تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 804 اولاول 1234567891555105505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من هم با این موافقم که cpu این گوشی قول هست ولی تو فیلم هایی که گذاشتن سرعتی نداره در حد سی پی یوش........
    باید بیاد تا ببینیم چی میشه باید ریلیز شه تا نظر قطعی بدیم بعد دعوا و بن..............دی
    ولی کلا گوشی خوبی زد واسه رقابت ولی یکم رو قیافش باید بسی بیشتر کار می کرد...... عجب ادبیاتی حرف زدم .........دی........اگه این یه تیکه رو معلمم ببینه بمن میده صفر..........اگه قیافش مثل n95 یا شبیهش بود و جایه کشویه 95 یه کیبورد داشت و دکم هایه 95 همش lcd میشد فکر کنم 150 تومان هم به قیمت اضافه میشد که مهم نیست چون اون موقه یه گوشی در حد تیم باشگاه های اسپانیا داده بیرون..........و حال.......
    Last edited by s-a-l-i-m; 05-10-2008 at 18:32.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

محمد جان اين گوشي اولين CPU دو هسته اي با سرعت 369 هست كه نوكيا تا حالا رو هيچ گوشي نذاشته...
    دوست عزیز چرا شایعه پراکنی می کنی cpu این گوشی تک هسته ای هست نه دو هسته ای

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

@ legend

اگه منظورتون از دوهسته ای این عبارته که قبلا واسه ان 95 8 گیگ به کار برده بودن

- Dual ARM 11 332 MHz CPU

و اتفاقا من تو هین فروم هم پرسیدم که آیا معنی این دو هسته ایه که هیشکی جواب نداد اما الان شما میگی همونه

اما الان تو جی اسم آرنا برای 5800 اینو نوشته

- ARM 11 369 MHz CPU

که حتی اون Dual رو که واسه ان 95 8 گیگ نوشته بود رو براش ننوشته حالا شما منبعت رو معرفی کنی بد نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

@ legend

اگه منظورتون از دوهسته ای این عبارته که قبلا واسه ان 95 8 گیگ به کار برده بودن

- Dual ARM 11 332 MHz CPU

و اتفاقا من تو هین فروم هم پرسیدم که آیا معنی این دو هسته ایه که هیشکی جواب نداد اما الان شما میگی همونه

اما الان تو جی اسم آرنا برای 5800 اینو نوشته

- ARM 11 369 MHz CPU

که حتی اون Dual رو که واسه ان 95 8 گیگ نوشته بود رو براش ننوشته حالا شما منبعت رو معرفی کنی بد نیست
    Dual به معنی 2 هسته ای هست دوست عزیز
    5800 هم تک هسته ایه

5. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اونو که میدونم برای پردازنده کامپیوتر آره

اما اگه واسه ان 95 8 گیگ واقعا دو هسته ای باشه که خیلی فوقولاده میشه یعنی واقعا .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نخیر عزیزان!سی پی یوی 200 و خورده ای مگاهرتز برای پردازش در ان82 و ان95 8 گیگ وجود داره و برای دوربینشون هم یک سی پی یوی 100 و خورده ای مگاهرتزی در سخت افزارشون وجود داره که جمعا میشن 333 مگاهرتز !ولی برای 5800 نمیدونم جریان از چه قراره!اگه هم واقعا dual باشه با توجه به اینکه زدن 369 مگاهرتز احتمالا باز هم 200 و خورده ای برای پردازش خود گوشی و 100 و خورده ای برای پردازش دوربین خواهد بود!که البته با توجه به اینکه دوربین این گوشی 3 هست نیازی به پردازنده نداره!پس خود پردازنده ی گوشی یا 369 هست مثل 5700 و یا dual 369 هست که اگه اینجوری باشه قطعا نوکیا از چیپ سخت افزاری بسیار جدیدتری در 5800 استفاده کرده !

8. 6 کاربر از rainysky50 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نخیر عزیزان!سی پی یوی 200 و خورده ای مگاهرتز برای پردازش در ان82 و ان95 8 گیگ وجود داره و برای دوربینشون هم یک سی پی یوی 100 و خورده ای مگاهرتزی در سخت افزارشون وجود داره که جمعا میشن 333 مگاهرتز !ولی برای 5800 نمیدونم جریان از چه قراره!اگه هم واقعا dual باشه با توجه به اینکه زدن 369 مگاهرتز احتمالا باز هم 200 و خورده ای برای پردازش خود گوشی و 100 و خورده ای برای پردازش دوربین خواهد بود!که البته با توجه به اینکه دوربین این گوشی 3 هست نیازی به پردازنده نداره!پس خود پردازنده ی گوشی یا 369 هست مثل 5700 و یا dual 369 هست که اگه اینجوری باشه قطعا نوکیا از چیپ سخت افزاری بسیار جدیدتری در 5800 استفاده کرده !
    خوب همه چی روشن شد

واسه 5800 که مثل 5700 و ان 78 و مابقیه

واسه ان 95 8 گیگ و ان 82 هم همون که امین گفت

اما در مورد پردازنده مخصوص دوربین ،(همون 100 مگا هرتزیه) بیشتر کیفیت و رزولوشن و فریم ریت بالای فیلم هست که به پردازنده قویتر احتیاج داره و نه کیفیت عکس

برای همینم هست که اکثر گوشی های اس ای نمیتونن با رزولوشن و فریم ریت بالا فیلم بگیرن مثلا کا 850 که 5 مگا عکس میگیره اما نمیتونه وی جی ای فیلم بگیره یا حتی سی 905

و چون 5800 وی جی ای فیلم میگیره با سی فریم ، میشد وجود پردازنده مثل ان 82 رو توجیه کرد اما حالا که نداره پس هیچی

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من تا حالا هم چین چیزی نشنیده بودم
    دوربین n93i هم 3 هست ولی cpu دوهسته ای داره حتی n73 هم cpu دو هسته ای داره ولی گوشی هایی مثل n85 یا n79 با دوربین 5 مگاپیکسل و فیلم برداری 30 فریم و vga دارای cpu تک هسته ای هستند من فکر می کنم استدلال شما غلطه آیا منبع خاصی دارین برای حرفاتون؟
    در ضمن من در سایت خود نوکیا دیدم که cpu گوشی 8500 تک هسته ای و این گوشی فاقد چیپ پردازنده گرافیکی هست

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

دوست عزیز چرا شایعه پراکنی می کنی cpu این گوشی تک هسته ای هست نه دو هسته ای
    درسته...
    يا من اشتباه ديدم كه بعيد ميدونم...يا اونا عوض (ويرايش) كردند...
    واسه 5800 هم يك هسته اي هست...اصلا" خوشم نيومد، تازه بهش اميدوار شده بودم...

5800 هم تک هسته ایه
    درسته..

اونو که میدونم برای پردازنده کامپیوتر آره

اما اگه واسه ان 95 8 گیگ واقعا دو هسته ای باشه که خیلی فوقولاده میشه یعنی واقعا .....
    نميدونم چرا رو گوشي هاي جديدش نه چيپ ميزاره نه دوهسته اي...
    ولي 95 ها و 93 و 82 چيپ دارند...
    البته من هنوز شك دارم ولي احتمال ميدم E71 و E66 هم داشته باشند...

206 مگاهرتز براي پردازش گوشي...
    126 مگ هم واسه دوربين ....

خوب همه چی روشن شد

واسه 5800 که مثل 5700 و ان 78 و مابقیه

واسه ان 95 8 گیگ و ان 82 هم همون که امین گفت

اما در مورد پردازنده مخصوص دوربین ،(همون 100 مگا هرتزیه) بیشتر کیفیت و رزولوشن و فریم ریت بالای فیلم هست که به پردازنده قویتر احتیاج داره و نه کیفیت عکس

برای همینم هست که اکثر گوشی های اس ای نمیتونن با رزولوشن و فریم ریت بالا فیلم بگیرن مثلا کا 850 که 5 مگا عکس میگیره اما نمیتونه وی جی ای فیلم بگیره یا حتی سی 905

و چون 5800 وی جی ای فیلم میگیره با سی فریم ، میشد وجود پردازنده مثل ان 82 رو توجیه کرد اما حالا که نداره پس هیچی
    احتمالش هست...درسته محمد جان...
    ممنون.

من تا حالا هم چین چیزی نشنیده بودم
    دوربین n93i هم 3 هست ولی cpu دوهسته ای داره حتی n73 هم cpu دو هسته ای داره ولی گوشی هایی مثل n85 یا n79 با دوربین 5 مگاپیکسل و فیلم برداری 30 فریم و vga دارای cpu تک هسته ای هستند من فکر می کنم استدلال شما غلطه آیا منبع خاصی دارین برای حرفاتون؟
    در ضمن من در سایت خود نوکیا دیدم که cpu گوشی 8500 تک هسته ای و این گوشی فاقد چیپ پردازنده گرافیکی هست
    اينا همش بو ميده..بو سياست...
    96 با اين همه ادعا فقط يه سنسور داره...نه چيپ...نه CPU...

12. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا بذارین بیاد و برنامه هاش هم بیاد ببینیم چطور میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •