تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 23 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 229

نام تاپيک: بررسی و پیش نمایش بازی های psp

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...خوبی؟
    با سرعت برو طرف میز مگنس و اون شی فلزی رو که در سمت راست میز هست بگیر و بعد با اون شی این قدر به مگنس ضربه بزن تا بشکنه و بعدش با سرعت برو تو دری که سمت راست پیانو قرار داره و دومین شی فلزی که به قفسه ی کتاب تکیه داده شده رو هم بگیرو دوباره باهاش این قدر به مگنس ضربه بزن تا اونم بشکنه...حالا مگنس باید کلی از جونش کم شده باشه اگه نشد برو و با مشت بیفت به جونش..بعدش حدودا سه چهارم جون مگنس کم میشه و دوباره یک دمو پخش میشه و...
    اگه بقیشم نتونستی بری بگو تا برات بگم
    سلام
    مرسی بابت توضیحات . هنوز امتحان نکردم ببینم چی میشه ولی میگم اگه میشه بقیه اش را هم بگو که اگه گیر کردم بتونم رد کنم .
    مرسی

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام
    مرسی بابت توضیحات . هنوز امتحان نکردم ببینم چی میشه ولی میگم اگه میشه بقیه اش را هم بگو که اگه گیر کردم بتونم رد کنم .
    مرسی
    مهدی جان گفتم ادامشو نگم شاید جذابیت بازی واست کم شه حالا خودت میگی بگو میگم دیگه:
    بعدش خیلی سادست...
    باید دوباره برگردی پیش میز مگنس ..اونجا باید حمله های مگنس رو برای چند لحظه جا خالی بدی..بعد از چند ثانیه مگنس به اصطلاح یه charge attack انجام میده و از اونم باید فرار کنی...خیلی سریع این کارو انجام میده .آماده باش.
    این حمله ی سنگین باعث میشه مگنس پشت یکی از مجسمه ها مخفی شه و گیج هم میشه ...بعد از اینکه گیج شد برو و بهش حمله کن...اگه یه بار عمل نکرد و جونش تموم نشد چند بار همین عمل جا خالی دادن و حمله رو انجام بده تا مرحله تموم شه..

3. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم پیش نمایش بازی Dante's Inferno که در E3 امسال سر وصدای زیادی به پا کرد. ( نقد و بررسی کاملا از خودم)

مشخصات بازی :

ناشر: Electronic Arts
    سازنده: (EA Redwood Shores and Artificial Mind and Movement (A2M
    سبک:Action, Adventure
    تاریخ انتشار: (Q1 2010 _> ( November 1, 2010
    رده بندی سنی:(RP (Rating Pending

با دستانتان به جهنم وارد شوید:

Dante's Inferno اقتباسي از یک اثر ادبي است که در آن باید به جستجو در 9 طبقه ی جهنم بپردازید. مفاهیمی چون کینه و انتقام جوئی, رستگاری و...هم در بازی وجود دارند. هم چنین خود را باید برای مبارزه با انواع هیولاهای جهنمی آماده کنید.
    داستان بازی بسیار جذاب هست. کمدي الهي "دانته" (The Divine Comedy) به همراه بهشت گمشده (Paradise Lost) اثر جان میلتون ( John Milton) جز مهم ترین آثار ادبی هست که درباره ی جهنم , بهشت, خدا و Lucifer ( شیطان ) نگاشته شده است.

درباره ی کمدی الهی اثر دانته آلیگیری (Dante Alighieri):

دانته آلیگیری شاعر و نویسنده ی ایتالیایی (۱۲۶۵ - ۱۳۲۱ م ) است که کتاب
    کمدی الهی او از 3 بخش تشکیل شده است : دوزخ (Inferno) ، برزخ (purgatory) و بهشت(Paradise).
    در این کتاب که به صورت شعر نگاشته شده است شاعر به صورت اول شخص, سفر خیالی خودش به دوزخ، برزخ و بهشت را شرح می دهد.
    در این بازی به بخش اول یعنی دوزخ پرداخته می شود. البته هیچ بعید نیست که EA بعد ها 2 نسخه ی دیگه از این بازی منتشر کند.

داستان:
    در این بازی در نقش دانته ظاهر خواهید شد. دانته معشوقه ی خودش بئاتریس ( Beatrice ) را مرده می یابد و متوجه می شود که روح او توسط Lucifer ( شیطان) گرفته شده است. بنابراین دانته سفر پرماجرای خودش به جهنم را برای رهائی بخشیدن روح بئاتریس آغاز می کند و... (البته داستان بازی خیلی پیچیده تر از این حرفاست)
    در مراحل بازی باید به 9 بخش جهنم وارد شوید که عبارتند از :
    1 ) Limbo یا کنار دوزخ 2) شهوت 3) شکم پرستی 4) طمع 5) غضب و خشم 6) کجروی 7) خشونت و بی حرمتی 8) فریب و تقلب 9) خیانت و بی وفائی.
    هر یک از این بخش های جهنم از لحاظ بصری و ظاهری متفاوت با بخش های دیگر هستند و هیولا های جهنمی هم در هر بخش, متفاوت از بخش دیگر هستند. مثل اینکه در طراحی مراحل به توضیحاتی که در شعر درباره ی بخش های مختلف جهنم آورده شده است بسیار توجه شده است و به نظر میرسد, بازی تا حد بسیار زیادی به شعر وفادار است. همچنین دانته از سلاح ها (از جمله يک داس غول پيکر) و قابلیت های مختلفی برخوردار است که قابل ارتقا نیز می باشند.
    بازی بر روی کنسول های XBOX 360 و PS3 هم عرضه خواهد شد.

کبابمون کردی .
    به نظر شما می تونه رغیب god of war بشه؟
    آقا این بازی کی وارد بازار میشه؟
    مثل اینکه تا آخر سال sony می خواد غوغا کنه.
    Last edited by danavan; 14-07-2009 at 22:10.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

کبابمون کردی .
    به نظر شما می تونه رغیب god of war بشه؟
    آقا این بازی کی وارد بازار میشه؟
    مثل اینکه تا آخر سال sony می خواد غوغا کنه.
    والله نمیدونم...تا انتشار بازی باید صبر کرد و دید!! تاریخ انتشار بازی هم هنوز دقیق مشخص نیست ولی تا نیمه ی اول سال 2010 باید عرضه بشه ..بعضی از سایتا هم تاریخ انتشار این بازی رو زدن November 1, 2010
    یه شایعاتی هم درباره ی بازی هست که امیدوارم اصلا درست نباشه.
    آره...وضعیت بازی کلا واسه PSP خیلی خوبه... این روزا سونی به فکر این کنسول دستی محبوبشم افتاده.

6. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدی جان گفتم ادامشو نگم شاید جذابیت بازی واست کم شه حالا خودت میگی بگو میگم دیگه:
    بعدش خیلی سادست...
    باید دوباره برگردی پیش میز مگنس ..اونجا باید حمله های مگنس رو برای چند لحظه جا خالی بدی..بعد از چند ثانیه مگنس به اصطلاح یه charge attack انجام میده و از اونم باید فرار کنی...خیلی سریع این کارو انجام میده .آماده باش.
    این حمله ی سنگین باعث میشه مگنس پشت یکی از مجسمه ها مخفی شه و گیج هم میشه ...بعد از اینکه گیج شد برو و بهش حمله کن...اگه یه بار عمل نکرد و جونش تموم نشد چند بار همین عمل جا خالی دادن و حمله رو انجام بده تا مرحله تموم شه..
    سلام
    آقا من دیروز این روش رو امتحان کردم ولی اصلا جواب نداد . یعنی 20 بار هم جاخالی دادم اما اصلا گیج نشد که بخام بزنمش .
    میشه بگی دقیقا چی کار باید بکنم چون حیفه تا اینجا اومدم بازی رو تموم نکنم .
    راستی منظورت دقیقا از جاخالی دادن چی بود ؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام
    آقا من دیروز این روش رو امتحان کردم ولی اصلا جواب نداد . یعنی 20 بار هم جاخالی دادم اما اصلا گیج نشد که بخام بزنمش .
    میشه بگی دقیقا چی کار باید بکنم چون حیفه تا اینجا اومدم بازی رو تموم نکنم .
    راستی منظورت دقیقا از جاخالی دادن چی بود ؟
    مرسی
    سلام...
    آقا اصلا مگنس شروع به charge attack می کنه!؟؟ اگه نه !! مراحل قبلو که تو پستای قبلی گفتم با دقت انجام بده..
    منظورم از charge attack اینه که با سرعت به طرفت می دوه تا بهت برخورد کنه و بندازتت زمین...اگه این کارو می کنه خوب جا خالی بده دیگه ...البته یه جوری جا خالی بده که بخوره به مجسمه ها تا گیج بشه...بعدش با مشت بیفت به جونش ...اگه جونش تموم نشد دوباره همین کارو تکرار کن..زیاد سخت نیست..برو موفق میشی..

9. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض Harry Potter and the Half-Blood Prince

مشخصات بازی :

سازنده: EA Bright Light Studio
    سبک:Action, Adventure
    تاریخ انتشار: June 30, 2009
    رده بندی سنی: (E (Everyone

داستان و گیم پلی :
    متاسفانه من خودم زیاد از داستان سری هری پاتر اطلاعاتی ندارم ولی به گفته ی بیشتر سایت های بازی , داستان بازی منسجم و به هم پیوسته بیان نمی شود و ضعف ها ی اساسی دارد و انگار نه انگار که در حال بازی کردن عنوانی از Harry Potter هستید. متاسفانه گیم پلی بازی هم به همین ضعیفی است. 10/4

گرافیک :

بهترین بخش بازیست. مدل های 3D خوب هستند و بافت ها کیفیت مناسبی دارند البته فقط در مورد شخصیت اول بازی.
    طراحی گرافیکی دیگر شخصیت های بازی و بویژه دشمنان خیلی ضعیف است. 10/6

صدا گذاری و موزیک :
    soundtrack بازی خوب است ولی در بخش های مختلفی از بازی هیچ صدائی به گوش نمی آید و بازی به صورت صامت دنبال می شود گوئی قسمت Sound غیر فعال است. 10/4.5

ارزش بازی :
    این بازی ارزش بازی کردن و دانلود کردن ندارد, بهتر است بی خیال این بازی شوید حتی اگر طرفدار Harry Potter هستید. وقت شما بیش تر از این ها ارزش دارد. 10/4

امتیاز نهائی من به این بازی : 10/4.7

11. 2 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

Rock Band Unplugged

مشخصات بازی :

ناشر: MTV Games / Electronic Arts
    سازنده: Backbone Entertainment - Harmonix
    سبک:Music
    تاریخ انتشار: May 22, 2009
    رده بندی سنی: (T (Teen

گیم پلی:
    اول از همه باید بگم که بازی تقریبا طولانی و کمی هم سخته... روند بازی خیلی شبیه به بازی راک بند 2 است.شما در این بازی می توانید کل گروه رو مدیریت کنید که یه خورده عجیب و غریب است. کنترل بازی هم مثل همیشه است یعنی شما باید کلید های رنگی که در تصویر ظاهر می شوند را به درستی بزنید. 10/7

گرافیک:
    گرافیک بازی خوب است , طراحی محیط ها وشخصیت ها در حد مطلوبی قرار دارد ولی متاسفانه انیمیشن های بازی زیاد راضی کننده نیست. 10/7.5

موزیک :
    بهترین قسمت بازی بدون شک همین قسمت است. موزیک ها عالی هستند و track های دوست داشتنی بسیاری در بازی وجود دارند.10/9

ارزش بازی :
    دلایل زیادی وجود دارد تا این بازی را تهیه کنید. اکر عشق موسیقی و نواختن هستید حتما این بازی را تهیه کنید . قطعا این بازی وقت زیادی از شما خواهد گرفت. 10/8

امتیاز نهائی من به این بازی : 10/7.9

اینم Track List بازی Rock Band Unplugged :

2000s
    AFI - "Miss Murder" *
    All-American Rejects - "Move Along"
    Audioslave - "Gasoline" *
    Black Tide - "Show Me the Way" *
    Freezepop - "Less Talk More Rokk" *
    Jimmy Eat World - "The Middle"
    The Killers - "Mr. Brightside"
    Lacuna Coil - "Our Truth"
    Lamb of God - "Laid to Rest"
    Modest Mouse - "Float On"
    Queens of the Stone Age - "3's and 7's"
    System of a Down - "Chop Suey!"
    Tenacious D - "Rock Your Socks" *
    1990s
    3 Doors Down - "Kryptonite" *
    Alice in Chains - "Would?" *
    Blink 182 - "What's My Age Again" *
    Foo Fighters - "Everlong"
    Judas Priest - "Painkiller"
    Lit - "My Own Worst Enemy"
    Lush - "De-Luxe"
    Mighty Mighty Bosstones - "Where'd You Go?"
    Nine Inch Nails - "The Perfect Drug"
    Nirvana - "Drain You"
    The Offspring - "Come Out and Play (Keep 'em Separated)"
    Pearl Jam - "Alive"
    Smashing Pumpkins - "Today"
    Social Distortion - "I Was Wrong"
    Soundgarden - "Spoonman"
    Weezer - "Buddy Holly"
    1980s
    Billy Idol - "White Wedding Part 1"
    Bon Jovi - "Livin' on a Prayer"
    Dead Kennedys - "Holiday in Cambodia"
    Motörhead - "Ace of Spades"
    The Police - "Message in a Bottle"
    Siouxsie & the Banshees - "The Killing Jar"
    1970s
    Boston - "More Than a Feeling"
    Jackson 5 - "ABC" *
    Jethro Tull - "Aqualung"
    Kansas - "Carry on Wayward Son
    Rush - "The Trees"
    1960s
    The Who - "Pinball Wizard"

* Denotes a track that will be exclusive to Rock Band Unplugged for a limited time.
    (Hint: Count on these tracks' releases for console Rock Bands soon!)

The first 10 DLC tracks that will be available in the Rock Band Unplugged music store starting June 9, 2009 are listed below:

DLC
    30 Seconds to Mars - "The Kill"
    Belly - "Feed the Tree"
    Disturbed - "Inside the Fire"
    Lynyrd Skynyrd - "Gimme Three Steps"
    Muse - "Hysteria"
    Mute Math - "Typical"
    No Doubt - "Just a Girl"
    Oasis - "Wonderwall"
    Paramore - "Crushcrushcrush"
    Red Hot Chili Peppers - "Under the Bridge"
    Last edited by hamid_hitman47; 24-07-2009 at 13:12.

13. 3 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با اجازه منم نظر بدم:
    گیم پلی:
    اول از همه باید بگم که بازی تقریبا طولانی و کمی هم سخته... روند بازی خیلی شبیه به بازی راک بند 2 است.شما در این بازی می توانید کل گروه رو مدیریت کنید که یه خورده عجیب و غریب است. کنترل بازی هم مثل همیشه است یعنی شما باید کلید های رنگی که در تصویر ظاهر می شوند را به درستی بزنید. 10/7
    درسته این بازی طولانیه و البته کمی سخت اما نحوه طبقه بندی درجه سختی طوری هست که باید "پز دادن" و "نمی خوام جلو دوستام کم بیارم" و این حرفا رو گذاشت کنار و نسبت به توانایی خود یکی از حالت های EASY , MEDIUM , HARD یا EXPERT که سخت ترین حالت هست رو انتخاب کنید
    حالت EASY که راحت ترین حالت هست فقط از دو دکمه (به غیر از L و R ) اسفاده می شه پس برای آدم هایی مثل من گزینه مناسبیه

گرافیک:
    گرافیک بازی خوب است , طراحی محیط ها وشخصیت ها در حد مطلوبی قرار دارد ولی متاسفانه انیمیشن های بازی زیاد راضی کننده نیست. 10/7.5
    این که انیمیشن ها در سطح بالایی نیستن رو نمی شه رد کرد ولی وقتی شروع به بازی کردن می کنید اصلا متوجه نمی شید که انیمیشنی در حال اجراست یا نه

موزیک :
    بهترین قسمت بازی بدون شک همین قسمت است. موزیک ها عالی هستند و track های دوست داشتنی بسیاری در بازی وجود دارند.10/9
    در این بخش شاید نشه از این بازی انتقادی کرد ولی اگه قابلیت آهنگ سازی و اضافه کردن آهنگ به صورت رایگان هم داشت خیلی بهتر بود
    اما چیزی که در این قسمت جلب توجه می کند وجود آهنگ هایی از سال های مختلف هست که در دهه 1960 می شه آهنگ ABC از گروه The Jackson 5 رو با خوانندگی مرحوم مایکل جکسون دید

ارزش بازی :
    دلایل زیادی وجود دارد تا این بازی را تهیه کنید. اکر عشق موسیقی و نواختن هستید حتما این بازی را تهیه کنید . قطعا این بازی وقت زیادی از شما خواهد گرفت. 10/8
    پیشنهاد می شه برای یک بار هم که شده این بازی رو انجام بدید
    من تا قبل از این بازی یه آهنگ راک هم گوش نداده بودم ولی مجذوب این بازی شدم

15. این کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض تغییرات FIFA 10 نسبت به FIFA 09 نسخه ی PSP:

مشخصات بازی :

سازنده: EA Canada
    سبک:Soccer, Sports
    تاریخ انتشار: Oct 20, 2009
    رده بندی سنی: E (Everyone)

بازی FIFA10 برای PSP همزمان با کنسول های دیگر در تاریخ Oct 20, 2009 منتشر خواهد شد.

_ تغییرات مهمی که در این نسخه از بازی اعمال شده است:

1) وجود لیگ روسیه
    2) بروز شدن ترکیب و لباس تیم ها
    3) سوال های تازه برای قسمت football iq
    4) پیشرفت در قسمت تاکتیک ها و شیوه های بازی
    5) قسمت practice mode در بازی
    ...
    متاسفانه به نظر میرسه تغییر آنچنانی تو قسمت گرافیک بازی وجود نخواهد داشت...خودتون با دیدن Screenshot ها مقایسه کنید:
    به نظر من,گیم پلی هم تغییر اساسی نخواهد داشت.
    کلا به نظر میاد, بازی نسبت به نسخه ی قبل زیاد تغییرات نداشته ولی باید تا اومدن بازی صبر کنیم.

چند Screenshot از این بازی :

17. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •