برای پسورد گذاشتن روی k800 با برنامه setool2lite باید برای مثال این فایل password K800 SW-R8BF003.vkp را وارد MISC کنم و اون قسمتی که اد داره باید خالی باشه یا باید دنبال مین گوشی بگردم و اونم ادد کنم ؟؟؟
برای پسورد گذاشتن روی k800 با برنامه setool2lite باید برای مثال این فایل password K800 SW-R8BF003.vkp را وارد MISC کنم و اون قسمتی که اد داره باید خالی باشه یا باید دنبال مین گوشی بگردم و اونم ادد کنم ؟؟؟
بله چون DB2020 هستش برای پتچ باید Main رو هم ادد کنید اموزش Quick Patch رو بخونید و گوشیتونو در نصب پتچ سریع کنید بعدش دیگه احتیاج ندارید برای هر پتچ مین رو اد کننید و 15 دقیقه صبر کنید
تاييد ميشـــه حرف دوست خوبمون و اينم آموزش PDF نصب پچ Quick Patch
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این که راهنمایی کردید ممنونم![]()
اما اون فایهایی که تو این آموزش هست را باید از کجا دانلود کنم![]()
مثل qamaker و فایلی که پسوندش mbn. هست !! برای sw-r8bf003 K800
mbn. همون مین است ؟؟؟
qamaker در خود Setool V1.11 هستش و فایل .mbn هم که همون مین هستش رو باید دانلود کنی
برو به این ادرس سید گوشی خودتو انتخاب کن بعد فریمور و بعد مین خودتو دانلود کن
موفق باشی![]()
سلام
من v 1.10 را داشتم که پچ را دانلود کردم و شد 1.11 ولی qamaker توش نبود؟؟؟؟
از یه جای دیگه دانلود کنم ؟ درست میشه ؟
لینکش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایید![]()
سلام
این پچ پسورد برای k750_r1ca021 که این گزینه رو اضافه کنه ندارین
Settings-> General-> Locks-> Security phone-> Security-> Privacy or confidentiality
من یکی دارم فقط صفحه کلید رو قفل میکنه همون قدیمیه که با کلید صدا کار میکنه اگه دارین بزارین این برادرم دهنمو سرویس کرده آخه خودم K800 دارم برا خودم گذاشتم میگه منم می خوام
ممنون
شاید انتی ویروس شما این فایل رو ویروس تشخیص داده چون با cmd مار می کنه انتی ویروس خودتونو غیر فعال کنید و از فایل اپدیت استفاده کنید
بفرمایید:
اول باید پتچ api رو بر روی گوشی بزنید و بعد پتچ های دیگر(3 پتچ بعدی،مجموعا 4 پتچ)
دوستان پچ زیاد کردن اس ام اس ها رو واسه k-750 (فکر کنم db2010 باید باشه) دارید؟
با ستول میشه ریخت؟
خطر نداره؟
ممنون
اگه اولین بارته زیاد مطالعه کن تا خراب کاری نکنی
خود پچ ریختن راحته ولی فلاش کردن و عوض کردن فریمور و ... بی خطر نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)