جناب بقیه زحمت میکشن و بی منت برنامه های مختلف رو برای استفاده بقیه میگذارن.درست نیست اینجوری صحبت میکنید.
جناب بقیه زحمت میکشن و بی منت برنامه های مختلف رو برای استفاده بقیه میگذارن.درست نیست اینجوری صحبت میکنید.
عزيز دل اگه شما واقعا از اين برنامه استفاده كرده بودي و به خاطر اون مشكل اتصال به اينترنت حالت گرفته ميشد براي بر طرف شدنش هر كاري مي كردي ... من هم سر كار نذاشتم شما رو ، الان هم ميگم :
هر كي دوست داره مي تونه نصب نكنه ، من اينجا براي دل خودم پست مي زارم و با اين جور حرفا دلگير نميشم.
اون جوري كه من فهميدم براي بار اول كه به اينترنت وصل ميشه زياد پولي كم نمكنه
عزیز.برای پولش نیست.ما هم قدر شما رو می دونیم.ولی شما باید از همون اول می گفتید فقط یک بار باید برای چک شدن به اینترنت وصل بشه و باید از ایرانسل استفاده کرد.این کار هم شما رو دلگیر کرد و هم ما رو که به دلیل حرف شما (بدون استفاده از اینترنت)چندین بار چک کردیم برنامه رو و وقتی که دیدیم ارور می ده حسابی حالمون گرفته شد.
يه سوال براي من اينجا پيش اومد اون هم اينه كه اين برنامه بدون اتصال به اينترنت ارزشي نداره.حالا چرا اون چند ثانيه براتون مهم بود رو نميدونم.
عزیز.چرا بی ارزشه بدون اتصال به اینترنت؟بهتر از این که کیفیت بالایی داره و تو نسخه 2.15 به بعدش می تونی به راحتی از هندزفری استفاده کنی و به راحتی هم می تونی متن شعر یا همون لیریک آهنگ ها رو هم زمان با گوش دادن آهنگ بخونی؟
فعلا كه من خودم موندم توش ...
گوشيمو فرمت اينترنال كردم و تمام تنظيمات از جمله تنظيمات GPRS هم پريد . 2 روزه هرچي درخواستشو به ايرانسل ميدم ميزنه " متاسفانه شبكه موقتا با اشكال مواجه است"
اين ايرانسلم كه ريد....
فعلا 3 روزه بدون juke box دارم سر ميكنم
با یه سیم کارت دیگه درخواست بده
با 5 تا سيم كارت درخواست دادم ولي نشد ، فكر كنم مشكل از ايرانسله
دوست خوبم چرا دستی تنظیم نمیکنی؟
من هر وقت اینطور میشه خودم ip رو دستی وارد میکنم درست میشه...
account name: Irancell-GPRS که اگه چیز دیگه هم بذاری زیاد مهم نیست
access point: mtnirancell که حتما باید همینشکلی یعنی با حروف کوچک باشه
proxy: 10.131.26.138
port: 8080
همین
موفق باشید![]()
آقا من قبلا ورژن جديدي كه توي تاپيك گذاشتيد رو نصب كردم.ولي چون گوشي رو هك نكردم ديگه به كارم نيومد و پاكش كردم.البته تا مرحله رجيستر كردن پيش رفتم.
ديروز ورژن 2.17 رو كه الان free هست رو گرفتم.البته مثلا free هست و بايد رجيستر بشه ولي از trial هم نميتونم استفاده كنم.اصلا صداي آهنگ در حال پخش نمياد و به جاي اون يه صداي خش خش مياد.اني آيديا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)