سزيال سيمكارت را پشت خود سيمكارت هم نوشته يك شماره 9 رقمي هست جاي باركد پوكه سيمكارت هم نوشته.
برچسب همون كه شمارت روش نوشته شده اگر با خودكار هم نوشتي درسته
سزيال سيمكارت را پشت خود سيمكارت هم نوشته يك شماره 9 رقمي هست جاي باركد پوكه سيمكارت هم نوشته.
برچسب همون كه شمارت روش نوشته شده اگر با خودكار هم نوشتي درسته
نه دوست من. با این کار فقط تنظیماتش براتون میاد. و اگه فعال نکرده باشید نمیتونید استفاده کنید. حتما" اون دوستتون فعال کرده و بهتون نگفته!نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آقا من که پوکه ی سیم کارتمو گم کردم باید چی کار کنم| (سریالو می گم!!)
راستی من باید فرم پر کنم یا ننه بابام ؟
اخه من هنوز 18 سالم نشده سیم به اسم من نیست!!!
شماره سیم کارت رو خود سیم کارت هم هست یک شماره 9 رقمی
سیم کارت به نام کیه بابا مامانت واست گرفتن یا خودت گرفتی من که فکر نکنم مشکلی باشه برو فوقش میگن برو با بابات بیاکه فکر نکنم
نه عزيزم حتما بايد 18 سال تمام باشه 1 روز هم مونده باشه سند در سيستم ايرانسل ثبت نميشه !!
کی گفته؟ من خودم وقتی زیر 18 سال بودم، همون اوایل که ایرانسل اومده بود، از طریق 140 سند به اسم خودم زدم!
آره بابا كي به كيه؟مشكلي بابت زير 18 بودن نيست
آقا اين سرويس mmsچقدر طول ميكشه تا فعال بشه؟
من چهارشنبه گذشته سيمكارت خريدم، طرف هم گفت چون الان ميخري، ديگه لازم نيست فرم جديد براي mmsپر كني و با همين فرم ثبت نام، mmsات هم فعال ميشه. ولي هنوز خبري نيست!
سلام دوستان خوبم. اقا من یه مشکل خیلی اساسی برام پیش امده موبایل منو دزدیدن توی سیمکارت ایرانسلم کلی شماره سیو داشتم که خیلی برام مهمه ....از طرفی میخوام پیرینت ایرانسلمو از نمایندگی ایرانسل تو شهر بابل بگیرم بهم نمیدن و میگن باید از دادگاه نامه داشته باشی؟؟؟یعنی چی ؟؟سیم کارت مال خودمه سندم داره ولی عوضیا نمیدن من چیکار باید بکنم خواهشن کمکم کنید ...... ایدم lacoste_man99 تورو خدا اگه راهی به نظرتون میرسه واسه پرینت گرفتن بهم بگید از سایت خوبتونم واقعا ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)