگاه صنعتی و فنی سپاه هست و نه افسری
دو سال اول رو اجبارا حتی شما که تهرانی هستی فکر میکنم باید بریدی خوابگاه
بورسیه و غیر بورسیه داره که تا آخرین باری که من اطلاع دارم بعد از قبول شدن مشخص میشه که بورس بشید یا نه و اختیاری هست
گزینشش اونقدرا سخت نیست ولی خوب آسونم نیست(البته من نرفتم و از دوستانی که اونجا درس میخونن پرسیدم)
در مورد سوالای خودتون
1- آره اگه توی رشته انتخابی قبل از رشته های انتخابی این دانشگاه پذیرفته بشی که همون رو باید بری و اگه بعدش باشه خودت میتونی بین اون و رشته انتخابی امام حسین یکی رو بری
چون امام حسین پارسال که نیمه متمرکز محسوب میشد که تنها فرقش در همین نوع انتخاب رشته بود
2- نه این گزینش هیچ ربطی به سایر انتخاب رشته ها نداره و اگه رد بشی و بعد از اون چیزی رو قبول شده باشی راحت میتونی بری همون
3- چرا که نه، مورد تایید وزارت آموزش عالی دیگه
4- همچین چیزی نشنیدم
الان هم اگه انتخاب نکردی راحت بزار موقع تصحیح که بعد عید هست تیکش رو بزن
راستی مالک اشتر رو هم فراموش نکن که اونم دانشگاه توپیه و گزینشش میشه گفت فرمالیته هست
علی علی
این دانشگاهو ازهرکس پرسیدم گفت نرو چون توش نظامی گریه!البته من فقط اینو شنیدم.همچنین در مورد خصوصی ترین مسائل زندگیت ازت سوال می کنن که شاید حتی خجالت بکشی بهشون جواب بدی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)