تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 54

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کیس 1 میلیون تومنی .

داره خودمونی میشه par30an_hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    cg

پيش فرض

ولي به نظر من اين Green Tuniq-3 خيلي خنك باشه به عكس ها ي زير يه نگاهي بندازيد . ببينيد خنك نيست ؟

Last edited by par30an_hamid; 29-10-2008 at 13:15.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کیس خیلی خوبیه!
    خب چند قیمت داری؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    cg

پيش فرض

کیس خیلی خوبیه!
    خب چند قیمت داری؟
    من اين كيس رو 85 تومان قيمت دارم .

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما میخواید یه یخچال داشته باشید ؟!! یه کیس زشت مثل Toniq3 با 4 تا فن 12 سانتی خیلی جالب نیست ! خب مسئله رو گسترش میدم : کیس Toniq3 یکی از کیسهایی هست که شما 4 تا فن 12 سانتی در اختیار داری و با این 4 تا فن بیشتر کیس رو شلوغ میکنی ! ولی کیس Trio با 2 فن 12 سانتی و 1 فن بزرگ 25 سانتی که جلوی مادربرد نصب میشه سرمای ویژه ای رو به قطعات میرسونه . شما به ظاهر کیس هم توجه کنید . آیا میتونید با ظاهر Toniq3 کنار بیاید ؟! من که نمیتونم !
    در کل شلوغ کردن کیس به قیمت خنک شدن و بی ریخت بودن ، نمی ارزه . و شما میتونی یه کیس معمولی بخری و 4 تا فن 12 سانتی ارزون هم براش بخری و سیستم رو خنک کنی یا در کیس رو باز بذاری تا تهویه مناسب بشه .
    ولی به نظر من یکی از ملاکهای کیس زیبایی اونه .
    البته من نخواستم نظرم رو تلقین کنم ، فقط اینا نظر شخصی من بود !

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    cg

پيش فرض

ولي كار من جوري كه ظاهر كيس زياد اهميت پيدا نميكنه . و براي خودمم چندان فرقي نميكنه مي تونم باهاش كنار بيام .
    ولي همه دوست دارن يه كيس خوشگل داشته باشن ولي من به قطعاتم بيشتر اهميت مي دم تا زيبايي .
    اينم نظر من بود . بازم ميگم زيبايي رو همه دوست دارن ولي تو بعضي چيزا زيبايي ارزش نداره .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه کارایی براتون مهمه به Trio هم نگاهی بندازید . همونطور که گفتم اهمیت یه فن 25 سانتی بیشتر از دو فن 12 سانتی متری هست . در ضمن گفتم این کیس 2 فن 12 سانتی هم داره. من جای شما بودم Trio میخریدم . حالا شما خود دانی !

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    cg

پيش فرض

اگه شما به نحوه قرار گرفتن فن ها توجه كنيد مي بنيد كه كارايي اونها خيلي زياده و تمام قطعات رو زير نظر مي گرن و تحويه مناسبي رو به وجود ميارن . و جايگذاري اين فن ها خيلي خوبه . ولي اگه من خودم بخوام دستي اين كارو انجام بدم كه نمي تونم چنين جايگذاري انجام بدم . ولي من الان يه كيسي دارم كه دو طرف كيس بازه دو تا فن هم گذاشتم ولي هم اين شكلي تمام اجزا كيس در ديد قرار ميگره و چون كيس من پايين ميز قرار داره شايد يه چيزي به اين قطعات بخوره يا يه بچه بره تمام دلو رودشو بكشه بيرون . در اين جا عقل حكم مي كنه كه جون قطعاتم رو نجات بدم .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

انتخاب با شماست ! من فقط راهنمایی کردم و نظرم رو گفتم . شما که اینقدر به تهویه اهمیت میدی ، یه کیس تمام آلومینیومی بخرید !

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    cg

پيش فرض

اگه بخوام اين همه واسه يه كيس خرج كنم كه ميرم يه چند تا قطعه بالاتر از اين چيزا مي خرم . حالا به trio نگاهي انداختم و اينم كيس خوبي ولي همشون يه كارايي دارن ديگه چه فرقي مي كنه تو يه رنج قيمت هم هستن . چندان فرقي با هم ندارن حالا ببينيم چه ميشود . كيس كيس ديگه مي خواد چند تا قطعه رو تو خودش نگه داره حالا چه يه كيس از طلا باشه يا مي خواد آهن قرازه باشه .

10. این کاربر از par30an_hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما Green Tuniq-3 بخر خیالت راحت.البته مسعود حق داره زیبایی کیس هم کمی مهمه و نوع تعداد و نحوه قرار گیری فنها خیلی تاثیر داره.اهل خفن!اورکلاک کردنی!؟خیلی از دوستان رو می شناسم کیس ساده و قدیمی دارن ویه فن بستن روش بدون هیچ مشکلی!انتخاب با شماست.

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •