تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 44 از 44

نام تاپيک: تاچ اسکرین با کلاس و کامل ؟؟؟؟!! شما چی پیشنهاد میکنید؟؟

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد فیلم برداری این نرم افزاری که رضای عزیز عکسشو گذاشته تازه یه نرم افزار نسبتا ضعیفه....
    نرم افزاری موجوده به اسم CyCoder که علاوه بر رایگان بودنش کیفیتش فوق العدست، اگه دوست دارین یه فیلم مشابه با آیفون و ن82 میگیرم تا متوجه بشین

رضا جان شدیدا بهت پیشنهاد میکنم از cydia این نرم افزارو نصب کن، دیگه طرف Video Recorder نمیای......!

2. 2 کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khalabane javan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    emirates - england - germany

پيش فرض

مبارک باشه. نمیدونستم برای دوربین گوشی یک بار باید پول بدیم. برای فیلم برداری کردنش هم یک بار دیگه.
    برای داشتن ام ام اس یک بار باید پول بدی و برای فرستادن ام ام اس یک بار دیگه تازه هزینه mms هم که باید
    به اپراتور بدیم.

دوست عزیز اگر بخوای برنامه های پولی رو برای آیفون معرفی کنی من هم میتونم برنامه های سیمبین پولی رو
    که تا حالا کرک نشدند بهت معرفی کنم. تازه ویندوز موبایل رو که اصلا حساب نکن چون از شمارش خارج شده.

بهر حال نظر من اینه که وقتی من یک گوشی میخرم دوست دارم تمام امکاناتش بدون برنامه های الکی و جانبی
    کار بکنه. اگر قرار باشه برای فوروارد اس ام اس یک برنامه نصب کنم و برای فیلم برداری یکی دیگه نصب کنم.
    برای copy/paste یکی دیگه نصب کنم و برای mms فرستادن هم یکی دیگه نصب کنم و همینطوری نصب کنم و
    نصب کنم وقت خودم رو تلف کردم چون به جای این همه برنامه ای که میبایستی از همون روز اول گوشی بدون
    اینها کار بکنه میتونستم وقتمو بزارم روی برنامه هایی که واقعا یک استفاده مفیدتری میتونند داشته باشند.

تازه خیلی از برنامه هاش کرک نشده و اونهایی هم که شده شرایط بالا رو داره.
    این برنامه فیلم برداری هم چند دقیقه فقط باز شدنش طول میکشه تازه با 15 فریم میگیره و بعد از فیلم گرفتن
    هم کلی باید صبر کنی تا انکد بکنه و به فرمت ویدیویی تبدیل بشه.

آیفون گوشی زیبایی هست اما کمبودهایی رو داره که یک گوشی که اسمش رو گوشی گذاشتند نباید داشته
    باشه. اگر در نسخه های بعدی حداقل بتونه امکانات ارتباطی رو مانند n81, p1 و یا حتی گوشی های برندهای
    دیگه ساپورت بکنه شاید بشه روش حساب کرد. چون از لحاظ کاربردی به نظر من حتی نمیتونه با پی1 رقابت
    بکنه چه برسه به تاپ کلاس هایی مانند ویندوز موبایل.

اما از لحاظ زیبایی شکی نیست که یکی از زیباترین گوشی هاست.
    موفق باشید.
    یعنی برنامه نصب کردن انقدر زور داره؟؟؟؟؟
    ایفون کمبودی نداره .
    ولی شما بیشتر درباره ایفون بخون . بدون مطالعه نظر نده. این برنامه ها هم که باید نصب کنیو کسی نگفته نصب کنین . اینارم شرکت اپل نساخته. انینها کار شرکت ها و برنامه نویس های دیگست.
    راستی خوبه از بلوتوثش ایراد نگرفتی . ازقلم انداختیش
    Last edited by khalabane javan; 16-12-2008 at 14:54.

4. 3 کاربر از khalabane javan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

یعنی برنامه نصب کردن انقدر زور داره؟؟؟؟؟
    ایفون کمبودی نداره .
    ولی شما بیشتر درباره ایفون بخون . بدون مطالعه نظر نده. این برنامه ها هم که باید نصب کنیو کسی نگفته نصب کنین . اینارم شرکت اپل نساخته. انینها کار شرکت ها و برنامه نویس های دیگست.
    راستی خوبه از بلوتوثش ایراد نگرفتی . ازقلم انداختیش
    سلام دوست عزیز.
    شما اول سعی کن مطلب من رو دقیق تر بخونی تا مجبور نباشم بیام دوباره حرفهام رو تکرار کنم و اونوقت دوزاریت
    بیوفته که من چی گفتم و چی میخوام.

دوما اگر نظر من ایرادی داره به خاطره اینه که هر کسی نظری داره. اگر تونستی قبول بکنی که هر کسی نظری
    داره اونوقت میتونی خودت رو هم قبول داشته باشی چون تو هم فقط 1 نفری و جزو همین افراد نظر دهنده حساب
    میشی.

حالا بیایم سر موضوع این گوشی.

ببین دوست عزیز من وقتی مثلا بالای 500 هزار تا به یک گوشی میدم دوست دارم تمام امکانات ارتباطی و اولیه
    گوشی در اون وجود داشته باشه. این امکانات همان امکانات ابتدایی هر گوشی است و انتظار من هم از این
    بیشتر نیست. آیا من گفتم چرا فتوشاپ نداره؟ چرا ماشین حساب مهندسی نداره؟ چرا فلش زنون نداره؟
    و ده ها سوال دیگه ای که اصلا لزومی نداره در موردش بحث بشه. اما امکانات اولیه یک گوشی چیزی نیست
    که نادیده گرفته نشه و براحتی از کنارش رد بشیم.

شما وقتی یک ماشین 20 میلیونی میخری خوبه که لاستیک نداشته باشه و فقط ماشین رو با رینگ خالی
    بفروشن و بعد شما بری در به در دنبال لاستیک بگردی که بندازی رو ماشینت؟

امکانات ابتدایی یک گوشی هم یعنی همین. Mms و یا هر امکان ابتدایی دیگه ای که برای ارتباط در گوشی ها
    استفاده میشه حالت همون لاستیک ماشین رو برای من داره. در مورد بلوتوث هم نظری ندادم چون برای من
    بودن و نبودن بلوتوث در یک گوشی برای فرستادن فایل مهم نیست اما داشتن ام ام اس و یا وای فای
    را در یک گوشی بالای 500 لازم میدونم. من شاید ماهی 1 دفعه هم نخوام برای کسی فایل بفرستم یا
    بگیرم اما در عوض هفته ای حداقل 20 تا mms میفرستم و یا از دوستام دریافت میکنم. اگر بدونی ام ام اس
    چیه و چه کارهایی میشه باهاش کرد اونوقت متوجه میشید که چقدر امکان مفیدی میتونه باشه.

از طرفی هم کسی نگفت برنامه برای این کار نیست برای همین میگم نوشته ها رو دقیق تر بخونید. منظور من
    اینه که چرا ما باید مجبور باشیم برای فعال کردن یک امکان ارتباطی ساده برنامه های دیگر شرکت ها و یا
    کمپانی ها رو نصب کنیم. گرفتی چی میگم؟

در ضمن شما تا اسم برنامه ای میاد نگو که کرک براش وجود داره. وقتی آدم داره کلی بحث میکنه در مورد
    کرک و سریال برنامه حرف نمیزنه چون این مسائل در اروپا و امریکا جرم های سنگینی داره. هر چند که خودم
    حتی ویندوزم هم کرک شده است اما وقتی بحث امکانات ویندوز میشه درست نیست که شما بیاید بگید که
    خوب ویندوز هم کرک داره... لینوکس هم مفتی باشه... نخیر عزیز این 2 مسئله با هم فرق دارند. من اگر
    الان از ویندوز و یا برنامه کرک شده استفاده میکنم ریسکشم قبول کردم و هر روز هم باید نگران این باشم که
    اگر یک روز پلیس در خونه ام رو زد چه بلایی سر کامپیوترم بیارم که بعدا مدرکی دستشون ندم.

میدونید اگر فقط بخاطر 1 برنامه 20 دلاری محکوم بشید باید چندین هزار دلار جریمه پس بدی و در بعضی موارد
    هم تا 2 سال زندانی داره. الان همه دنیا داره بسوی برنامه های مجانی پیش میره و کسی دوست نداره از
    برنامه های پولی و کرک شده استفاده کنه اونوقت شما میای با افتخار هم میگی برنامه ها کرک دارند.
    این قانون کپی رایت اگر در ایران ارزشی نداره در کشورهای دیگه داره.

مورد نصب کردن برنامه هم که اشاره کردید زور داره یا نه اگر طاقت شنیدنش رو داری باید بگم که بله چرا که نداشته
    باشه؟ قیمت ایران رو خبر ندارم اما وقتی من قراره بابت یک گوشی کلی پول بدم تازه بعد از خریدش باید بیام
    خونه تو اینترنت سرچ بکنم و برنامه رو پیدا کنم. بعد از پیدا کردن برنامه برم نظرات کسانی که ازش استفاده
    کردند رو بخونم تا ببینم مشکلی برای گوشی تازه ام پیش نیاره و بعد بیام نصبش کنم و اگر تنظیمات هم داشته
    باشه کمی هم با تنظیماتش کار کنم. از طرفی هم دوباره ریسک به خطر انداختن زندگی خودم رو بخاطر استفاده
    کردن از یک برنامه کرک شده دیگه قبول بکنم ... آخرش که چی؟

این همه من توضیح دادم که فقط بگم شرکتی که یک گوشی مدل بالا میزنه باید به فکر امکانات ابتدایی یک
    گوشی باشه. حالا شما زورت میاد قبول کنی که میتونست این گوشی بهتر از این باشه خب باشه قبول نکن.
    اما دفعه دیگه لحن حرف زدنت رو با کسی که نمیشناسی درست کن. اینطوری خودت اذیت نمیشی.

قبول کردن عیبی که یک گوشی داره خیلی بهتر از بحث کردن برای ماست مالی کردن اون هست. شما بیا
    بگو مثلا پی1 کیفیت عکسش به اندازه ان82 نیست خب وقتی نیست چرا من باید رگ گردنم 3 سانتی متر
    بزنه بیرون و قرمز بشم و دلایل بیخود بیارم که بگم هست. یا اینکه بگم با آپدیت بهتر میشه و یا شما برو
    این برنامه رو نصب کن کیفیتش رو میبره بالا. برنامه به لنز دوربین چه ربطی داره؟ شاید بشه کانتراست و
    رنگ بندی رو با برنامه و یا فریمور گوشی درست کرد اما کیفیت عکس بیشتر بخاطر لنزی هست که در اون
    استفاده شده.

اگر با حرفهای تعصبانه شما باشه و برخوردهایی که کاربران این گوشی میکنند آیفون باید بهترین گوشی دنیا
    باشه و هیچ عیبی هم نداشته باشه چون هم براش برنامه هست و هم برنامه هاش کرک دارن. خنده داره و
    تاسف آور.

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

در مورد فیلم برداری این نرم افزاری که رضای عزیز عکسشو گذاشته تازه یه نرم افزار نسبتا ضعیفه....
    نرم افزاری موجوده به اسم cycoder که علاوه بر رایگان بودنش کیفیتش فوق العدست، اگه دوست دارین یه فیلم مشابه با آیفون و ن82 میگیرم تا متوجه بشین

رضا جان شدیدا بهت پیشنهاد میکنم از cydia این نرم افزارو نصب کن، دیگه طرف video recorder نمیای......!
    ممنون دوست عزيزم كارت عالي بود
    كيفيت هر دو نرم افزار رو تو كامپيوتر چك كردم ماله شما بهتر بود.

7. این کاربر از Reza82N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •