تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 218 اولاول 1234567891555105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

32 گيگ شاهكاره ها.حتما cpu بالايي داره! چند سال پيش بود يه ايده داده بودن كه گوشي ها در آينده ميتونن سرور وب هم بشن براي سايتهاي كوچيك.انگار داريم نزديك ميشيم به اون آينده.درسته دوربينش 8نيست ولي حداقل من اين گوشي رو به چشم دوربينش نميبينم.فوق العاده زيبا .پر از امكانات.انگيج.درسته 8 مگا پيكسلي هم ميده نوكيا بالاخره ولي چيزي از ارزش اين گوشي كم نميشه به نظرم.ميتونم بگم اولين گوشي هستش كه اينقدر رفتم تو نخش.از همين الان عاشقش شدم واقعا.تاحالا از هيچ گوشي به اين مقدار خوشم نيومده بود.به نظرم xperia بره بوق بزنه.نه بخاطر دوربين بهتر n97 يا حافظش.فقط بخاطر اينكه آرم نوكيا رو اين گوشي خورده(الان se دارها ميان فحشم ميدن)!!!

2. 3 کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فوریه

سلام دوست عزیز .

کاملا مشخص هستش که گوشیهای خیلی بهتر از n97 معرفی میشن و مطمئنا خود نوکیا هم بهتر از این معرفی میکنه .

مخصوصا فوریه که دیگه شرکتها هرچی تکنولوژی دارن به رخ همدیگه میکشن .

مخلصیم .
    یعنی میگین از فکر Omnia هم بیام بیرون؟و منتظر محصولات جدید این شرکت ها باشم؟دیگه برام فرقی نمیکنه گوشیم نوکیا یا سامسونگ باشه ( البته فقط همین 2 شرکتا بقیه اصلآ ) فقط میخوام که گوشی خوب با دوربین خوب و حافظه خوب داشته باشم.
    آره قبول دارم فوریه داره میادو دوباره کل کلای شرکتا شروع میشه آخه وقتی فوریه معرفی میکنن هم که 3 ماه بعد تازه میخواد بیاد وارد بازار شه اونم با قیمت کذایی تو ایران!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی میگین از فکر Omnia هم بیام بیرون؟و منتظر محصولات جدید این شرکت ها باشم؟دیگه برام فرقی نمیکنه گوشیم نوکیا یا سامسونگ باشه ( البته فقط همین 2 شرکتا بقیه اصلآ ) فقط میخوام که گوشی خوب با دوربین خوب و حافظه خوب داشته باشم.
    آره قبول دارم فوریه داره میادو دوباره کل کلای شرکتا شروع میشه آخه وقتی فوریه معرفی میکنن هم که 3 ماه بعد تازه میخواد بیاد وارد بازار شه اونم با قیمت کذایی تو ایران!!!
    به نظر من الان شما Omnia رو بخر چون قیمت مناسبی داره و وقتی این گوشی به قیمت معقول رسید بیا سروقتش .

این گوشی واقعا خوشگل و عالی هستش .

خوشدست بودنش توی ویدیوها کاملا مشخص هستش .

من به شخصه این گوشی رو به x1 و کلا سونی و سونی اریکسون ترجیح میدم .

به قول دوستمون x1 باید بوق بزنه

مخلصیم .
    Last edited by S A M S U N G; 02-12-2008 at 21:54.

5. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

دوستان این گوشی عرضه شده ؟یا چند ماه دیگه عرضه میشه ؟کسی خبر داره؟؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان این گوشی عرضه شده ؟یا چند ماه دیگه عرضه میشه ؟کسی خبر داره؟؟
    گفتن که تو پست اول! ابتدای 2009 عرضه می شه...

========

من فقط می گم :::

این همونیه که من تو رویای نوکیاییم داشتم! فقط اگه 8 مگاپیکسلش بیاد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

این گوشی فقط دکمه های مخصوص بازی رو کم داره پس نوکیا برای کریسمس هیچ گوشی تاپی نمیده بیرون ؟اینکه دیگه فکر نکنم شامل کریسمس بشه اخه اغلب شرکتا گوشیهای تاپشون رو کریسمس رو میکنن تا نظر دوستان چی باشه

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض 5 کافیه

گفتن که تو پست اول! ابتدای 2009 عرضه می شه...

========

من فقط می گم :::

این همونیه که من تو رویای نوکیاییم داشتم! فقط اگه 8 مگاپیکسلش بیاد ...

باباجانه من همین 5 کافیه بخدا 5 کافیه اصلآ می دونی چیه؟سران نوکیا وقتی میخوان گوشی بدن بیرون از من مشاوره میگیرن چون میدونن من نظرم روی 5 مگاپیکسلیه

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض نوکیا n97 معرفی شد : گام بزرگ نوکیا به جلو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    ایول به نوکیا
    فکر می کنم با این کارش جواب منتقدانش رو داده و تا حدودی هم چشم همه رو باز کرده برای مدل های بعدیش
    علاوه بر آیفون این گوشی رقیب ایکسپریا سونی اریکسون هم هست
    باتری 1500 هم که دیگه ترکونده
    اینم مشخصات کامل از سایت خود نوکیا

اینم چنتا عکس دیگه(برای بزرگ شدن روی عکس ها کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 5 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اگه این رو می خواید با x1 مقایسه کنید که معلومه برندست چون اون ویندوزه و این سیمبین و ویندوز تا 10 سال بعد شایدم زودتر بتونه 16 میلیون بزنه...{یک دلیلش اینه}
    ولی هر چی باشه گوشی زیبایی زده پدر سوخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    گوشيه سيار خوشگليه!
    بعد از 5800 اين دومين گوشي سيمبين تاچ اسكرينه
    اگه بخوايم مقايسه با محصولات قبلي نوكيا مثل n96 خوب تغييراتي كرده
    اول از همه حافظه 32 گيگا بايتي كه خيلي رويايي به نظر مي رسه(8 گيگ n95 دوستم شده آشغال دوني خدا مي دونه 32 گيگ به چه درد مي خوره؟؟؟)! به نظر مي رسه هر چه بقيه برندها روي دوربين جلوتر مي رن نوكيا تو حافظه گوشي جلوتر ميره!!!
    خوب lcd بزرگ و رزولوشن بسيار بالايي داره 640×360 با 16 ميليون رنگ و 3.5 اينچ!!! كه به نظر عالي مي ياد در مقايسه با ديگر پاكت پي سي ها مثل omunia كه معمولا 65000 رنگ هستن چند پله كه هيچ، چند طبقه بالاتره!!
    ولي بازم اگر نگاهمون يه مقدار كلي تر باشه ميبينيم كه تغيير آنچناني نداشته! باز هم دروبين 5 بدون هيچ امكاناتي از نوع لرزش گير،تشخيص چهره و .. ، باز هم فلش led ، و جي پي اس و ... همون امكاناتي كه تو n96 هم بود. البته وزن بسيار سنگيني داره 150 گرم!!! رقم بسيار فوق العاده ايه كه به خاطر صفحه كليد lcd بزرگ و احتمالا باطري 1500!!!
    اگه بازه يكم كلي تر نگاه كنين تا 5 ماه ديگه وارد بازار بشه (تازه اگه مثل n96 هي ورودش عقب نيافته) بقول دوستمون با قيمت 1.2 ميليون تا بعد از 3 ماه برسه به قيمت 750 تومان يعني بعد از حداقل 8 ماه ميشه گوشي رو خريد! احتمال زياد اون موقع هيچ نرم افزاري هم براي اين گوشي كه ورژن 5 هست نيامده!‌كه تا اون موقع گوشي مثلا omnia رسيده به قيمت زير 400 تومان!!!(الان تقريبا 600 تمونه!!) يعني خريدن اين گوشي اون موقع اصلي منطقي نيست و فقط كلاس داره!!!
    ولي خوب بازهم نوكيا نشان داد كه داره سعي مي كنه از بقيه برندها جلو برنه ولي متاسفانه هنوز تو دنده 1 مونده!!! همه چي كاملا نااميد كننده است! مگر اينكه مشخصات بسيار خوبي در سي پي و و رم داشته باشه! به نظرم بايد نوكيا اين گوشي رو خيلي سريع تر مثلا تا 2 ماه ديگه و با قيمتي كمتر از 500 يورو به بازار عرضه كنه تا نسبت به بقيه رقبا حرفي براي گفتن داشته باشه!!!

14. 2 کاربر از pedram1320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •