تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 68

نام تاپيک: بازیهای جدید بی برکت شدن یا .... ?!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه *PARASTOO*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

تاپیک جالبی هستش...
    به نظر مشکل من کبود وقت هم هست , مثلا شرکتی که fall out رو ساخت میگفت که 2 سال هم برای ساخت این بازی خیلی کمه..
    یه مثله هم یادتون رفت بازی های قدیمی پایان قشنگی داشتن در صورتی که پایان بازی های جدید , بیشتر به مرگ شخصیت اصلی بازی ختم میشه.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه
    مگه فقط با pc میشه بازی کرد !!!
    با xbox بازی میکنم
    این lost odyssey هم یه بازیه RPG تا اونجایی که میدونم فقط مال کنسول ... 4 تا DVD هم هست .
    ها؟
    پس که اینطور!
    باید با بیل از زیره زبونت حرف بکشیم!
    باشه...

هان؟
    RPG که خوراکه PC هست!
    احتمالا باید بیاد دیگه

الان hard to be a god رو دارم میرم گیر کردم walkthrought ای هم براش بیرون نیومده!
    موندم
    مومیایی!!!!!! همین که فیلمش رو هم ساختن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lol !!!

3ش هم جدیدا اومده !!!!!!
    خوب فرزندکم!
    میدونم فیلمش هم هست
    ولی تا به حال نشنیده بودم بازیش هم وامده
    چه ریختیه
    چه سبکیه؟

تاپیک جالبی هستش...
    به نظر مشکل من کبود وقت هم هست , مثلا شرکتی که fall out رو ساخت میگفت که 2 سال هم برای ساخت این بازی خیلی کمه..
    یه مثله هم یادتون رفت بازی های قدیمی پایان قشنگی داشتن در صورتی که پایان بازی های جدید , بیشتر به مرگ شخصیت اصلی بازی ختم میشه.
    برای ساخت یا تموم کردن بازی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه *PARASTOO*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

برای ساخت یا تموم کردن بازی؟
    برای ساخت بازی...ولی تموم کردنش 12 ساعتم کمتر میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

12 lost odyssey

بازی بلند میخوای : lost odyssey

مقادیری در مورده lost odyssey توضیح بنما
    از اسمش پیداس که خوراکه بندس!
    هه هه
    مگه فقط با pc میشه بازی کرد !!!
    با xbox بازی میکنم
    این lost odyssey هم یه بازیه RPG تا اونجایی که میدونم فقط مال کنسول ... 4 تا DVD هم هست .

هان؟
    RPG که خوراکه PC هست!
    احتمالا باید بیاد دیگه

در مورد lost odyssey

داریوش جان این سبکش rpg نیست بلکه jrpg هست که معمولا به ندرت روی pc میاد (از هر 1000 تا شاید یکی)
    ولی واقعا شاهکاره حساب کن 4 تا dvd9 (یا همون dvd 2طرفه به قول دوستان) که میشه به عبارتی 8تا dvd !!! (حدود 40 ساعت دمو داره این بازی )
    حالا بگو رو هاردت جا داری؟؟

ولی واقعا شاهکاره این بازی چه در مقابل بازی هایی امروز چه دیروز و سازندش هم استاد ساگاگوچی هستند
    کسی که خالق سری محبوب final fantasy بود و پس از ترک استدیو squrenix و تاسیس استدیو خودشون mistwalker کار بر روی این عنوان رو روی کنسول xbox360 و با حمایت microsoft شروع کردند.

ضمنا موسیقی این بازی که خودش به تنهایی یه شاهکار دیگست کار آهنگ ساز برجسته نوبو اوموتسو هست موسیقیدان آهنگساز سری final fantasy و رهبر گروه راک the black mages

بازی پر است از مسائل فلسفی و درگیریهای ذهنی و چالش هایی از این قبیل.....
    در اینجا دیگه خبری از نیک مطلق و بد مطلق نیست بارها از خودت می پرسی چرا؟؟

فقط یه شاهکار به تمام معنا میتونم بگم !!!!! ارزش داره حتی بخاطرش یه Xbox360 بگیری ولو فقط همین رو بازی کنی. به همه ی دوستان 360 دار هم توصیه می کنم حتما این عنوان ناب رو تجربه کنند
    شاید بین شما بازیکنان ایرانی سبک JRPG زیاد جا نیوفتاده باشه . ولی این یکی دیگه شوخی بردارنیست! مطمعا باشید که توی این نسل گیم هیچ بازی بالاتر از این نخواهد امد نه برای ps3 و نه دیگه برای Xbox360

5. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داریوش جان می دونی این مسئله وقت گزاشتن رو بازی هم هست ! خوب معلومه شما اگه بشینی پایه یه بازی در یک روز 7 8 ساعته تموم می کنی حالا کمی بالاتر و پایین تر ! ولی من الان اینقدر کار دارم که روزی 3 4 ساعت وقت کار با کامپیوتر رو بیشتر ندارم که 3 ساعتش هم بازی می کنم ! الان هم نشستم دارم COD 5 , Tomb Raider رو باهم تموم می کنم ! یعنی برای هر کدومش روزی 1 ساعت و نیم ! تا الان که رسیدم به مرحله پنجم COD و سوم Tomb تقریبا 6 روز شده ! فکر کنم تا آخر این بازیها 2 هفته دیگه طول بکشه !
    خوب گیمری که روزی 5 ساعت میشینه پایه COD دو روزه یا سه روزه تمومش می کنه دیگه ! اتفاقا من خودم همینطوری بودم بازی که میومد هر چی هم که بود زیره 5 روز تموم بود ! ولی الان به این نتیجه رسیدم که ول کن بابا مگه بیکاری بشینی الکی بازی رو زود تموم کنی که چی بشه ؟ هر چی بازی طولانی تر دوره تموم کردنش طول بکشه بهتره !
    حالا من به این موضوعی که بازیها کمتر شدن و نمی دونم چی کار شدن کار ندارم !
    در ضمن یادمه بازیها قدیما اینقدر save game نداشت یعنی تو بعضی هاش که باید فقط مرحله رو تموم می کردی تا سیو بشه ! اونم اون مرحله هایی که اونقدر پیچ و تاب داشت !
    در مجموع کاری که پرنس آو پرشیا تویه نسخه ی دومش کرد بسیار کار خوبی بود هم بازی طولانی تر شد و مسخره نشد !
    در کل یه نقشه مشخص بود که هی توش دور می زدی و گذشت زمان در این نقشه هم تاثیر داشت و تقریبا فضا رو دوبرابر کرده بود ! خیلی از بازی ها الان تفکرشون اینه که مرحله فقط باید رو به جلو باشه ! یعنی برگشتی به نقطه قبلی در نقشه وجود نداشته باشه ! و حتی دلیلی هم نداره که برگردی !
    همین COD رو اگه به هر جای نقشه که میرسی یه سر کاری (سرکاری که باحال باشه) بزارن که مجبور باشی برگردی به نقطه قبلی و کم کم بری جلو باز هی برگردی می دونی مراحلش چقدر طولانی تر می شه !پ
    خلاصه اگر بازی می خواد طولانی هم بشه باید دلیل داشته باشه ! نه الکی !

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برای ساخت بازی...ولی تموم کردنش 12 ساعتم کمتر میشه.
    خوب 2 سال چیزه زیادی نیست

پروژه های 4-5 ساله هم کم نداریم و نداشتیم

در مورد lost odyssey

داریوش جان این سبکش rpg نیست بلکه jrpg هست که معمولا به ندرت روی pc میاد (از هر 1000 تا شاید یکی)
    ولی واقعا شاهکاره حساب کن 4 تا dvd9 (یا همون dvd 2طرفه به قول دوستان) که میشه به عبارتی 8تا dvd !!! (حدود 40 ساعت دمو داره این بازی )
    حالا بگو رو هاردت جا داری؟؟

ولی واقعا شاهکاره این بازی چه در مقابل بازی هایی امروز چه دیروز و سازندش هم استاد ساگاگوچی هستند
    کسی که خالق سری محبوب final fantasy بود و پس از ترک استدیو squrenix و تاسیس استدیو خودشون mistwalker کار بر روی این عنوان رو روی کنسول xbox360 و با حمایت microsoft شروع کردند.

ضمنا موسیقی این بازی که خودش به تنهایی یه شاهکار دیگست کار آهنگ ساز برجسته نوبو اوموتسو هست موسیقیدان آهنگساز سری final fantasy و رهبر گروه راک the black mages

بازی پر است از مسائل فلسفی و درگیریهای ذهنی و چالش هایی از این قبیل.....
    در اینجا دیگه خبری از نیک مطلق و بد مطلق نیست بارها از خودت می پرسی چرا؟؟

فقط یه شاهکار به تمام معنا میتونم بگم !!!!! ارزش داره حتی بخاطرش یه Xbox360 بگیری ولو فقط همین رو بازی کنی. به همه ی دوستان 360 دار هم توصیه می کنم حتما این عنوان ناب رو تجربه کنند
    شاید بین شما بازیکنان ایرانی سبک JRPG زیاد جا نیوفتاده باشه . ولی این یکی دیگه شوخی بردارنیست! مطمعا باشید که توی این نسل گیم هیچ بازی بالاتر از این نخواهد امد نه برای ps3 و نه دیگه برای Xbox360
    دستت درد نکنه!
    این چه سبکی هست دیگه؟

باید جلب باشه

ولی چرا ردش teen هست؟

از هارد مشکلی ندارم

یه هارده 500 گیگ جدا برای دانلود آفلاین دارم نصفه بیشترش خالیه!

داریوش جان می دونی این مسئله وقت گزاشتن رو بازی هم هست ! خوب معلومه شما اگه بشینی پایه یه بازی در یک روز 7 8 ساعته تموم می کنی حالا کمی بالاتر و پایین تر ! ولی من الان اینقدر کار دارم که روزی 3 4 ساعت وقت کار با کامپیوتر رو بیشتر ندارم که 3 ساعتش هم بازی می کنم ! الان هم نشستم دارم COD 5 , Tomb Raider رو باهم تموم می کنم ! یعنی برای هر کدومش روزی 1 ساعت و نیم ! تا الان که رسیدم به مرحله پنجم COD و سوم Tomb تقریبا 6 روز شده ! فکر کنم تا آخر این بازیها 2 هفته دیگه طول بکشه !
    خوب گیمری که روزی 5 ساعت میشینه پایه COD دو روزه یا سه روزه تمومش می کنه دیگه ! اتفاقا من خودم همینطوری بودم بازی که میومد هر چی هم که بود زیره 5 روز تموم بود ! ولی الان به این نتیجه رسیدم که ول کن بابا مگه بیکاری بشینی الکی بازی رو زود تموم کنی که چی بشه ؟ هر چی بازی طولانی تر دوره تموم کردنش طول بکشه بهتره !
    حالا من به این موضوعی که بازیها کمتر شدن و نمی دونم چی کار شدن کار ندارم !
    در ضمن یادمه بازیها قدیما اینقدر save game نداشت یعنی تو بعضی هاش که باید فقط مرحله رو تموم می کردی تا سیو بشه ! اونم اون مرحله هایی که اونقدر پیچ و تاب داشت !
    در مجموع کاری که پرنس آو پرشیا تویه نسخه ی دومش کرد بسیار کار خوبی بود هم بازی طولانی تر شد و مسخره نشد !
    در کل یه نقشه مشخص بود که هی توش دور می زدی و گذشت زمان در این نقشه هم تاثیر داشت و تقریبا فضا رو دوبرابر کرده بود ! خیلی از بازی ها الان تفکرشون اینه که مرحله فقط باید رو به جلو باشه ! یعنی برگشتی به نقطه قبلی در نقشه وجود نداشته باشه ! و حتی دلیلی هم نداره که برگردی !
    همین COD رو اگه به هر جای نقشه که میرسی یه سر کاری (سرکاری که باحال باشه) بزارن که مجبور باشی برگردی به نقطه قبلی و کم کم بری جلو باز هی برگردی می دونی مراحلش چقدر طولانی تر می شه !پ
    خلاصه اگر بازی می خواد طولانی هم بشه باید دلیل داشته باشه ! نه الکی !
    مرسی

منم گفتم 2-3 ساعت روزی نهایتش بود ولی ....

البته همون easy بازی کردن هم تاثیر داره ولی خوب دیگه مشکل از بازیه نه از ما

بازی هم شبیهه اون نسخه ی prine باحاله هر چند با خودش حال نکردم ولی مثلا legacy of kain هم اینطوریه

دو عالمه ماده و عالمه ارواح داره همزمان

باید بعضی کارها رو در حالت های مختلف انجام داد

ولی در کل بازیهای اینطوری رو من زیاد حال نمیکنم

storyline حرفه اول رو میزنه که بهترین نمونه ی این سبک ها همون RPG هست

چون side quest هم به وفور دارن

هم stalker هم یه جورایی همچین بود ولی چون first person بود کوتاه بود
    Last edited by DaRiOuShJh; 25-11-2008 at 14:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

دستت درد نکنه!
    این چه سبکی هست دیگه؟

باید جلب باشه

ولی چرا ردش teen هست؟

از هارد مشکلی ندارم

یه هارده 500 گیگ جدا برای دانلود آفلاین دارم نصفه بیشترش خالیه!
    خواهش میشه

RPG=Role Play Game
    JRPG=Japaness Role Play Game

یا به قولی نقش افرینی ژاپنی

سبکش که کلا متفاوته مثل FF که بر پایه ی مبارزات نوبتیه بر عکس rpg غربی که بیشتر شبیه اکشنه

فرق اصلی محتواشه تو داستانای غربی بیشتر دست بازکن آزاده تا خودش هر راهی رو انتخواب کنه اما در نوع ژاپنی داستان البته بسیار غنی و پربار از قبل نوشته شده و گیمر انتخواب های کمی داره اما داستان بسیار زیبا شون باعث میشه صدها ساعت حتی تا هزار ساعت شخص بازی رو ادامه بده
    برای دریافت کلاس های بیشتر ایتم های مخفی مغاز ه های مخفی و................

در کل به جلوه هاش هم خیلی می رسن چه از لحاظ بصری و چه موسیقی و دمو و ....

9. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خواهش میشه

RPG=Role Play Game
    JRPG=Japaness Role Play Game

یا به قولی نقش افرینی ژاپنی

سبکش که کلا متفاوته مثل FF که بر پایه ی مبارزات نوبتیه بر عکس rpg غربی که بیشتر شبیه اکشنه

فرق اصلی محتواشه تو داستانای غربی بیشتر دست بازکن آزاده تا خودش هر راهی رو انتخواب کنه اما در نوع ژاپنی داستان البته بسیار غنی و پربار از قبل نوشته شده و گیمر انتخواب های کمی داره اما داستان بسیار زیبا شون باعث میشه صدها ساعت حتی تا هزار ساعت شخص بازی رو ادامه بده
    برای دریافت کلاس های بیشتر ایتم های مخفی مغاز ه های مخفی و................

در کل به جلوه هاش هم خیلی می رسن چه از لحاظ بصری و چه موسیقی و دمو و ....
    جلل الخالق
    چه چیزا!

ولی کلا با بازیهای ژاپنی اگه گیر بیاد و انگلیسی هم باشن خیلی حال میکنم

داستان های خیلی جلبی دارن و روی انیمیشن و گرافیک ها هم واقعا از جون و دل کار میکنن

از Onymusha گرفته تا yakuza و .... که تو زمانیک ه کنسول داشتم بازی کردم
    و کلی بازیه دیگه که خاطرم نیست

الکی نیست میگن ژاپن 4 تا دیگه از بغلش در میاد

واقعا تو هر جنبه ای که فکر کنیم اینا کارشون درسته!

بازیهای خر تو خری و شلوغ هم که خوراکشونه!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که بازیهای ژاپنی به سبک ff اصلا خوشم نمیاد از این انیمه ها!!!و....مانگا از این حرفها!!
    ولی بعضی از بازیهای ژاپنی خیلی عالی هستند!!!
    مثل mgs مثل سری re مثل dmc مثل sf و ......

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

در کل کمپانی های ژاپنی ها نسبت به کمپانی های آمریکایی فک کنم کارشون درست تر باشه ولی بیشتر بازی هاشون ترجمه نمیشه!

جاتون خالی یه بازی RPG رو دارم میرم
    rise of mage

بازیه جلبیه!

فقط مشنکه اینم آخراشم!×!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •