دوست عزيز :
كه بخاد با نرم افزار كار كنه !وقتي كه هاردش رو وصل ميكنه اصلا سيستم وارد بوت نميشه !!
---
سوالمو اينجا مطرح كردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز :
كه بخاد با نرم افزار كار كنه !وقتي كه هاردش رو وصل ميكنه اصلا سيستم وارد بوت نميشه !!
---
سوالمو اينجا مطرح كردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Greight; 08-11-2008 at 07:57.
به اتحادیه شکایت کن. فکر کنم بازرسشون آقای داعی باشه.
امروز رفتم قيمت بگيرم. هر جا تو مجتمع تك رفتم نداشت و همه ميگفتن برو 2000 . گفتم قيمت بالا يمده گفتن اينجور قطعاتو همون داره.
به خودشم كفتم چرا ؟ گفتش مارك ايسوس همينه . گفتم بايد 70 تومن اختلاف داشته باشه ؟ گفت اگه تو مشهد با اين برند پيدا كردي بعد. كه منم پيدا نكردم !
نمدونم
هاردشم بردم گفت ميديم گارانتي بو تا دو سه هفته ديگه
بهش بگو مگه هرچی که بقیه نداشتن باید تو پاچه ملت کنی؟ تازه بگو قیمتش 240 تو تهرانه پس مسلما نباید 350 بده حداکثر قیمتی که هم فروسنده راضی باشه هم شما برای این کارت در مشهد 260 هست. تازه من Icq4 رو با این قیمت میفروشم که خیلی بهتر از ایسوزه!
درضمن بهش بگو اگر تو مشهد همون کارتو پیدا کردم چه قدر میدی(بعد بیا از من فاکتور بگیر و برو بهش نشون بده)؟ بهش بگو اگه باخت 100 تومان رو بهت برگردونه! (نصف نصف دیگه . خخخ...!)
در مورد گارانتی هارد خوب عمل میکنه. به احتمال زیاد برات عوض میکنن.
خيليل ازت ممنونم همشهري كه اينقدر پيگير هستي
حالا جدا خودت ميتوني از همين برند پيدا كني قيمت بگيري ؟
قربونت پس يه زحمت بكش ببين چنده چون من با برند ايسوس هيچ جا نديدم نمدونم اين مردك از كجا آورده
ببین به نظر من کارت گرافیک رو به جای XFX 9600 یه SPARKEL (calibr) 9600 گیر هرچند گروون تره ولی ارزشش رو داره
خوب نمایندگیش رو داره دیگه!
قیمتش ماکزیموم 240 تا 250 باید باشه
![]()
Last edited by ganje nahofte; 09-11-2008 at 19:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)