جالب اينجاست که تماميه قلم به دستان به صورت متحد گونه اي يه چيز رو ميگن : خداداد دروغ گوست
يکي هم ننوشته که حق شايد و شايد با خداداد باشه
چون همشون مث اينکه توي حادثه بودند !!!!!!!!!!!!!!
جالب اينجاست که تماميه قلم به دستان به صورت متحد گونه اي يه چيز رو ميگن : خداداد دروغ گوست
يکي هم ننوشته که حق شايد و شايد با خداداد باشه
چون همشون مث اينکه توي حادثه بودند !!!!!!!!!!!!!!
خداداد وقتی عصبانی میشه دیگه کنترلی روی خودش نداره !
بنابراین کتک زدن خبرنگاره دور از انتظار نیست.
اگر خداداد هم راست بگه بازم حداکثر 50 درصد از حقیقت رو گفته !!!!!
(این درصدها منو کشته.)
شما هم درست تر صحبت کن ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اگه محمدي راست ميگفت پس چرا وقتي خداداد گفت زنگ بزنيد به پيرواني سريع به پته پته افتاد و بعدشم گفتنکته مهمی که باعث شد خداداد بارها از فردوسی پور بخواهد با افشین پیروانی تماس بگیرد، بخشی از برنامه بود که در آن محمدی مدعی شده بود پیروانی به سفارش خداداد با او تماس گرفته و او هم به همین دلیل رضایت داده تا خداداد به خانه اش برود. در حالی که خداداد کاملا منکر این قضیه بود و می گفت اصلا پای پیروانی را به این قضیه باز نکرده است. تلاشی که برنامه 90 برای تماس با پیروانی صورت داد، به جایی نرسید تا در این برنامه مشخص نشود کدامیک از این دو نفر در این زمینه درست می گویند.
"حالا من مطمئن نيستم كه خداداد به اون زنگ زده باشه" نقل به مضمون
اون كه شوخي بود اگه ناراحت شدي ببخششما هم درست تر صحبت کن ....
منم اون 20 درصد رو گذاشتم براي دروغ "من اصلا نزدمش"
مگه خبرنگار باشه ديه اش 2 برابر ميشه كه اينجوري نوشتهنکته مهم دیگر در این ماجرا مصاحبه ای بود که دکتر شریفی، رئیس کمیته انضباطی با برنامه 90 انجام داد. او در این مصاحبه اشتباه بزرگی مرتکب شد که خیلی ها را متجب کرد. او در این برنامه گفت: «اصلا مشخص نیست این فرد چکاره است. او اگر خبرنگار بود که حتما کاور داشت. پس بحث خبرنگار بودن او کاملا منتفی است و ما فقط به عنوان یک انسان پرونده اش را بررسی می کنیم.»
Last edited by bleu2u4u; 03-12-2008 at 01:00.
به قوله فردوسی پور این یارو همش با vip هال میکنه معلومه که داره یکی شیرش میکنه!!(تو بیمارستانم رفته vip)
هر کاری دلشون می خاد میکنن بعد میگن صلوات! دادیم همین!!
گیریم صلوات داده یارو بعضی موقع ها میشه یه صلوات از صدتا فحشو ناسزا بدتره . (منظورم لحن گفتنه)
اصلا تابلوعه خبر نگاره داره دروغ میبافه همش میگه من فلسطین خداداد اسرائیل,میخاد با این حرفا جو رو بر علیه خداداد تحریک کنه.
اصلا يكي نيست به اين يارو كه متاسفانه هم نام منم هست بگه تو اينجا سر پيازي يا ته پيازوی با گلایه از تصمیم رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در احضار یک جانبه خداداد عزیزی و دیگر مسئولان باشگاه پیام مشهد گفت: ما از آقای شریفی گله داریم. ایشان باید از ما نیز برای شرکت در نشست شب گذشته کمیته انضباطی دعوت به عمل می آورد تا در مقابل خداداد عزیزی و همراهانش از خودمان دفاع می کردیم.
اگرم قرار بود از كسي دعوت كنه بايد از شاهدها و محمدي دعوت ميكرد
شايد از لحن پستاي من بگيد طرف طرفدار خداداد ولي من بيشتر از اينكه طرفدار خداداد باشم(كه نيستم)
بخاطر دروغاي اين محمدي ازش متنفر شدم
خبر نگارها بايدم طرف خداداد رو نگيرن. واقعا چه قشر مضخرفين اين خبرنگارها. خيلي موزين.
نميدونم فيلم تكخال در حفره رو ديدين يا نه .توي اون فيلم به بهترين شكل اين خبرنگارها رو نشون ميده.
خبرنگاري كه حاضره براي فروختن خبرش يك ادم رو بزاره زير اوار بمونه
من با ديدن اين خبرنگار ياد اون فيلم افتادم
نه بابا !
بی خیال...
یاد ماتراتزی و زیدان افتادم ....
Last edited by mstf666; 03-12-2008 at 12:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)