فقط گوشی i900 Omnia SAMSUNG
The Extreme Mobile فقط با رنگ Silver
پشت گوشی مشکی Wow
This is a Beautiful
Very High Quality Material
Made in Korea
فقط گوشی i900 Omnia SAMSUNG
The Extreme Mobile فقط با رنگ Silver
پشت گوشی مشکی Wow
This is a Beautiful
Very High Quality Material
Made in Korea
تا ديروز گير داده بودي به W960 حالا نوبت Omnia شد
امان از دست تو
hd مشکل شارج نداره از نظر من چون شما 1.5 شارج واستون بسه دیگه اون هم با 4 ساعت موزیک و فیلم {1 ساعت} و کار عادی...
قیدم ملت هر 2 ساعت میزاشتن تو شارج...........
شارجش بسیار عالی هست...........
اگه دارید با x1 مقایسه می کنید باید گفت که x1 کیبورد داره ولی hd سنسور شتاب .........همین و اینکه ال سی دی hd بزرگتره...
اما اگه بخواهید با پرو مقایسه کنید...
پرو کیبورد و خروجی تی وی و سنسور...داره پس پرو کامل تره ...............
همین و بس...........
سلام اقا معلومه اچ دی سرتره چیه طراحی تکراری سونی!!!!!!!!! بالایه گوشیو ببینید داداش بزرگه پی وان هست!هه هه
نظر منم ای 900 امنیا هست اخرشه!
شاد باشید در پناه ایزد منان
آخه چه ربطی به موضوع تاپیک داشت؟
سلام برو بکس!ربطش میدیم mah12 غصه نخور عزیز.ایکس وان هم اون چیزی نیست که اینقدر ازش تعریف بشه تازه اچ تی سی یه عمره کارش اینه برادر!خوش بگزره بچه ها
چشم آقا بزرگ خوش میگذره. x1 ساخت htc هستش ، فقط پنلش رو با یکم نرم افزاراش کار سونی اریکسون ، هیچ کسی شما رو به خریدن هیچ گوشی مجبور نکرده. پس زیاد حرص نخور.
پس چی معلومه که خوش میگزره شک نکن!
بابا میدونیم اخر اطلاعاتی بابا بزرگ!
در ضمن بد نیست ادم یه کم بی تعصب باشه عزیز سونی اریکسون جای خودش من خیلیم دوستش دارم ولی جلوی اچ تی سی پشه هم نیست!
عمرا سر این چیزا حرس نمیخورم خیالت راحت.
تو الاعدین یه قرفه گزاشتن که آخرین گوشی های سامسونگ رو میتونی اونجا تست کنی امنیا هم هست اگه تا حالا با امنیا کار نکردی می تونی اونجا امتهانش کنی
من با هاش کار کردم با HD وXperia هم کار کردم نظر من اینکه امنیا گوشیه خوبیه ولی به این دوتا نمیرسه
به نظره من ایکس1 یه چیزه دیگست.
چون چیزایی که در این گوشی هست شمارو حالا حالا ها راضی نگه میداره
از ال سی دی بزرگش بگم یا حافظه ی داخلی بالاش که در بالا اوردن برنامه ها خیلی تعثیر داره.سیپیوشم که خوبه........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)