تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 12 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 113

نام تاپيک: سنجش --------- کانون

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من نمی دونم چرا اینقدر سر قلمچی یا سنجش یا گزینه دو یا .... بحث می شه!!!!
    دیگه واسه همه روشن شده که قلمچی خیلی بهتره.... حداقل به خاطر اینکه اکثریت بچه ها تاییدش کردن...

سنجش فقط سوالای عمومیش خوبه ولی اختصاصی هاش مفت نمی ارزه...
    من که پارسال تو جامع هاش شرکت کردم خیلی آسون بود...

در حال حاضر جامعه آماری کانون حدود 50 هزار هستش...

اونهایی که تو کانون هستن نا خواسته بله ناخواسته ساعت مطالعه شون زیاد میشه...
    شما یه دانش آموز متوسط رو در نظر بگیر. وقتی فاصله بین آزمون هاش دو هفته باشه حداقل تا دو روز بعد از آزمون و سه روز قبل از آزمون بعدی خوب درس می خونه یعنی تو 14 روز حداقل 5 رو بکوب درس می خونه و 9 رو بقیه شل تر و شل تر می شه... حالا اگه فاصله بین آزمون ها اگه زیاد بشه مثلا 1 ماه یا بیشتر خودت فکرش رو بکن چه اتفاقی می افته...
    پس اینکه آزمون های کانون با فاصله زمانی کم برگزار می شه یه مزیت هستش نه عیب...
    اکثر افرادی که هم تو کانون بودن و هم تو سنجش به کانون رای مثبت دادن...
    تو تاپیک پاسخ تمامی سوالات در مورد کانون فرهنگی مطالب زیادی در مورد محاسن کانون گفته شده که هرکی خواست می تونه بره بخونه...

2. 2 کاربر از lomon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض نظر من

من یکی از دوستام که با خودم میومد گزینه دو آزمون از مهر رفت قلم چی.اولین آزمونشو که داد دیگه نرفت.خوشش نیومد.گفت سوالاش خوب نبودن.حالا دیگه نمیدونم.
    من خودمم شخصا اصلا از قلم چی خوشم نمیاد.کتاباشم دوست ندارم .فقط 2 تا از کتاباشو اونم چون دبیرمون گفته بود گرفتم.
    اصلا احساس خوبی بهش ندارم.
    ولی از یکی از فامیلامون که شیمی دانشگاه علم و صنعت میخونه میگفت آزمون های قلم چی و کلا قلم چی برای پشت کنکوری ها خوبه.ولی برای پیشی ها خوب نیست

4. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

آزمونای آموزش پرورش که هیچی ! اصلا به درد نمی خوره
    پارسال که من آزمون می دادم تو هر آزمونش 3 4 تا غلط بود !
    من سوالای پارسالو دیدم مشکل نداره ,سوالاش هم سرارسری هستن بعضی هاش یه کم تغییر داده شده , اتفاقا سوالای سطح بالایی هم انتخاب میکنه ( پارسال آزمون دوم سوال 121 رو نگاه کن ببین چه سوالی داده (سرارسری80) فقط 3 نفر اول سراسری سال 80 تونستن درست حل کننش ! ), فقط جامعه آماریش خیلی بالانیس 20 هزار ایناس
    در ضمن خوبیش اینه که طراحاش واسه خودشون غولن
    نه مثله آزمون قلمچی که طراحه شیمیش گاهی اوقات معلمه خودمونه

سلام
    من نمی دونم چرا اینقدر سر قلمچی یا سنجش یا گزینه دو یا .... بحث می شه!!!!
    دیگه واسه همه روشن شده که قلمچی خیلی بهتره.... حداقل به خاطر اینکه اکثریت بچه ها تاییدش کردن...

سنجش فقط سوالای عمومیش خوبه ولی اختصاصی هاش مفت نمی ارزه...
    من که پارسال تو جامع هاش شرکت کردم خیلی آسون بود...

در حال حاضر جامعه آماری کانون حدود 50 هزار هستش...

اونهایی که تو کانون هستن نا خواسته بله ناخواسته ساعت مطالعه شون زیاد میشه...
    شما یه دانش آموز متوسط رو در نظر بگیر. وقتی فاصله بین آزمون هاش دو هفته باشه حداقل تا دو روز بعد از آزمون و سه روز قبل از آزمون بعدی خوب درس می خونه یعنی تو 14 روز حداقل 5 رو بکوب درس می خونه و 9 رو بقیه شل تر و شل تر می شه... حالا اگه فاصله بین آزمون ها اگه زیاد بشه مثلا 1 ماه یا بیشتر خودت فکرش رو بکن چه اتفاقی می افته...
    پس اینکه آزمون های کانون با فاصله زمانی کم برگزار می شه یه مزیت هستش نه عیب...
    اکثر افرادی که هم تو کانون بودن و هم تو سنجش به کانون رای مثبت دادن...
    تو تاپیک پاسخ تمامی سوالات در مورد کانون فرهنگی مطالب زیادی در مورد محاسن کانون گفته شده که هرکی خواست می تونه بره بخونه...
    بخاطر تبلیغه دیگه

آزمون 2 هفته یه بار مفت نمی ارزه ! منم رفیقم از این آزمون به بعد دیگه شرکت نمیکنه
    آزمون وقتی خوبه که واست حساسیت داشته باشه نه اینکه هر 10 روز یه آزمون بدی
    وقتی خوبه که بعدش بشینی رفع اشکال کنی و دوباره آزومونو حل کنی
    ولی قبول دارم که آزمونای بعد عیدش بد نیست .
    سوالاشم که ماشالله .....
    اگه هم کارنامتو زود بگیری دیگه 50 هزار نفر نیست که !

6. این کاربر از salarnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

پس به این نتیجه برسین که این یه امر نسبیه!

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

13 نظر من

تا اینجا من هم بیش تر از همه فرموله زیر رو که یکی از دوستان داده بودن پسندیدم.

<<<<<<<<<ازمون های کانون+سه جامع سنجش>>>>>>>>
    چون کانون به خوندنت برنامه میده و درس خوندن میشه جز اصلی کار روزانت که این خیلی عالیه و سه تا ازمون های اخر سنجش واقعا عالی اند و تا ندارن.
    نظر شما چیه؟

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا اینجا من هم بیش تر از همه فرموله زیر رو که یکی از دوستان داده بودن پسندیدم.

<<<<<<<<<ازمون های کانون+سه جامع سنجش>>>>>>>>
    چون کانون به خوندنت برنامه میده و درس خوندن میشه جز اصلی کار روزانت که این خیلی عالیه و سه تا ازمون های اخر سنجش واقعا عالی اند و تا ندارن.
    نظر شما چیه؟
    خوب الان اکثر بچه های کنکوری اینطوری درس میخونن !

10. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل کنکوری !
    من با سنجش موافقم ، دلایلم :
    1- جامعه آماری نسبتا قابل فبول
    2- تیپ سوالات فوق العاده شبیه به کنکور
    3- نزدیکی رتبه های آزمونهاش با رتبه های سراسری !!!
    4- آقای بهمن بازرگان ( مولف کتابهای شیمی اندیشه سازان یا همون مبتکران )
    آقای ماشاءالله رضوی ( مولف بانک تست دیفرانسیل اندیشه فائق )
    خانم وحیده کاغذی ( مولف دین و زندگی کانون فرهنگی آموزش) !!! ... !!!
    آزمون های سنجش رو پیشنهاد می کنن !
    و
    نظرم هم راجع به کانون :
    1- تبلیغات فوق العاده قوی !!!
    2- پشتیبانی عالی !
    3- برنامه ریزی قابل قبول !
    4- اعلام سریع کارنامه
    5- پاسخنامه خوب
    6-جو رقابتی شدید
    7- پولخور !

در ضمن یه چیزی هم بگم ، اینکه می بینین اکثر رتبه های 1 رقمی و 2 رقمی کنکور ، کانونی بودند دلیل بر این نیست که کانون موسسه شاخیه ! دلیلش همون تبلیغاتیه که گفتم ... مثلا یه بار عکس یکی از رتبه های تک رقمی رو انداخته بود توی مجلش و نوشته بود : آقای ... شرکت در 1 آزمون ! حالا خودتون قضاوت کنین طرف می تونه فقط با شرکت در 1 آزمون کانون رتبه تک رقمی بشه ؟! یعنی کانون اینقدر اثرگذاره؟!!! این همین تبلیغاتیه که می گم !
    به نظر من کانون اینطوری نشون می ده که بچه های تک رقمی و دو رقمی کنکور چون کانونی بودند موفق شدند ! در حالیکه کاملا مشخصه کسی که روزانه 15-14 ساعت درس بخونه و از دوم راهنمایی دفتر برنامه ریزی داشته باشه و مرتب آزمون بده ، تو کنکور موفقه ، چه کانونی باشه چه نباشه !
    البته سنجش ضعفهای فوق العاده بزرگی هم داره مثلا پاسخنامش مفت نمی ارزه و خیلی از سوالاتش اشتباهه ! ولی همون 3 تا دلیلی که گفتم ( به خصوص سومی ! ) کافیه که شخصا به عنوان بهترین آزمون انتخابش کنم ! در ضمن سوالات اختصاصی زبان انگلیسی هم برای بچه های زبان داره که انصافا سوالای زبانش عالیه !
    اگه نظر دیگه ای راجع به دوتا لیست بالا داشتین بگین ! خیلی هاش از قلم افتاد !

قربون همه ...
    Last edited by * BriAnNa *; 19-12-2008 at 20:17.

12. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض جامعه آماری سنجش

من سوالای پارسالو دیدم مشکل نداره ,سوالاش هم سرارسری هستن بعضی هاش یه کم تغییر داده شده , اتفاقا سوالای سطح بالایی هم انتخاب میکنه ( پارسال آزمون دوم سوال 121 رو نگاه کن ببین چه سوالی داده (سرارسری80) فقط 3 نفر اول سراسری سال 80 تونستن درست حل کننش ! ), فقط جامعه آماریش خیلی بالانیس 20 هزار ایناس
    !
    اتفاقا تنها آزمونیه که جامعه ی آماریش از همه بیشتر!!!!!!!
    من خودم که در آزمون سنجش شرکت می کنم امسال مرحله اول 30000 نفر بود و مرحله ی دوم 38000 نفر شد.اگه همینطوری پیش بره جامعه ی آماریش خیلی زیاد میشه.تازه خیلی از اونایی که کلش رو ثبت نام نکرده باشن 3 مرحله ی آخرش رو که جامع هست اکثرا ثبت نام کردن

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

13 اما

سلام به همه دوستای گل کنکوری !
    من با سنجش موافقم ، دلایلم :
    1- جامعه آماری نسبتا قابل فبول
    2- تیپ سوالات فوق العاده شبیه به کنکور
    3- نزدیکی رتبه های آزمونهاش با رتبه های سراسری !!!
    نظرم هم راجع به کانون :
    1- تبلیغات فوق العاده قوی !!!
    2- پشتیبانی عالی !
    3- برنامه ریزی قابل قبول !
    4- اعلام سریع کارنامه
    5- پاسخنامه خوب
    6-جو رقابتی شدید
    7- پولخور !

در ضمن یه چیزی هم بگم ، اینکه می بینین اکثر رتبه های 1 رقمی و 2 رقمی کنکور ، کانونی بودند دلیل بر این نیست که کانون موسسه شاخیه ! دلیلش همون تبلیغاتیه که گفتم ... مثلا یه بار عکس یکی از رتبه های تک رقمی رو انداخته بود توی مجلش و نوشته بود : آقای ... شرکت در 1 آزمون ! حالا خودتون قضاوت کنین طرف می تونه فقط با شرکت در 1 آزمون کانون رتبه تک رقمی بشه ؟! یعنی کانون اینقدر اثرگذاره؟!!! این همین تبلیغاتیه که می گم !
    به نظر من کانون اینطوری نشون می ده که بچه های تک رقمی و دو رقمی کنکور چون کانونی بودند موفق شدند ! در حالیکه کاملا مشخصه کسی که روزانه 15-14 ساعت درس بخونه و از دوم راهنمایی دفتر برنامه ریزی داشته باشه و مرتب آزمون بده ، تو کنکور موفقه ، چه کانونی باشه چه نباشه !
    البته سنجش ضعفهای فوق العاده بزرگی هم داره مثلا پاسخنامش مفت نمی ارزه و خیلی از سوالاتش اشتباهه ! ولی همون 3 تا دلیلی که گفتم ( به خصوص سومی ! ) کافیه که شخصا به عنوان بهترین آزمون انتخابش کنم ! در ضمن سوالات اختصاصی زبان انگلیسی هم برای بچه های زبان داره که انصافا سوالای زبانش عالیه !
    اگه نظر دیگه ای راجع به دوتا لیست بالا داشتین بگین ! خیلی هاش از قلم افتاد !

قربون همه ...
    بله منم موافقم اما:
    1)به نظر من سنجش برای پشت کنکوریها خوبه چون اونا درسها رو خوندن و برنامه ریزی دقیق ازمون براشون مهم نیست.ولی برا منی که باید ده دوازده صفحه اضافه بخونم بعدم برم ازمون و نفهمم چی شد خیلی بده؟
    اما کانون با برنامه میره جلو .به نظر من این یه ایراد خیلی اساسی و تضعیف کننده است.
    2)در ضمن ما هم نگفتیم ایه اومده هرکی کانون بره بهترین رتبه ها رو میاره .ماگفتیم که کانون راه رو هموارتر میکنه .(منم اگه روزی 14-15 ساعت درس میخوندم باکیم نبود و اصلا این تاپیک رو نمیساختم)
    3)الان جامع اماریش کمه حدود 38000 ولی دوستان میگن کانون 45000 به بالاس.

با تشکر.
    Last edited by fnmtebyan; 19-12-2008 at 18:05.

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

بله منم موافقم اما:
    1)به نظر من سنجش برای پشت کنکوریها خوبه چون اونا درسها رو خوندن و برنامه ریزی دقیق ازمون براشون مهم نیست.ولی برا منی که باید ده دوازده صفحه اضافه بخونم بعدم برم ازمون و نفهمم چی شد خیلی بده؟
    اما کانون با برنامه میره جلو .به نظر من این یه ایراد خیلی اساسی و تضعیف کننده است.
    2)در ضمن ما هم نگفتیم ایه اومده هرکی کانون بره بهترین رتبه ها رو میاره .ماگفتیم که کانون راه رو هموارتر میکنه .(منم اگه روزی 14-15 ساعت درس میخوندم باکیم نبود و اصلا این تاپیک رو نمیساختم)
    3)الان جامع اماریش کمه حدود 38000 ولی دوستان میگن کانون 45000 به بالاس.

با تشکر.
    1) امیدوارم به برنامش برسی ، چون تقریبا هیچکدوم دوستای من به برنامش نمی رسیدن !
    2) منم نگفتم که شما اینو گفتین ! من فقط گفتم کانون اینطوری ادعا می کنه و طوری وانمود می کنه که بقیه اینطوری فکر کنن !
    3) اگه جامعه آماری می خوای که بتونی تقریبا رتبتو توی کنکور تخمین بزنی ، سنجش واقعا عالیه ! ولی اگه صرفا دنبال یه آزمونی می گردی که تعداد شرکت کننده هاش زیاد باشن خوب معلومه کانون بهتره !

در نهایت تصمیم گیری با خودتون ، امیدوارم هر آزمونی که می دین موفق باشین !
    Last edited by * BriAnNa *; 20-12-2008 at 13:25.

16. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •