تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در هنگام توقف کوتاه خلاص کنیم یا در دنده باقی بمونیم؟

راي دهنده
69. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خلاص کنیم

55 79.71%
  • در دنده 1 باقی بمونیم

14 20.29%
صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: در هنگام توقف کوتاه خلاص کنیم یا در دنده باقی بمونیم؟

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

اگه بگم تا چند وقت پيش يكي از دقدقه فكري من همين مساله بود شايد بعضي ها باورشون نشه
    حالا بگذريم
    من اينطور چاره جويي كردم كه براي رفع اين مشكل ايا ميشه اون رو با يه دستي تعبيه شده در داخل خودرو حل كرد يا نه ؟
    به هر حال هنوز به نتيجه نرسيدم .
    1 nynyi ki nrnri ترجمه :دغدغه نه دقدقه!
    2 منظورتون رو اصلا متوجه نمیشم !!
    ولی اگه دوزاریم افتاده باشه که نیافتاده
    سیستم اتوماتیک واسه همینه حالته که حالت پیشرفته ترش تیپ ترونیک هست

تو تیپ ترونیک نیازی به کلاچ و اینجور مسایل نیست (یعنی نیم کلاچ و تمام کلاچ و ... پر)
    ولی دنده توسط دستور الکتریکی شما از طریق دنده به گیربکس اعمال میشه و دنده بدلخواه راننده عوض میشه

2. این کاربر از metal_militia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1 nynyi ki nrnri ترجمه :دغدغه نه دقدقه!
    2 منظورتون رو اصلا متوجه نمیشم !!
    ولی اگه دوزاریم افتاده باشه که نیافتاده
    سیستم اتوماتیک واسه همینه حالته که حالت پیشرفته ترش تیپ ترونیک هست

تو تیپ ترونیک نیازی به کلاچ و اینجور مسایل نیست (یعنی نیم کلاچ و تمام کلاچ و ... پر)
    ولی دنده توسط دستور الکتریکی شما از طریق دنده به گیربکس اعمال میشه و دنده بدلخواه راننده عوض میشه

عزيزم من اومدم دق دق ، توي سرم در زدم تا به يه جايي برسم ، شد دقدقه نه دغدغه
    اينجوري جمش ميكنن .
    يعني چي كه : تو تيپ تاپيك دنده بدلخوه راننده عوض ميشه ، مگه تو ماشيناي معمولي دنده بوسيله كمك راننده عوض ميشه ؟

يه كم بيشتر توضيح بده

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اينجوري جمش ميكنن .
    يعني چي كه : تو تيپ تاپيك دنده بدلخوه راننده عوض ميشه ، مگه تو ماشيناي معمولي دنده بوسيله كمك راننده عوض ميشه ؟

يه كم بيشتر توضيح بده
    ها؟؟؟؟؟
    منظور ایشون این بود که ماشین های دنده اتوماتیک مجهز به تیپ ترونیک هم میتونن به طور اتوماتیک (خود گیر بکس ماشین با در نظر گرفتن شرایط و دور متور دنده رو عوض کنه!!!) هم به طور دستی که خود راننده عوض کنه نه گیر بکس و فقط در این میان کلاج زیر پای راننده حذف میشه !!! همین!!!

5. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

اينجوري جمش ميكنن .

يه كم بيشتر توضيح بده
    من گفتم تیپ ترونیک کیگفتم تیپ تاپیک!
    بعد هم یا دنده به دستور راننده عوض میشه یا اتوماتیک!

تو ماشین های معمولی یه بنده خدایی سیستم بدون کلاچ اختراع کرد(یعنی روماشین های منوال )
    که طبق معمول حمایت از مخترعین و مکتشفین به فراموشی سپرده شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اوني كه اينكارو كرده واقعا دمش گرم ولي اي كاش به اين مخترعين هم بهايي داده ميشد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

ای کاش

مثل استاد من دکتر براتی که دستگاهی اختراع کرد که میتونست اهن رو تحت شرایطی خاص بدون وجود حتی 1ppm هوا قالب ریزی کنه چیزی که ارزو خیلی از خودرو ساز ها هست رو با .001 قیمت بازه ولی حیف طرحش الان داره تو دانشگاه تربیت مدرس خاک میخوره
    تو نت هم بزنید دکتر ابولفضل براتی مقاله هاشون رو پیدا میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اي آقا به كي بها دادن به ايشوت بها بدن
    ادامه نديم بهتره چون تاپيك منحرف ميشه

از دنده اتوماتيك كه بگذريم
    بهترين حالت همون خلاص كردنه چون اگه بخوايم كلاج رو براي مدت طولاني پائين نگه داريم حتما به فنرها فشار مياد و خاصيت خودشون رو زودتر از دست ميدن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    CD ROM

پيش فرض

من هیچ وقت تو سربالایی مشکلی با ترمز و کلاچ نداشتم از دستی استفاده نمیکنم

دنده رو خلاص میکنم و ترمز موقع حرکت هم دنده یک و شروع به حرکت هیچ وقت هم عقب عقب سر نخوردم

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سوالم منم همین بود ولی چون نخواستم یه تاپیک جدید بزنم توی همین جا میپرسم.

توی سربالای شدید,وقتی ماشین جلویی حرکت میکنه,اگه بخوای حرکت کنی,مجبوری با نیم کلاج بری چون سرعت زیاد میشه,اینجوری هم ماشین صفحه اش زود تموم میشه,خب چیکار باید کرد دقیق؟

بشخصه میذارم ماشین جلویی به اندازه ی سه چهارمتر جلو بره تا بعدش من سریع پام رو از روی کلاج بردارم و برم جلو ولی توی بیشتر مواقع از سمت کناری ماشین سریع میاد جلوم و برای اینکه نزارم اینجوری بشه,مجبوری باهمون نیم کلاج دنبال ماشین جلویی میرم.

اگرهم سربالای زیاد شدید نباشه,اول ترمز رو نگه میدارم و با نیم کلاج ماشین رو کوتاه در حد دو ثانیه بدون ترمز نگه میدارم و یعدش سریع پامو از ترمز روی گاز میذارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سوالم منم همین بود ولی چون نخواستم یه تاپیک جدید بزنم توی همین جا میپرسم.

توی سربالای شدید,وقتی ماشین جلویی حرکت میکنه,اگه بخوای حرکت کنی,مجبوری با نیم کلاج بری چون سرعت زیاد میشه,اینجوری هم ماشین صفحه اش زود تموم میشه,خب چیکار باید کرد دقیق؟

بشخصه میذارم ماشین جلویی به اندازه ی سه چهارمتر جلو بره تا بعدش من سریع پام رو از روی کلاج بردارم و برم جلو ولی توی بیشتر مواقع از سمت کناری ماشین سریع میاد جلوم و برای اینکه نزارم اینجوری بشه,مجبوری باهمون نیم کلاج دنبال ماشین جلویی میرم.

اگرهم سربالای زیاد شدید نباشه,اول ترمز رو نگه میدارم و با نیم کلاج ماشین رو کوتاه در حد دو ثانیه بدون ترمز نگه میدارم و یعدش سریع پامو از ترمز روی گاز میذارم.
    من عذرخواهی میکنم که اینطوری جواب میدم.
    باید همون کاری که گفتی رو کرد و اجازه بدی جلویی یکم فاصله بگیره و شما بدون داشتن کلاچ با حداقل سرعت حرکت کنی تا قبل اینکه به ماشن جلویی برسی ماشین جلویی هم راه بیوفته و اینطوری میتونی تعداد دفعات کلاچ گیری رو کم کنی.

در مورد اون ماشین سومی هم باید گفت که در مقابل آدم مرض دار بایسی مرض داشت.
    یک کمی سرش مرض بکشی دیگه اینکار رو نمیکنه. باید سربسرش بزاری و حتی اگر شد به عمد آروم بزنی به درش یا گلگیرش. بلاخره که باید فرهنگ یاد بگیره.
    من تا حالا تو شهرمون 7-8 تا گلگیر رو کج کردم. کیه که سر همین قضیه کتک بخورم.

13. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •