تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 56

نام تاپيک: کمک برای خرید سیستم حرفه ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.خوب هستین؟
    من یه سیستم دارم و خیلی هم دوسش دارم،ولی دیگه 8قرن از تاسیسش گذشته و هیچ کدوم از فوتبالها و بسکتبالها و بازیهای جدید دیگر روش لود نمیشه.نخندینا.
    در ضمن چون کار برنامه نویسی سنگین و برخی اوقات گرافیکی نسبتا متعادل رو به سنگین انجام میدم،نیاز به یه سیستم جدید دارم و از اونجایی که پول زیادی هم ندارم برای همین فعلا کیس رو میخوام جمع کنم.مونیتور و کیبورد و غیره هم میشه استفاده کرد .
    من 300هزار تومان پول دارم و حداکثر میتونم تا 400 تومن برسونمش اگر بدونم با 100تومنه اضافه سیستم به صرفه تری رو بدست میارم.
    چون سیستم قبلیم رو کسی بسته که حرفه ای بود و در حال حاضر بهش دسترسی ندارم و خودمم با اینکه دستی در نرم افزار اینا دارم ولی زیاد از سخت افزار سر در نمیارم.ولی میدونم که مچ بودن قطعات یه کامپیوتر چقدر مهمه،همینطور که این سیستمم بخاطر مچ بودن قطعاتش اصلا اذیتم نکرده تا به حال.پسر خوبی بوده.
    لطفا دوستان با توجه به کاربردهای که بالا گفتم و میخوام تا دو سال اذیت نشم از لحاظ سرعت و گرافیک اینا.میدونم انتظار زیادی هست ولی دیگه هنرتون رو نشون بدین.
    AMD , Intel برام فرق نداره و میدونم کارایی Intel بهتره ولی در مقابل، AMD در تناسب با قیمتش هم خوبه دیگه.
    به هر صورت سرعت و قدرت پردازش سنگین مهمه دیگه.اگر تونستین با دو شرکت سی پی یو بهم سیستم پیشنهاد بدین.اگر قیمت قطعات هم بدین که خیلی خوبه،با اینکه میدونم امکان اینکه سرم کلاه بره زیاده،در ضمن یکی هست از اقوام که به ما نزدیک نیست و در کار فروش قطعات ایناست.معمولا جنس هایی که میاره به صورت عمده هستش /به نظرتون بگیرم یا نه،منظور از عمده یعنی کارتون های سوا سوا نداره دیگه فکر کنم.
    چیزهای از قبیل مادربورد و سی پی یو چون اساس کار هستش پس لطفا دقت کنین روش . رم هم 1گیگ میگیرم فعلا تا یکی دوماه بعدش یه دونه دیگه میندازم تنگش بشه 2گیگ.

اگر نظر کارشناسی هم در مورد قطعات مورد پیشنهادتون دارین برام بگین تا بهتر متوجه بشم.
    با این تفاسیر سیستم پیشنهادیتون چی هستش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بابا من اشتباه پست گذاشتم اینجا ولی دیگه بگین پاسخش رو همینجا دیگه. همه اینجا با 1میلیون و 2میلیون سیستم میخوان به به.
    Last edited by mohsen63; 15-10-2008 at 17:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.خوب هستین؟
    من یه سیستم دارم و خیلی هم دوسش دارم،ولی دیگه 8قرن از تاسیسش گذشته و هیچ کدوم از فوتبالها و بسکتبالها و بازیهای جدید دیگر روش لود نمیشه.نخندینا.
    در ضمن چون کار برنامه نویسی سنگین و برخی اوقات گرافیکی نسبتا متعادل رو به سنگین انجام میدم،نیاز به یه سیستم جدید دارم و از اونجایی که پول زیادی هم ندارم برای همین فعلا کیس رو میخوام جمع کنم.مونیتور و کیبورد و غیره هم میشه استفاده کرد .
    من 300هزار تومان پول دارم و حداکثر میتونم تا 400 تومن برسونمش اگر بدونم با 100تومنه اضافه سیستم به صرفه تری رو بدست میارم.
    چون سیستم قبلیم رو کسی بسته که حرفه ای بود و در حال حاضر بهش دسترسی ندارم و خودمم با اینکه دستی در نرم افزار اینا دارم ولی زیاد از سخت افزار سر در نمیارم.ولی میدونم که مچ بودن قطعات یه کامپیوتر چقدر مهمه،همینطور که این سیستمم بخاطر مچ بودن قطعاتش اصلا اذیتم نکرده تا به حال.پسر خوبی بوده.
    لطفا دوستان با توجه به کاربردهای که بالا گفتم و میخوام تا دو سال اذیت نشم از لحاظ سرعت و گرافیک اینا.میدونم انتظار زیادی هست ولی دیگه هنرتون رو نشون بدین.
    AMD , Intel برام فرق نداره و میدونم کارایی Intel بهتره ولی در مقابل، AMD در تناسب با قیمتش هم خوبه دیگه.
    به هر صورت سرعت و قدرت پردازش سنگین مهمه دیگه.اگر تونستین با دو شرکت سی پی یو بهم سیستم پیشنهاد بدین.اگر قیمت قطعات هم بدین که خیلی خوبه،با اینکه میدونم امکان اینکه سرم کلاه بره زیاده،در ضمن یکی هست از اقوام که به ما نزدیک نیست و در کار فروش قطعات ایناست.معمولا جنس هایی که میاره به صورت عمده هستش /به نظرتون بگیرم یا نه،منظور از عمده یعنی کارتون های سوا سوا نداره دیگه فکر کنم.
    چیزهای از قبیل مادربورد و سی پی یو چون اساس کار هستش پس لطفا دقت کنین روش . رم هم 1گیگ میگیرم فعلا تا یکی دوماه بعدش یه دونه دیگه میندازم تنگش بشه 2گیگ.

اگر نظر کارشناسی هم در مورد قطعات مورد پیشنهادتون دارین برام بگین تا بهتر متوجه بشم.
    با این تفاسیر سیستم پیشنهادیتون چی هستش؟
    عزير جان اين سيستم رو ببين بدردت ميخوره
    ASUS - M2A-VM 65.000 55

AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200+2.6 65.000

PNY - 1GB - 800 28,000

WESTERN-SATA 2 - 250 GB + 49.000

Xpertvision 9600gso 384m sonic 130.000

GREEN - GP480A 48.000

385.000ميتوني گرافيك نگيري چون انبرد گرافيك داره
    ولي بهتره اين مدل گرافيك رو بگيري يا 9500 كه 80 تومنه
    ممنون

4. 2 کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دمت گرم داداش لااقل جواب دادی . نمیدونم کاراییش چطوریه ولی دیگه با 300-400 فکر نکنم بشه بهتر از این گرفت،نه؟
    سی پی یو اینتلم که دورش رو باید خط کشید.به به.
    دستت درد نکنه.منتظر سیستم های پیشنهادی دیگه هم هستم.میخوام 1هفته از کسانی که تجربه دارن کمک بگیرم تا بتونم یه سیستمی ببندم که لااقل 2سال بتونم کار کنم باهاش تا بعد یه فکری براش بکنم

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من مادربرد asus p5e3 premium wifi بخر که ddr3 تا 2000 اورکلاک میکنه . قیمتش رو نمیدونم ولی باید تو محدوده ی همون بردها باشه. ASUS STRIKER II NSE هم خوبه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دمت گرم داداش لااقل جواب دادی . نمیدونم کاراییش چطوریه ولی دیگه با 300-400 فکر نکنم بشه بهتر از این گرفت،نه؟
    سی پی یو اینتلم که دورش رو باید خط کشید.به به.
    دستت درد نکنه.منتظر سیستم های پیشنهادی دیگه هم هستم.میخوام 1هفته از کسانی که تجربه دارن کمک بگیرم تا بتونم یه سیستمی ببندم که لااقل 2سال بتونم کار کنم باهاش تا بعد یه فکری براش بکنم
    سلام دوست عزیز

اول این که بهتره تاپیک جدید بزنید در ادامه یه موضوع سوال کردید!
    خب شما کمی متنتو خلاصه می کردی دوستان سریع و راحت بخونن جواب بدن!
    اهل بازی و کار گرافیکی نیستید!؟
    من با 400 تومن به شما اینو پیشنهاد می کنم:

مادربرد:

Asus P5QL-Pro=115

پردازنده:

Intel C2D E7300=130

رم:

Patriot 2G 2*1G DDR2 800 Mhz=45
    (که یه گیگ الان بگیری حدود 23 تومن میشه)
    کارت گرافیک:

Gainward 9500GT=90

پاور:

Green GP530A=45

اینا شد حدود 400 تومن هارد هم اگه لازمته بعدا با همون رم بگیر 160 گیگ وسترن حدود 45 تومن

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dogdanger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقا من رو مادربورده rampage extreme که ddr3 (از 800 تا 2000) ساپورت میکنه میتونم 1000 ddr2 بندازم؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اقا من رو مادربورده rampage extreme که ddr3 (از 800 تا 2000) ساپورت میکنه میتونم 1000 ddr2 بندازم؟
    خیر...
    مادربرد ASUS Rampage Extreme فقط از حافظه های DDR3 پشتیبانی می کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مگه ddr3 باس 800 داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا من تو بازار گشتم rampage extreme نیست.جایی نمیشناسین داشته باشه؟
    این 4870x2 با برنده saphire چطوره؟hiss بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •