بهتره همه برن گوشی پرقدرت W960 i سونی اریکسون بخرند در هرحال آدم 800 تومن پولو میده باهاش موتور کاب 125 روان سیکلت میخره
بهتره همه برن گوشی پرقدرت W960 i سونی اریکسون بخرند در هرحال آدم 800 تومن پولو میده باهاش موتور کاب 125 روان سیکلت میخره
دوست عزیز بیخییال
گوشی w960 گوشی بسیار شیک وبا کلاسی هست ولی اینطور که شما از این گوشی تعریف مکنی از چشم همه می افته
اصلا جای این حرف اینجا نیست بحث سر ویندوز موبایل به موتور و سیستم uiq ربطی نداره
حالا بحث تایپیک منحرف نشهولی خدا وکیلی 141 پست داری 142تاش در مورد 960 هستش هر جا میرسی چه ربط داشته باشه چه نداشته باشه تعریفش رو میکنی با اینکه بعضی جا ها حرصم میگیره ازت در کل مثل آواتارت بامزه ای
![]()
من که اگه بین w950 , w960 مجبور باشم انتخاب کنم با اینکه امکانات 960 بیشتره اما 950 رو انتخاب میکنم خیلی بی ریخته نسبت به 950 تازگیا هم ارزون شده وگرنه 600 -700 بود.
ممنون
اما پاکت پیسی کجا uiq کجا.
چقدر بحثایی که میکنید به این تاپیک مربوطههه.......!!!!![]()
یک جمله ی خوبی نوشته بود توی GSMArena ، که گفته بود ،
مقایسه ی HD با X1 زیاد جالب نیست ، چرا که Pro انقدر X1 رو معطل نگه میداره توی رقابت که وقتی برای رقابت
با HD براش نمیمونه
i900 که جای خود رو داره البته .
ای ولا..اینو خوب اومدی
خدایی pro خیلی گوشیه ردیفیه...![]()
به نظر من هم هرکدوم در جای خودشون خوبن و در برابر قیمت و پول پرداختی گوشی های خوبی هستند
عزیز دل!
من که نمی خوام شما رو متهم به کل کل کردن بکنم!
اتفاقا" حرف من اینه که هر کسی که یک گوشی رو می خره راحت تر می تونه به مزایا و معایبش پی ببره و در موردش صحبت کنه. بالاخره دوربین هم جزئی از گوشی محسوب می شه و مبنای اختلاف قیمت خیلی از گوشی ها به حساب میاد.
حرف من اینه : نه کار شما بده و نه کار اون دوستی که اینجوری بهش توپیدی!!
من هر سه این گوشی ها رو دارم ( X1 , Touch HD , Omnia ) و واقعا" نمی تونم کلا" یکی شون رو به اونای دیگه ترجیح بدم...
در مجموع من فکر می کنم شما در مورد عرایض بنده دچار سوء تفاهم شدی و اگه ناراحتت کردم عذر می خوام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)