sam fisher جان در مورد GearS Of WaR 2 & Mirror'S Edge عالي نوشته بودي 100% باهات موافقم...
Battlefield: Bad Company
BioShock
Brothers in Arms: Hell's Highway
Call of Duty: World at War
Condemned 2: Bloodshot
Crysis Warhead
Dead Space
Devil May Cry 4
Far Cry 2
Gears of War 2
Left 4 Dead
Mirror's Edge
Resistance 2
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Mortal Kombat vs. DC Universe
Soulcalibur IV
Super Smash Bros. Brawl
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Bionic Commando Rearmed
Braid
LittleBigPlanet
Assassin's Creed
Grand Theft Auto IV
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Prince of Persia
Saints Row 2
Tomb Raider: Underworld
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Sam & Max: Season Two
Strong Bad's Cool Game for Attractive People, Episodes 1-5
sam fisher جان در مورد GearS Of WaR 2 & Mirror'S Edge عالي نوشته بودي 100% باهات موافقم...
Grand Theft Auto IV
از همه باحال تر بود.به من که خیلی حال داد.
البته تعدادی از بازی ها مثل Stalker ClearSky یا NBA 2K9 و یا Shaun White Snowboarding و ... در لیست نیست. نه در این بخش نه در بخش دوم ...
BioShock خیلی خیلی جالب بود !
Call of Duty: World at War از این که تا الان 82 نفر به این رای دادن واقعا تعجب میکنم !! به نظر من نسخه ی قبلیش خیلی قشنگ تر بود.
Crysis Warhead به قشنگی کرایسیس قبلی نمیشد.
Devil May Cry 4 با دموهاش خیلی حال کردم ولی حیف که خیلی خیلی تخیلی بود و من زیاد از این جور بازی ها خوشم نمیاد.
Far Cry 2 محشر بود ولی خیلی کسل کننده.
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 که به نظر من یه بازی کامل در سبک اول شخص بود. من تا حالا بازی اول شخص ندیدم که اینقدر طبیعی بسازن. مخصوصا خشاپ پر کردنش.
Assassin's Creed یک بازی پر خاطره و هیجانی و جذاب و فراموش نشدنی. چرا گیم اسپات بهش 8.5 داد نمیدونم.
Grand Theft Auto IV که طرفداراش این همه وقت منتظر این نسخه بودن و وقتی اومد خواب رو از طرفدارانش گرفت.
Prince of Persia نمیگم قشنگ نبود ولی گرافیکش اصلا بهم حال نداد.
Saints Row 2 رقیب جی تی ای آی وی !!!!!! نمیدونم THQ رو چه حسابی خواست با این بازی کل راک استار رو بخوابونه.
فقط از بعضی از ویژگی هاش خوشم اومد.
Tomb Raider: Underworld عالی بود ... واقعا عالی بود ... نکات فکری بازی خیلی جالب بود. ولی به درد اون کسایی میخوره که حال و حوصله این جور بازی هارو داشته باشن.
من به اينا راي ميدم:
Call of Duty: World at War
Far Cry 2
Mirror's Edge
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Grand Theft Auto IV
Assassin's Creed
اینجا حق lbp داره ضایع میشه شاید خیلی ها باهاش آشنا نباشن ، اگه میشناختن حتما عاشقش میشدن!..!
منم باهات موافقم ... آخه خیلی ها بازی نکردن.اینجا حق lbp داره ضایع میشه شاید خیلی ها باهاش آشنا نباشن ، اگه میشناختن حتما عاشقش میشدن!..!
توی تمام بازی هات یک اشکلی داشت
و همینطور بازیه Metar Gear Soild 4 هم خیلی بهش ظلم شد کسی نمیدونه اصلا این بازیه چیه به نظر من از Gears of War خیلی قشنگ تره.
خوب این نظر شماست ولی به نظر من gears of war کلا خیلی بهتره.
موفق باشید.
شما حتمی بازیش نکردید چون تعداد کمی این بازی رو دارند اصلا بازی هم نکرده باشین از نمره های سایت های IGN و Gamespot باید بفهمید که چه بازی ایه .
تازه این بازی تنها بازی ایه که از Gamespot نمره 10 گرفته!!
من خودم ps3 ندارم ولی داداشم داره خیلی توپه میترکونه gears of war 2 رو.
راستی اگه این بازی برای هر 3 پلتفروم میخورد فکر کنم الان از Gta کمی نداشت.
یک چیزی هم نمیفهمم که این پرانس 4 برای چی اینقدر طرفدار داره بازیش فوق العاده افتضاح :
شخصیت دزد و راهزن که اصلا به شخصیت های با کلاس و با شخصیت ورژن های قبلی نمی خوره.
گیم پلیی تکراری و خسته کننده که آدم را وا میداره که 2 یا 3 بار از یک مکان تکراری دیدن کنه ( برای light seed )
همینطور اینو دیگه نمیشه انکار کرد صدا گزاریه سوپر افتضاح که به قول مجله ی دنیای بازی اگر به خاطر کلمه های اورمازد و اهریمنی که در این بازی به کار رفته یک سکه ی 50 تومانی بزارید در آخر بازی ( با دیدن صحبت های دو طرف ) می توانید کل خاندانتون رو پیتزا دعوت کنید!!!!!!!!!!!!!
همینطور چند مشکل دیگر که همه و همه دست به دست هم دادند که این بازی بازی ای بسیار مسخره و تکراری و همچنین گرافیک پایین تبدیل کنه.
تازه مکانشم هیچ ربطی به ایران و کلا مناطق نزدیکای ایران نداره ( حداقل 3 گانه ی قبلی ربطی کامل به ایران داشت )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)