ولي به نظر من اين Green Tuniq-3 خيلي خنك باشه به عكس ها ي زير يه نگاهي بندازيد . ببينيد خنك نيست ؟
![]()
ولي به نظر من اين Green Tuniq-3 خيلي خنك باشه به عكس ها ي زير يه نگاهي بندازيد . ببينيد خنك نيست ؟
![]()
Last edited by par30an_hamid; 29-10-2008 at 13:15.
کیس خیلی خوبیه!
خب چند قیمت داری؟
من اين كيس رو 85 تومان قيمت دارم .
شما میخواید یه یخچال داشته باشید ؟!! یه کیس زشت مثل Toniq3 با 4 تا فن 12 سانتی خیلی جالب نیست ! خب مسئله رو گسترش میدم : کیس Toniq3 یکی از کیسهایی هست که شما 4 تا فن 12 سانتی در اختیار داری و با این 4 تا فن بیشتر کیس رو شلوغ میکنی ! ولی کیس Trio با 2 فن 12 سانتی و 1 فن بزرگ 25 سانتی که جلوی مادربرد نصب میشه سرمای ویژه ای رو به قطعات میرسونه . شما به ظاهر کیس هم توجه کنید . آیا میتونید با ظاهر Toniq3 کنار بیاید ؟! من که نمیتونم !
در کل شلوغ کردن کیس به قیمت خنک شدن و بی ریخت بودن ، نمی ارزه . و شما میتونی یه کیس معمولی بخری و 4 تا فن 12 سانتی ارزون هم براش بخری و سیستم رو خنک کنی یا در کیس رو باز بذاری تا تهویه مناسب بشه .
ولی به نظر من یکی از ملاکهای کیس زیبایی اونه .
البته من نخواستم نظرم رو تلقین کنم ، فقط اینا نظر شخصی من بود !
ولي كار من جوري كه ظاهر كيس زياد اهميت پيدا نميكنه . و براي خودمم چندان فرقي نميكنه مي تونم باهاش كنار بيام .
ولي همه دوست دارن يه كيس خوشگل داشته باشن ولي من به قطعاتم بيشتر اهميت مي دم تا زيبايي .
اينم نظر من بود . بازم ميگم زيبايي رو همه دوست دارن ولي تو بعضي چيزا زيبايي ارزش نداره .
اگه کارایی براتون مهمه به Trio هم نگاهی بندازید . همونطور که گفتم اهمیت یه فن 25 سانتی بیشتر از دو فن 12 سانتی متری هست . در ضمن گفتم این کیس 2 فن 12 سانتی هم داره. من جای شما بودم Trio میخریدم . حالا شما خود دانی !
اگه شما به نحوه قرار گرفتن فن ها توجه كنيد مي بنيد كه كارايي اونها خيلي زياده و تمام قطعات رو زير نظر مي گرن و تحويه مناسبي رو به وجود ميارن . و جايگذاري اين فن ها خيلي خوبه . ولي اگه من خودم بخوام دستي اين كارو انجام بدم كه نمي تونم چنين جايگذاري انجام بدم . ولي من الان يه كيسي دارم كه دو طرف كيس بازه دو تا فن هم گذاشتم ولي هم اين شكلي تمام اجزا كيس در ديد قرار ميگره و چون كيس من پايين ميز قرار داره شايد يه چيزي به اين قطعات بخوره يا يه بچه بره تمام دلو رودشو بكشه بيرون . در اين جا عقل حكم مي كنه كه جون قطعاتم رو نجات بدم .![]()
انتخاب با شماست ! من فقط راهنمایی کردم و نظرم رو گفتم . شما که اینقدر به تهویه اهمیت میدی ، یه کیس تمام آلومینیومی بخرید !
اگه بخوام اين همه واسه يه كيس خرج كنم كه ميرم يه چند تا قطعه بالاتر از اين چيزا مي خرم . حالا به trio نگاهي انداختم و اينم كيس خوبي ولي همشون يه كارايي دارن ديگه چه فرقي مي كنه تو يه رنج قيمت هم هستن . چندان فرقي با هم ندارن حالا ببينيم چه ميشود . كيس كيس ديگه مي خواد چند تا قطعه رو تو خودش نگه داره حالا چه يه كيس از طلا باشه يا مي خواد آهن قرازه باشه .
شما Green Tuniq-3 بخر خیالت راحت.البته مسعود حق داره زیبایی کیس هم کمی مهمه و نوع تعداد و نحوه قرار گیری فنها خیلی تاثیر داره.اهل خفن!اورکلاک کردنی!؟خیلی از دوستان رو می شناسم کیس ساده و قدیمی دارن ویه فن بستن روش بدون هیچ مشکلی!انتخاب با شماست.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)