سلام
مرسی بابت توضیحات . هنوز امتحان نکردم ببینم چی میشه ولی میگم اگه میشه بقیه اش را هم بگو که اگه گیر کردم بتونم رد کنم .
مرسی
سلام
مرسی بابت توضیحات . هنوز امتحان نکردم ببینم چی میشه ولی میگم اگه میشه بقیه اش را هم بگو که اگه گیر کردم بتونم رد کنم .
مرسی
مهدی جان گفتم ادامشو نگم شاید جذابیت بازی واست کم شه حالا خودت میگی بگو میگم دیگه:
بعدش خیلی سادست...
باید دوباره برگردی پیش میز مگنس ..اونجا باید حمله های مگنس رو برای چند لحظه جا خالی بدی..بعد از چند ثانیه مگنس به اصطلاح یه charge attack انجام میده و از اونم باید فرار کنی...خیلی سریع این کارو انجام میده .آماده باش.
این حمله ی سنگین باعث میشه مگنس پشت یکی از مجسمه ها مخفی شه و گیج هم میشه ...بعد از اینکه گیج شد برو و بهش حمله کن...اگه یه بار عمل نکرد و جونش تموم نشد چند بار همین عمل جا خالی دادن و حمله رو انجام بده تا مرحله تموم شه..![]()
کبابمون کردی .
به نظر شما می تونه رغیب god of war بشه؟
آقا این بازی کی وارد بازار میشه؟
مثل اینکه تا آخر سال sony می خواد غوغا کنه.
Last edited by danavan; 14-07-2009 at 22:10.
والله نمیدونم...تا انتشار بازی باید صبر کرد و دید!! تاریخ انتشار بازی هم هنوز دقیق مشخص نیست ولی تا نیمه ی اول سال 2010 باید عرضه بشه ..بعضی از سایتا هم تاریخ انتشار این بازی رو زدن November 1, 2010
یه شایعاتی هم درباره ی بازی هست که امیدوارم اصلا درست نباشه.
آره...وضعیت بازی کلا واسه PSP خیلی خوبه... این روزا سونی به فکر این کنسول دستی محبوبشم افتاده.
سلام
آقا من دیروز این روش رو امتحان کردم ولی اصلا جواب نداد . یعنی 20 بار هم جاخالی دادم اما اصلا گیج نشد که بخام بزنمش .
میشه بگی دقیقا چی کار باید بکنم چون حیفه تا اینجا اومدم بازی رو تموم نکنم .
راستی منظورت دقیقا از جاخالی دادن چی بود ؟
مرسی
سلام...
آقا اصلا مگنس شروع به charge attack می کنه!؟؟ اگه نه !! مراحل قبلو که تو پستای قبلی گفتم با دقت انجام بده..
منظورم از charge attack اینه که با سرعت به طرفت می دوه تا بهت برخورد کنه و بندازتت زمین...اگه این کارو می کنه خوب جا خالی بده دیگه ...البته یه جوری جا خالی بده که بخوره به مجسمه ها تا گیج بشه...بعدش با مشت بیفت به جونش ...اگه جونش تموم نشد دوباره همین کارو تکرار کن..زیاد سخت نیست..برو موفق میشی..![]()
مشخصات بازی :
ناشر: Electronic Arts
سازنده: EA Bright Light Studio
سبک:Action, Adventure
تاریخ انتشار: June 30, 2009
رده بندی سنی: (E (Everyone
داستان و گیم پلی :
متاسفانه من خودم زیاد از داستان سری هری پاتر اطلاعاتی ندارم ولی به گفته ی بیشتر سایت های بازی , داستان بازی منسجم و به هم پیوسته بیان نمی شود و ضعف ها ی اساسی دارد و انگار نه انگار که در حال بازی کردن عنوانی از Harry Potter هستید. متاسفانه گیم پلی بازی هم به همین ضعیفی است. 10/4
گرافیک :
بهترین بخش بازیست. مدل های 3D خوب هستند و بافت ها کیفیت مناسبی دارند البته فقط در مورد شخصیت اول بازی.
طراحی گرافیکی دیگر شخصیت های بازی و بویژه دشمنان خیلی ضعیف است. 10/6
صدا گذاری و موزیک :
soundtrack بازی خوب است ولی در بخش های مختلفی از بازی هیچ صدائی به گوش نمی آید و بازی به صورت صامت دنبال می شود گوئی قسمت Sound غیر فعال است. 10/4.5
ارزش بازی :
این بازی ارزش بازی کردن و دانلود کردن ندارد, بهتر است بی خیال این بازی شوید حتی اگر طرفدار Harry Potter هستید. وقت شما بیش تر از این ها ارزش دارد. 10/4
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/4.7
Rock Band Unplugged
مشخصات بازی :
ناشر: MTV Games / Electronic Arts
سازنده: Backbone Entertainment - Harmonix
سبک:Music
تاریخ انتشار: May 22, 2009
رده بندی سنی: (T (Teen
گیم پلی:
اول از همه باید بگم که بازی تقریبا طولانی و کمی هم سخته... روند بازی خیلی شبیه به بازی راک بند 2 است.شما در این بازی می توانید کل گروه رو مدیریت کنید که یه خورده عجیب و غریب است. کنترل بازی هم مثل همیشه است یعنی شما باید کلید های رنگی که در تصویر ظاهر می شوند را به درستی بزنید. 10/7
گرافیک:
گرافیک بازی خوب است , طراحی محیط ها وشخصیت ها در حد مطلوبی قرار دارد ولی متاسفانه انیمیشن های بازی زیاد راضی کننده نیست. 10/7.5
موزیک :
بهترین قسمت بازی بدون شک همین قسمت است. موزیک ها عالی هستند و track های دوست داشتنی بسیاری در بازی وجود دارند.10/9
ارزش بازی :
دلایل زیادی وجود دارد تا این بازی را تهیه کنید. اکر عشق موسیقی و نواختن هستید حتما این بازی را تهیه کنید . قطعا این بازی وقت زیادی از شما خواهد گرفت. 10/8
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/7.9
اینم Track List بازی Rock Band Unplugged :
2000s
AFI - "Miss Murder" *
All-American Rejects - "Move Along"
Audioslave - "Gasoline" *
Black Tide - "Show Me the Way" *
Freezepop - "Less Talk More Rokk" *
Jimmy Eat World - "The Middle"
The Killers - "Mr. Brightside"
Lacuna Coil - "Our Truth"
Lamb of God - "Laid to Rest"
Modest Mouse - "Float On"
Queens of the Stone Age - "3's and 7's"
System of a Down - "Chop Suey!"
Tenacious D - "Rock Your Socks" *
1990s
3 Doors Down - "Kryptonite" *
Alice in Chains - "Would?" *
Blink 182 - "What's My Age Again" *
Foo Fighters - "Everlong"
Judas Priest - "Painkiller"
Lit - "My Own Worst Enemy"
Lush - "De-Luxe"
Mighty Mighty Bosstones - "Where'd You Go?"
Nine Inch Nails - "The Perfect Drug"
Nirvana - "Drain You"
The Offspring - "Come Out and Play (Keep 'em Separated)"
Pearl Jam - "Alive"
Smashing Pumpkins - "Today"
Social Distortion - "I Was Wrong"
Soundgarden - "Spoonman"
Weezer - "Buddy Holly"
1980s
Billy Idol - "White Wedding Part 1"
Bon Jovi - "Livin' on a Prayer"
Dead Kennedys - "Holiday in Cambodia"
Motörhead - "Ace of Spades"
The Police - "Message in a Bottle"
Siouxsie & the Banshees - "The Killing Jar"
1970s
Boston - "More Than a Feeling"
Jackson 5 - "ABC" *
Jethro Tull - "Aqualung"
Kansas - "Carry on Wayward Son
Rush - "The Trees"
1960s
The Who - "Pinball Wizard"
* Denotes a track that will be exclusive to Rock Band Unplugged for a limited time.
(Hint: Count on these tracks' releases for console Rock Bands soon!)
The first 10 DLC tracks that will be available in the Rock Band Unplugged music store starting June 9, 2009 are listed below:
DLC
30 Seconds to Mars - "The Kill"
Belly - "Feed the Tree"
Disturbed - "Inside the Fire"
Lynyrd Skynyrd - "Gimme Three Steps"
Muse - "Hysteria"
Mute Math - "Typical"
No Doubt - "Just a Girl"
Oasis - "Wonderwall"
Paramore - "Crushcrushcrush"
Red Hot Chili Peppers - "Under the Bridge"
Last edited by hamid_hitman47; 24-07-2009 at 13:12.
با اجازه منم نظر بدم:
درسته این بازی طولانیه و البته کمی سخت اما نحوه طبقه بندی درجه سختی طوری هست که باید "پز دادن" و "نمی خوام جلو دوستام کم بیارم" و این حرفا رو گذاشت کنار و نسبت به توانایی خود یکی از حالت های EASY , MEDIUM , HARD یا EXPERT که سخت ترین حالت هست رو انتخاب کنیدگیم پلی:
اول از همه باید بگم که بازی تقریبا طولانی و کمی هم سخته... روند بازی خیلی شبیه به بازی راک بند 2 است.شما در این بازی می توانید کل گروه رو مدیریت کنید که یه خورده عجیب و غریب است. کنترل بازی هم مثل همیشه است یعنی شما باید کلید های رنگی که در تصویر ظاهر می شوند را به درستی بزنید. 10/7
حالت EASY که راحت ترین حالت هست فقط از دو دکمه (به غیر از L و R ) اسفاده می شه پس برای آدم هایی مثل من گزینه مناسبیه
این که انیمیشن ها در سطح بالایی نیستن رو نمی شه رد کرد ولی وقتی شروع به بازی کردن می کنید اصلا متوجه نمی شید که انیمیشنی در حال اجراست یا نهگرافیک:
گرافیک بازی خوب است , طراحی محیط ها وشخصیت ها در حد مطلوبی قرار دارد ولی متاسفانه انیمیشن های بازی زیاد راضی کننده نیست. 10/7.5
در این بخش شاید نشه از این بازی انتقادی کرد ولی اگه قابلیت آهنگ سازی و اضافه کردن آهنگ به صورت رایگان هم داشت خیلی بهتر بودموزیک :
بهترین قسمت بازی بدون شک همین قسمت است. موزیک ها عالی هستند و track های دوست داشتنی بسیاری در بازی وجود دارند.10/9
اما چیزی که در این قسمت جلب توجه می کند وجود آهنگ هایی از سال های مختلف هست که در دهه 1960 می شه آهنگ ABC از گروه The Jackson 5 رو با خوانندگی مرحوم مایکل جکسون دید
پیشنهاد می شه برای یک بار هم که شده این بازی رو انجام بدیدارزش بازی :
دلایل زیادی وجود دارد تا این بازی را تهیه کنید. اکر عشق موسیقی و نواختن هستید حتما این بازی را تهیه کنید . قطعا این بازی وقت زیادی از شما خواهد گرفت. 10/8
من تا قبل از این بازی یه آهنگ راک هم گوش نداده بودم ولی مجذوب این بازی شدم
مشخصات بازی :
ناشر: Electronic Arts
سازنده: EA Canada
سبک:Soccer, Sports
تاریخ انتشار: Oct 20, 2009
رده بندی سنی: E (Everyone)
بازی FIFA10 برای PSP همزمان با کنسول های دیگر در تاریخ Oct 20, 2009 منتشر خواهد شد.
_ تغییرات مهمی که در این نسخه از بازی اعمال شده است:
1) وجود لیگ روسیه
2) بروز شدن ترکیب و لباس تیم ها
3) سوال های تازه برای قسمت football iq
4) پیشرفت در قسمت تاکتیک ها و شیوه های بازی
5) قسمت practice mode در بازی
...
متاسفانه به نظر میرسه تغییر آنچنانی تو قسمت گرافیک بازی وجود نخواهد داشت...خودتون با دیدن Screenshot ها مقایسه کنید:
به نظر من,گیم پلی هم تغییر اساسی نخواهد داشت.
کلا به نظر میاد, بازی نسبت به نسخه ی قبل زیاد تغییرات نداشته ولی باید تا اومدن بازی صبر کنیم.
چند Screenshot از این بازی :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)