تازه گفته چیپ ست x58 قابلیت ارتقا نداره.
تازه گفته چیپ ست x58 قابلیت ارتقا نداره.
تو سایت ایسوز فقط این 2 تا مین برد را معرفی کرده که core i7 رو ساپورت می کنه.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتشون چند می تونه باشه؟
و اونایی که DDR3 bass 1600 ساپورت می کنن و در مدل X.. هستن:
Last edited by amaska; 21-11-2008 at 22:53.
شما فقط رم ddr3 که بخری میتونی روی اون مادربورد سوار کنی بعداً.
به جز رم فکر کنم باید cpu و مینت رو بازم اون موقع ارتقا بدی
دوست عزیز منظور من رو متوجه نشدی!؟؟
من می گم به جای اینکه 300 بدی یه مینی بگیری که به زودی چیپش(X48) از رده خارج میشه و جای ارتقا روی core i7(پردازنده های نسل جدید) نداره!یه مین ارزونتر با کارایی خوب از سری P5Q انتخاب کن عوضش گرافیک رو خیلی بهتر بخر 4870X2!یا همون 4870.بعد هم فقط X58 که فعلا Core i7 ساپورت هست (من کی گفتم این جای ارتقا نداره!!؟؟)این کار کاملا منطقیه!در آینده می تونی وقتی قیمت ها کمی جا افتاد یه مین جدید+پردازنده+رم بخری!کارتت 4870X2 هم که به این زودی ها از دور خارج نمیشه!
نقل قول!:
مادربرد خیلی خوبیه ولی اصلا برای این هزینه و قطعان صرف نمی کنه!شما آینده نگری هم بکن که باید در آینده نزدیک بری سمت Core i7 +مادربرد های چیپ X58 .-و این مین X48به دردت نمی خوره!و جای ارتقا نداره!
OK؟
![]()
Last edited by Kianoosh; 22-11-2008 at 03:02.
بنا به دستور دوست جوانمون آقا مسعود دنبال maximus xtrream هستم.
هارد سامسونگ 1 ترا :148000
رم gskill پیدا نکردم.چیکار کنم؟
همون corsair رو ببندم؟
قبول کن پست قبلیت + را نداشت سخت بود فهمیدن منظورت.
زنگ زدم به عقیق وارد کننده اچ آی اس گفت 4870 x2 قیمتش 720 تومانه.اونم به خاطر اینکه کلی چیز تو پکیجشه که مغازه دارا بر میدارن.اگه بخوای حساب کنی کارت گرافیکت ارزون تر از 640 هم میشه.
کلاب 670 بود.
روی his 4870 x2 نوشته ddr5 .مین بردایی مثل maximus xtream ساپورتش می کنن؟
بله عزیزم ساپورت میکننروی his 4870 x2 نوشته ddr5 .مین بردایی مثل maximus xtream ساپورتش می کنن؟
من فقط نفهمیدم پروفسور از کجا گفت 290.امروز به 60 جا زنگ زدم کمتر از 310 نمی گفتن
در ضمن عریرمم خودتی![]()
سلام. من هیچ دستوری ندادم فقط به خاطر اصرار خودت اینو پیشنهاد دادم .رم هم کروشیال بالستیکس بخر .115 تومنه.( 4 گیگ 800 )
خب. ایرادی نداره ولی تو قم 290 بود !همه دارن گرونفروشی میکنن . ولی نظر کلی من این هست که برای مادربرد بیشتر از 170 خرج نکن.
![]()
رم خوبیش به باس زیادشه حافظش در درجه دوم اهمیت قرار داره.کروشیالم در ایران نمایندگی نداره.
فکر کن 2 میلیون داری چه سیستمی با بقیه قطعات می بندی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)