تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 122

نام تاپيک: دلهره آورترین صحنه ای که تو بازی داشتید.

داره خودمونی میشه iman hichkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

آلما شخصیت دختر قرمزپوش بازی f.e.a.r

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

من تو رزیدنت اویل 3 بود یعنی جایی مه برای اولین با نمسیس رو به رو میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم هم تویه re3همون صحنه ای که دوستا گفتن وهم تویه fear وقتی از پله ها پایین میای بعدش مدی رو میبینی که میره داخله کوچه وقتی خودت میری اونجا هیچ کس نیست ولی رو تو که بر میگردونی مرده از جلوت ظاهر میشه .
    راستیتش داداشم پشت من داشت نگاه میکرد یهو افتاد رو زمین.
    Last edited by alireza2099; 15-02-2009 at 13:32.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تو ماریو داشتم میرفتم تو لوله یه دفه یه دونه از این لاک پشت ها ککه معلوم نیست چی چی پرت میکنن پرید جلوم!×!

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

تو رزیدنت اویل 3 در اوایل بازی وقتی نزدیک به یک درب میشی خود به خود درب باز میشه م کلی زامبی میریزن بیرون ..
    بابام از ترس ......

داره خودمونی میشه samaras23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

ای بابا یادش بخیر اون موقع ها که رزیدنت اویل 2 بازی میکردم خیلی بچه کلا همه صحنه هاش واسم ترسناک بود چون تا اون موقع بازی اینطوری نکرده بودم واسه همین همیشه با ترس و لرز مینشستم پای بازی

وقتی بازی رو تموم کردم کلی به خودم خندیدم که چرا میترسیدم

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

رزدنت اویل وقتی اولین بار اون نمسیس اومد و دوتا گزینه داشت...تا اومدم بخونمو تو دیکشنری بگردم دنبال لغت که اقا چی فرمودن دیدم گذاشته دنده3 دنبال من تو حیاط..حالا منم حول کردم نشستیم گرگم به هوا بازی میکنیم نامصب هم دیدید که چه مشتایی ول میده......خلاصه در برگشت از پنجره میپره بیرون من در رفتم اولین بار به خیال خودم که چه تیز بازی در اوردم فکر نمنیکردم پشت سرم ظاهر شه ییهو اومد یه مشت زد جان به جان افرین تسلیم کردیم.............
    .
    .
    تنها در تاریکی نسخه پلی1 واقا ترسناک بود.
    .
    رزدنت اویل 1 فاجعه بود برا من اون سکوت اتاقها با تیک تیک ساعت

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تنها بازی که توش دلهره و ترس بود resident evil 3 بود با هنرنمایی عزیز دل برادر nemesis خان که دوستانی که نمیشناسنش که فکر کنم تعدادشون کم باشه برای دیدن عکسش به آواتار من مراجع کنند

من اون زمان(خیلی سال پیش) بازی رو روی هارد بازی میکردم که فقط یه کلت داشتی همیشه موقعی که پای ps1 بودم دراز میکشیدم و بازی میکردم ولی به محض اینکه nemesis ظاهر میشد ناخودآگاه بلند میشدم و فقط تو فکر فرار بودم
    واقعا با ابهت ترین شخصیت منفی بازیها بود که هنوز مثلش ندیدم البته نه برای کسایی که بازیرو با gameshark و نمیدونم cheat code و rocket launcher تموم کردند چون یکی از دوستام گفت ترس نداشت که تا میومد من با یه تیر میکشتمش.
    بجز اون صحنه هایی که nemesis بود در یه صحنه دیگه از بازی که یکدفعه کلاغها از تو شیشه اتوبوس زدند بیرون دسته 3 متر پرت شد رو هوا
    نکته جالب بازی برای ترسوندن ما تو تمامی صحنه های این بازی علاوه بر غافلگیری که یه دفعه یه اتفاق غیر منتظره میافتاد(مثل همین اتوبوس که 4 بار باید از کنارش رد میشدی و هیچ اتفاقی نیمافتاد تا بار آخر) صداگذاری عالی بازی همچنین شک(shock) دسته بود
    دیگه بجز resident evil 3 خیلی بازیهای دیگه کردم به امید ترسیده شدند ولی بجز ALONE IN THE DARK 1 هیچ بازی دیگه ای خواسته من رو برآورده نکرد
    راستی دیدم بعضی از دوستان گفتن بعد از بعضی از صحنه ها بازی رو ول کردن ولی ترس من اینجوری نبود بلکه آنی بود بیشتر مثل جا خوردن
    Last edited by korokodil_avareh; 16-02-2009 at 02:56.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

وجدانا تا به حال دلهره نداشتیم!!!

ولی جوون تر که بودم the thing محصوله 1999 رو بازی میکردم ساعت 2-3 شب تو خونه تنها! مقادیری ما را قلقلک میداد×!
    تائید میشه.واقعا فضای مخوفی داشت.همیشه بازیکن رو غافلگیر میکرد.مثلا داری با یه همکارت توی خرابه ها دنبال یه چیزی میگردی یهو تبدیل به هیولا میشد!
    البته نمیدونم چرا کسی از f.e.a.r اسم نمیبره!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

توي fear از يه نردبون پائين ميري بعد ميبيني كه يكي داره وارد يه كوچه ميشه تو هم سريعا وقتي كه پايين اومدي ميري دنبالش تا بكشيش. بعد يهو ميبيني كه كوچه بن بسته و هيشكي داخلش نيست
    بعد وقتي برميگردي كه برگردي يه دفعه اون طرف مثه يه شبه جلوت ظاهر ميشه و بعد غيب ميشه
    اين صحنه به قدري ترسناكه كه نزديكه سكته كني

11. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •