اقایون من ایران آشنا دارم تو لاوان اگه می خواهید من به دوستام تو ایران یه خبری بدم بچه ها برن پیشش یه آماری از این قضیه بگیرن بهتون خبر بدم ؟
اقایون من ایران آشنا دارم تو لاوان اگه می خواهید من به دوستام تو ایران یه خبری بدم بچه ها برن پیشش یه آماری از این قضیه بگیرن بهتون خبر بدم ؟
سیستم توی امضا هست... توی ویستا هم اجرا می کنم.... شما اسکرین شات داری که تو ویستا اجرا بشه ؟
تازه پچ رو ریختم فکر می کنم گرافیک یه مقدار پایین تر اومده درسته؟ اگه این طوره بگین تا دوباره نصب کنم..
بله من خودم تو ویستا اجرا کردم البته تو XP SP3 بهتر بود!
والا تاثیر اون پچ رو هم که من حس نکردم کمتر از 5 فریم بود!ولی دردسر هم داره!
اون وفایل txt که بعد از بنچ ذخیره میشه رو برام بزار !یا از صفحه بنچ عکس بگیر چون برام عجیب بود گفتم البته سیستمت هم خوبه!
![]()
خب یک چیز جالب شرکت لاوان نمایندگی اصلی در تهران این کارت رو موجود نداره این 1
بعد میگن فعلا از سازگاز جنس نمی گیرن این 2
3 اینکه قرار شده به طور مستقیم با سازگار در ارتباط باشه ببینه با همین قیمت موجود است یا نه.
ایمیلی که به شرکت لاوان هم زدم در این مورد چیزی نگفتن
به شرکت سازگار هم ایمیل زدم فعلا یک شماره تماس دادن که کسی گوشی نمی گیره
حالا من که مطمئنم اون قیمت به هیچ عنوان واقعی نیست ولی دیگه آخرین صبر رو هم پیشه کنید.
اگر نشد که به احتمال زیاد نمیشه من خیلی با HIS 4670 حال میکنم. به احتمال زیاد همینو می گیریم.
فقط بازی های سری PESS خوب حال بده بقیه مهم نیست. :d
دوستان عزیز همین الان زنگ زدم به نمایندگی سازگار ارقام و بلاخره یکی جواب داد ، بعد کلی پاس دادن ما به این همار و اون همکار سر آخر کارت گرافیک vga xfx pci-e 8800gtx 768mb ddr3 گفت دیگه نداریم اگه شرکت لاوان داره برید بگیرید که اونا هم ندارن بعد گفت برخی از کارت ها هم نفهمیدم دقیق چی گفت دیناید بود دینهاید بود همینا یعنی چی؟
بعد گفت فعلا فقط 9600gso داریم.
بعد اون خانم متشخص هم گفت فردا قیمت های جدید وارد سایت لاوان میشه.
کلا مملکتو دارید ، آخر معلوم نشد چی به چیه؟
خدا ما را نجات دهد. آمین
Last edited by shahi666; 20-12-2008 at 15:39.
اینا همش حرف مفته من گفتم که
عمرا عمرا یه همچی غولی رو بهت 130 بندازن 200 هم بدن من با هواپیما میرم میگیرم برمیگردم
همچین قول هم نیست!
از رده تولید خارج شده.... با 200 می تونی 4850 بخری!!!![]()
فریم ریتت خوبه پچ و مود و ...رو بنصبی بهتر هم میشه و ویو دیستنس هم که تا آخر نیست! با موبایلت عکس گرفتی!؟
از fraps استفاده کن!
بازم مرسی
تا جایی که من از لاوان اشنایی دارم به زودی خیلی پیشرفت می کنه این اشتباه قیمت ها هم بخاطر ضعف سایت هستش به شما هم توصیه می کنم که اشتراک رایگان اگهی نامه رو حتما از سایت لاوان بگیرین که تو ایران تکه!!!!!!
shahi666 عزیز می شه بگی کجای شمالی چون من هم شمالم کافیه بری و شماره نمایندگی رو از اگهی نامه بگیری و بنویسی تا ببینیم از کجا می خوای بگیری امیدوارم نماینده گی 3(نور)باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)