تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: موبايل خوب تا قيمت 250 معرفي كنيد.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز من که نمیخواستم بگم عشق K850 هستم که
    از نظر عکسبرداری که خیلی عالیه من خودم امتحان کردم و داداشم این گوشی رو داره که میگم و گرنه من هیچ وقت در مورد چیزی که نمیدونستم مشاوره نکردم چون شاید یه مشاوره بکنم که به ضرر طرف باشه هیچ هم ناراحت نیستم که بگم ا بزار یه پست بدم پستهام میشه ... تا اینطور بشه و از این حرفا
    به نظر من که ازنظر صدا بگن که N73 بهتره یا K850 من میگم K850 چون میدونم از نظر کیفیت تقریبا جزو بهترین گوشی ها هست و بلندیشم خوبه من که صداش رو از گوشی خودم N81 بیشتر میپسندم !!!
    هیچ تعصبی هم ندارم بین برند ها چون بگم که : گوشی خودم نوکیا هست و گوشی مامانم سونی اریکسون T650 گوشی برادرم هم K850 و گوشی بابام هم HTC tytin II هست و اصلا میشه گفت شباهتی بین گوشی ها وجود نداره
    من که میگم K850 بگیر چون دیگه از حرفام معلومه صدای خیلی خوب و دوربین خوب و فیلمبرداری عالی چون به نظر من بهترین فیلمبرداری رو توی سونی اریکسون ها داره و بعضی گوشی ها چون 30 فریم در ثانیه هست
    شرمنده که نمیتونم واضح تر از این بیان کنم انشاالله فردا اگه خواستین بسیار مفصل براتون توضیح میدم ولی فکر میکنم سخنرانی واضح و کوبنده ای بود
    100% تایید میشه n73 صدای بلندتری داره ولی کیفیت صدای k850 یک چیزه دیگست از walkman3 استفاده میکنه الان اگه بپورسید صدای 5700 یا 5610 یا... بهتره یا n73 حتما بهتون میگن از لحاظ بلندی n73 ولی کیفیت 5610 و 5700 که محشر هستند در مورد عکاسی k850 میدونید که 5 هست من چندین بار ازمایش کردم عکاسیش در روز خوبی و عکاس خوبی میگیره ولی نسبت به 5 مگاپیکسل های دیگه چندان در سطح بالایی قرار نداره ولی عکاسی در شب محشر بود واقعا عالی بود حرف نداش در موردn81 من داشتم از نوع 8گیگ هدیه کردم دادشم صدای بلند بود میشه گفت کمی بلندتر از 5610 چوند 2باند داشت وکیفیت خوبی داشت ولی نه مثل 5610 به طور کلی گوشی خوبی بود و مخصوص بازی کردن بود تو این یک چیز محشر بود k850 هم جاوا هست بازی های جاوا خیلی خوب هستند واقعا هیجان خاصی دارند من خیلی با 5610 بازی میکنم اگه تا 300 تومان پول دارین حتما k850 بگیرید مطمیین باشید ضرر نمیکنید ولی اگه تا 250 دوربین و موسیقی با کیفیت میخوای 5610 وگزینه مناسبی هست ولی u700 و u600 هم فراموش نکن که باریکی حیرت انگیزی دارند و خب دوربین اونا هم 3هست و عکاسی گوشی های سامسونگ همیشه خوب بوده

با تشکر

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

مثل اين كه هر كي كه اين جا جواب ميده عشق k850 هست
    بحث عشق و علاقه نیست... شما ماکزیمم هزینت رو 300 اعلام کردی و دوستانم میخوان بهترین گزینرو انتخاب کنی با توجه به اینکه دوربینم واست مهم هست بهترین دوربین رو تو این رنج K850 داره ( این قطعیه و شکی توش نیست ! چون ارزونترین 5 مگا پیکسلیه K850 دوربینشم فقط فرمور های اولیش خیلی ایده آل نبود ولی عکسایی که فرمویر های جدیدش میگیرن جدا عالیه... تو کلوپش میتونی نمونه عکساشو ببینی ) حالا اگه شما خوشت نمیاد از K850 و یا گوشی دیگه یی رو مد نظر داری بگو تا ماهم بهتر راهنمایی کنیم...

3. 2 کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امروز همسایه مغازه مون k850 خریده بود اورد پیش من واسش اپدیت کنم قبل از اپدیت واقعا عکساش نا امید کننده بود ولی بعد از اپدیت خیلی تغیر کرد و واقعا تو رنج 300 تومان k850 دوربین خوبی داره با k800 مقایسه کردم کیفیت فرقی ندیدم ولی شفافیت k850 بالاتر بود و یک ویژگی که خیلی خوشم میاد در پوش لنز هست که خود به خود با زدن دکه دوربین کنار میره و با بستن دوربین در لنز بسته میشه در ضمن یکسری جاها میتونی از صفحه لمسی استفاده کنید ولی محدود هست عکاسیش با 5610 هم مقایسه کردم k850 عکساش مثل k800 شفافتر بود ولی کمی زرد رنگ بود ولی روی هم رفته k850 برنده بود واقعا خوب بود صداش هم در سطح بالایی قرار داشت تا شب سعی میکنم مقایسه عکس های 5610 k800 k850 رو میزارم تا فرقشونو ببینی تنها عیبی که میشه از دوربینش گرفت همین فلش زنون هست که گاهی مشکل ساز میشه محیط رو تاریک میکنه ولی در عوض میتونید با حالت شب و... عکاسیتون روعالی کنید فلش فقط برای شب و محیط های بسیار کم نور خوب هست در مورد عکاسی در شب با k800 مقایسه کردم فرقی ندیدم ولی مثل دقعات قبل شفافیت k850 بیشتر بود فکر کنم به دلیل ال سی دی بهتر هست اینترفیس این گوشی خیلی شبیه به نوکیا بود (s40) یکی دیگر از عیب ها این بود که مثل n81 اثر انگشت روی اکثر جاها نشان میداد ولی این چیزا مهم نیست به نظر من . فیلم برداریش بد نبود و در وضوح qvga بود یک LED کوچیک برای فیلم برداری داشت که اصلا به درد نمیخورد نورش خیلی کمه!!

تو رننج 300 تومان k850 هم دوربین خوبی داره نسبت به 5610 u700 u600 ولی خب دوربین این 3 گوشی هم 3.2 هست که خیلی خوب هست و دسته کمی از 5 نداره باید عکاس باشه در ضمن k850 امکانات موسیقی خوبی مثل 5610 داره هم دربین 5 و هم موسیقی که از walkman3 پشتیبانی میکنه که صدایش خوب بود کیفیت هم خوبد

ولی اگه هنوز رو 250 هستی 5610 با دوربین 3.2 و امکانات موسیقی عالی و کلید حرکتی navisilde مخصوص مزیک بهترین گزینه هست ولی بازم میگم باریکی u700 .u600 حیرت انگیز فراموش نکن دوربین اونا هم 3.2 هست ولی در شب به 5610 نمیرسند در روز معمولا در یک حد هستند
    این عکس ها رو از سایت های خارجی گرفتم
    K800i:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

K850i:

k800:

k850:

منتظر عکس های من باشید
    Last edited by Punisher_2008; 12-10-2008 at 11:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

k810 گوشی خوبی اگه از قیافش خوشت مییاد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

k810 گوشی خوبی اگه از قیافش خوشت مییاد
    اره گوشی خیلی خوبه دوربینشم مناسبه در شب عکاسیش عالیه ولی صداش بیخیال شو

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

اره گوشی خیلی خوبه دوربینشم مناسبه در شب عکاسیش عالیه ولی صداش بیخیال شو
    من زياد تو دنگ و فنگ سوني نيستم ولي فكر كنم ميشه تقويتش كرد...درسته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من زياد تو دنگ و فنگ سوني نيستم ولي فكر كنم ميشه تقويتش كرد...درسته؟
    اره با هک میشه ولی صدای بی کیفیت میشه و شارژ رو بیشتر مصرف میکنه تازه من دیدم به مرور زمان باند جیز جیز میفته به قول بروبکس باندش به التماس میوفته

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

به نظر من هم که K810 گوشی خوبی هست : پسر عمه ام داره گوشی خیلی خوبی سهت به نظر من صداشم خوبه به نظر من که نیازی به هک نیست و صدای قابل قبولی داره
    عکس های خیلی خوبی هم میگیره البته اگه نتونستی K850 بگیری
    تفاوت قیمتشو هم 80-90 تومن هست ===> K810 = 200-210 و K850 = 300-310

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظر من هم که K810 گوشی خوبی هست : پسر عمه ام داره گوشی خیلی خوبی سهت به نظر من صداشم خوبه به نظر من که نیازی به هک نیست و صدای قابل قبولی داره
    عکس های خیلی خوبی هم میگیره البته اگه نتونستی K850 بگیری
    تفاوت قیمتشو هم 80-90 تومن هست ===> K810 = 200-210 و K850 = 300-310

پسر خاله من داره از هومن سری اول هست و ناگفته نماند هم که کیفیت عکس های k850 مثل k810 بوده و فقط شفافیت بهتری داره ولی در کل k850 بهتره در ضمن صدایش خیلی کم نیست از e250 سامسونگ بلندتره صدایش در میحط بسته و ساکت خوبه k810 الان اینجا در میا 200 تکمیل تکمیل k850 ارزون شده 293 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •