اون تبلیغ هم که مال واکس کفش بود قشنگ بود...که پای همه میچسبید به زمین به جز اون مرده که به کفشش زا اون واکسه زده بود
ولی در کل که همه ی تبلیغ ها شده تبلیغ بانک ....یاد قدیما به خیر....تبلیغ چیپس و پفک و اینجور چیزا میکردن...الان اینا دیگه نیست![]()
اون تبلیغ هم که مال واکس کفش بود قشنگ بود...که پای همه میچسبید به زمین به جز اون مرده که به کفشش زا اون واکسه زده بود
ولی در کل که همه ی تبلیغ ها شده تبلیغ بانک ....یاد قدیما به خیر....تبلیغ چیپس و پفک و اینجور چیزا میکردن...الان اینا دیگه نیست![]()
یادش به خیر ...
میکا میکا میکا ... میکای شکو پارس!
خیلی خوشمزه است , دوست بچه هاست ... و بزرگتر هاست!!
: دی
یکی از مسخره ترین تبلیغ ها برای زرماکارون بود؛ عید امسال پخش میشد...
همون که بچه ها صورتشون رو رنگ زده بودند و آواز می خوندن...
این تبلیغ بانکه که روکش ماشینش پیکانه هستا
نمی شه از این روکشا البته مزدایی کمرایی چیزی رو خریداری کرد؟؟؟؟؟؟بعدش گذاشت روی پیکان
آره بهش تمشک داده بودند!یکی از مسخره ترین تبلیغ ها برای زرماکارون بود؛ عید امسال پخش میشد...
همون که بچه ها صورتشون رو رنگ زده بودند و آواز می خوندن...
این ایکس ویژن رو هر وقت میبینم تعجب میکنم که چطور تونستم چنینی چیزی بسازن!
شایدم کپی کاریه!!
خداییش مسخره ترین تبلیغ لینا لینا لینانچیه!!! بابا آخه اینا پیش خودشون نمیگن مردم اینا رو ببینه میزنه زیر خنده مشکل بزرگتر اینه که هزار بار هم نشون میدن ولی خسته نمیشن
واقعا فرض کنید چند تا آدم خارجی بشینن این چیزها رو ببینه پیش خودشون نمیگن این ایرانی ها بالا خونشون رو دادن اجاره بعد از این هم مسخره ترین تبلیغ مال روغن لادنه (همونی که می خوان برن خرید )
من که از این تبلیغ مک خوشم میاد یارو ایتالیایی حرف می زنه
از همه تبلیغا بهتر اون اولین تبلیغی بود که از صدا کردن "حمید" ساختن.
زنه شوهرشو حریف بود؛ داده بود همه کارهای آشپزی رو شوهرش انجام بده، بعد مادرزنه اومده بود...
هنوزم از اون تبلیغ خوشم میاد هر چند که دیگه نشون نمیده.
نمیدونم!...حمیـــــــــــــ ــــــــد؟؟؟؟؟
سلام...........راستش الان میخواستم یه تاپیک بزنم.....که اینو پیدا کردم.............
مثل اینکه خیلی وقته هم خوابیده.................................... ......................
یه سوال داشتم....چرا تبلیغات ایران....منظورم tv خودمونه....انقدر مسخره هست......چرا نمیرن 4تا تبلیغات خارجی نگاه کنن....ببینن چه خرج هایی میکنن.....
همشون کلیشه ای.......همه تکراری.....
واقعا چرا...؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)