تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: سوال در مورده زير نويس فيلم

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا رضا واقعا دستت درد نکنه.
    اما به یه مشکلی خوردم.
    زمان اولین قسمت زیر نویس رو گیر آوردم و همین طور آخرین زیر نویس رو. بعد در subtitle workshop از قسمت edit----->timing------>adjust------>adjust subtitle , زمان شروع اولین زیرنویس و آخرین زیر نویس که همان آخر قسمت اول فیلم است را دادم اما در اواسط فیلم ، زیر نویس با تصویر همزمان نمیشود.(چند دقیقه اختلاف)
    به نظرت فایل زیر نویس ایراد داره یا من اشتباه رفتم؟(fps های مختلف رو هم امتحان کردم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط siamak_kh
    آقا رضا واقعا دستت درد نکنه.
    اما به یه مشکلی خوردم.
    زمان اولین قسمت زیر نویس رو گیر آوردم و همین طور آخرین زیر نویس رو. بعد در subtitle workshop از قسمت edit----->timing------>adjust------>adjust subtitle , زمان شروع اولین زیرنویس و آخرین زیر نویس که همان آخر قسمت اول فیلم است را دادم اما در اواسط فیلم ، زیر نویس با تصویر همزمان نمیشود.(چند دقیقه اختلاف)
    به نظرت فایل زیر نویس ایراد داره یا من اشتباه رفتم؟(fps های مختلف رو هم امتحان کردم)
    دقیقا متوجه نشدم منظورت چیه!
    اگر زمان اولین و اخرین زیرنویس را دادی یعنی انها را حذف کردی خوب طبیعی که اختلاف بیفته

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه حذف نشدند
    هردو به موقع روی تصویر ضاهر میشوند اما هر چه وسط تر میرود زمانها به هم میخورد و بعضی از زیر نویسها هنوز ظاهر نشده ، پاک میشوند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

یه نیگاه به زمان زیرنویس بندازه شاید مشکا انجا باشه
    یا اینکه ممکنه زیرنویس با فیلم شما از لحاظ زمانی تنظیم نیست (مثلا فیلم ماموریت غیرممکن 3 را بدون زیر نویس دارم وقتی زیرنویس فارسی بهش اضافه میکنم از اول فیلم زیر نویس با فیلم مچ میشه ولی اخر فیلم یا وسط کمی عقب یا جلو میفته)
    چرا از روش من نمیری یعنی اول تا انجایی که حلقه اول فیلمت هست زیر نویس را انتخاب و جدا کنی و بعد .......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بهترین برنامه برای برای مچ کردن اختلاف زمانی بین زیرنویس و فیلم submax هست
    تو گوگل لگردید هست
    دردسر هم نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از روش شما رفتم ولی بعد از باز کردن فایل زیر نویس ، زیرنویس بلافاصله آغاز میشود اما فیلم بعد از کمی موزیک شروع میشود که مجبور شدم از روشی که گفتم بروم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط siamak_kh
    از روش شما رفتم ولی بعد از باز کردن فایل زیر نویس ، زیرنویس بلافاصله آغاز میشود اما فیلم بعد از کمی موزیک شروع میشود که مجبور شدم از روشی که گفتم بروم.
    edit--->timings---->set delay با این کار کل زیر نویسها یا یک دونشون را میتونی با اندازهای که میخوای مثلا 2 ثانیه جلوتر یا عقبتر پخش کنی

پروفشنال RAYMOND_JOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    U.S.A - California

پيش فرض

سلام طلفا يك خوب در رابطه با چسباندن زير نويس به فيلم با فرمت divx به همراه آموزش آن معرفي نمائيد

با تشكر
    RAYMOND

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

http://rapidshare.com/files/21410154/Lovely_Folders_3.0.rar

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من يه مشكلي با زيرنويس فارسي دارم.
    من زيرنويس رو از اينترنت گرفتم.با Notpad كه بازش مي كنم فارسي نشون ميده . يه مقدار تايمينگ اون مشكل داشت كه با برنامه Subtitle workshop خواستم درستش كنم ، ديدم كه وقتي با اين برنامه زيرنويس رو باز مي كنم اون رو فارسي نشون نميده. از منوي سمت چپ هم زبان رو دست كاري كردم اما درست نشد.
    همونجوري تايمينگ رو درست كردم و Save كردم ديدم كه وقتي به فيلم متصلش مي كنم همچنان زبان فارسي رو نشون نميده.
    بايد چكار كنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •