این رم های پاتریوت که میگید 2 گیگش 24 هست با کدوم گارانتی هست؟آیا گارانتی فرایند هست؟
این رم های پاتریوت که میگید 2 گیگش 24 هست با کدوم گارانتی هست؟آیا گارانتی فرایند هست؟
پاتریوت چند مدل داره کدومش؟؟
اون مدل که حدود 25 تومنه هیت سینک آبی هست!
اشغاله اون مدلش و هیچ فرقی با رم های معمولی مثل کینگ استون یا اپیسر نداره و اصلا نمیشه اور کرد!
آشغال ؟!! اولا اینکه رمها رمهای بدی نسبت به قیمتشون نیستند ، در ضمن ایشون گفت نمیخوام اورکلاک کنم ، شما چه اصراری دارید ؟!!اشغاله اون مدلش و هیچ فرقی با رم های معمولی مثل کینگ استون یا اپیسر نداره و اصلا نمیشه اور کرد!
لطفا اگه مدرکی مبنی بر بد بودن رمهای پاتریوت دارید ، بذارید.
غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
Last edited by ganje nahofte; 18-12-2008 at 00:20.
موافقم.
من هم رم پاتریوت دارم ( آبی ) و هیچ مشکلی نداره .
يه نكته جالب كه در مورد رمهاي پاتريوت آبي من ديدم اين بود كه خيلي گرم ميكردند حتي بدون اوركلاك رم رو كه ميخواستم در بيارم گرم بود. البته منظورم من اين نيست كه رم زياد داغ ميكنه فقط منظورم من اينه كه خنك نبود و بنابراين جا براي ولت دادن و اوركلاك نداشت.
درحاليكه رمهاي كينگ استون كه الان دارم با 0.1 ولت و اوركلاك هم خنك هستند. البته متاسفانه كينگ استون اوريجينال هم تو بازار خيلي سخت پيدا ميشه . يه سري رمهاي باس 667 كينگ رو نامردا يه برچسب زدند روشون به اسم با 800 و تا خير 6 ( كه مفت هم نميارزه باس 800 بايد تاخيرش 5 باشه) ميفروشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)