سلام دوستان اگه ممكنه بريد تو نخ نرم افزاراي طراحي فضاي سبز
و يا انتقال تجربيات مثلا سوتي هايي كه داديم كه باعث شده چيزي رو ياد بگيريم و.....
فكر كنم بهتر باشه در باره مهندسي فضاي سبز بنويسيم تا از خودمون كه كي هستيم و كجا در خونديم!!!
سلام دوستان اگه ممكنه بريد تو نخ نرم افزاراي طراحي فضاي سبز
و يا انتقال تجربيات مثلا سوتي هايي كه داديم كه باعث شده چيزي رو ياد بگيريم و.....
فكر كنم بهتر باشه در باره مهندسي فضاي سبز بنويسيم تا از خودمون كه كي هستيم و كجا در خونديم!!!
سلام منم landscape ميخونم در مورد كنكور ارشد مهندسي طراحي محيط زيست اطلاعات زيادي ندارم. فقط تو اين وبلاگ منابعش و ديدم شكا هم كه داريد كنكور ميديد ميتونيد يه نگاهي بندازين.
سلام بچه ها . من مهندسی کشاورزی /خاکشناسی دارمو و الانم طراحی منظر که همون طراحی فضای سبز ولی چند ورِزژن بالاتر از طراحی فضای سبز هستش رو می خوام تو دانشگاه آمریکایی دبی بخونم و الان دارن تافلم ذو میگرم برای ارم بعد امتحان ورودی رو بدم ثبت نام کنم .پیشنهاد می کنم اگه می تونید طراحی منظر بخونید البته تو ایران هنوز نیست ولی رشنه کاملی هستش. من 4 سال طراحی فضای سبز کار کردم هر کی هر سوالی داره می تونه به هم ایمیل یفرسته و در مورده انتخابه درختان و درختچه ها و پیچ های زینتی مناسب منطقه ی شما یا با توجه با استفاده ی که شما می خواید داشته باشید و طراحی فضای سبز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه امریکایی تقریبا تو یه سال حدود 55000 -60000 درهم و دانشگاه کانادایی دبی 40000 درهم در سال که اینها مجموع هزینه ترم و واحد های عملی و اگه خوابگاه بخوای و این دانشگاه ها همه جز وزارت علوم امربکا و کانادا هستن و جز دانشگاههای معنبر جهان هستن.
کسی هم که می خواد خیلی حرفه ای تر بخونه رشته landscape رو یهتربن دانشگاه تو جهان تو استرلیا هستش کع می تونید پذ یرش بگبرید برید
سلام
من دانشجوی مهندسی فضای سبزم قصد دارم کنکور ارشد رو طراحی محیط زیست شرکت کنم
کسی از دوستان اطلاعات کاملی در ارتباط با آزمون طراحی این رشته داره؟
ممنونم
سلام
من رشته فضای سبز میخونم
این رشته غیر طراحی محیط زیست و طراحی فضای شهری و طراحی منظر برای ارشد گرایش دیگه ای هم داره؟
کسی هســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــت
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
شما این دوره 160ساعته رو کجا رفتید؟ مدرکش اعتباری هم داره؟
در مورد مهندسی فضای سبز یه توضیح کوچولو بدین،من هم با رشته عمران میتونم در این زمینه مشغول بکار بشم!؟
سوال اصلیم اینه که این رشته مربوط به کشاورزی هست یا معماری!!؟ توی دفترچه ارشد آزاد زیر مجموعه کشاورزی هست!!
اگه من با لیسانس عمران، ارشد فضای سبز بگیرم ، مدرکش بدرد کارم میخوره یا باید مثل رشته های معماری و عمران و مکانیک و برق لیسانس شخص مرتبط باشه، مثلا یه مهندس عمران اگه بره ارشد معماری بگیره، حق امضا نداره. برای امضا باید لیسانسش معماری باشه.
Last edited by همراه اول; 07-03-2012 at 21:36.
زیرمجموعه کشاورزی هست اما بچه های عمران توی این رشته موفق تر هستن چون نیاز به طراحی داره
از لحاظ تغییر رشته ای هم مشکلی نداره چون تا اونجا که من میدونم برای ارشد تعریف شده این رشته و توی کارشناسی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)