سلام.خوب هستین؟
من یه سیستم دارم و خیلی هم دوسش دارم،ولی دیگه 8قرن از تاسیسش گذشته و هیچ کدوم از فوتبالها و بسکتبالها و بازیهای جدید دیگر روش لود نمیشه.نخندینا.
در ضمن چون کار برنامه نویسی سنگین و برخی اوقات گرافیکی نسبتا متعادل رو به سنگین انجام میدم،نیاز به یه سیستم جدید دارم و از اونجایی که پول زیادی هم ندارم برای همین فعلا کیس رو میخوام جمع کنم.مونیتور و کیبورد و غیره هم میشه استفاده کرد .
من 300هزار تومان پول دارم و حداکثر میتونم تا 400 تومن برسونمش اگر بدونم با 100تومنه اضافه سیستم به صرفه تری رو بدست میارم.
چون سیستم قبلیم رو کسی بسته که حرفه ای بود و در حال حاضر بهش دسترسی ندارم و خودمم با اینکه دستی در نرم افزار اینا دارم ولی زیاد از سخت افزار سر در نمیارم.ولی میدونم که مچ بودن قطعات یه کامپیوتر چقدر مهمه،همینطور که این سیستمم بخاطر مچ بودن قطعاتش اصلا اذیتم نکرده تا به حال.پسر خوبی بوده.
لطفا دوستان با توجه به کاربردهای که بالا گفتم و میخوام تا دو سال اذیت نشم از لحاظ سرعت و گرافیک اینا.میدونم انتظار زیادی هست ولی دیگه هنرتون رو نشون بدین.
AMD , Intel برام فرق نداره و میدونم کارایی Intel بهتره ولی در مقابل، AMD در تناسب با قیمتش هم خوبه دیگه.
به هر صورت سرعت و قدرت پردازش سنگین مهمه دیگه.اگر تونستین با دو شرکت سی پی یو بهم سیستم پیشنهاد بدین.اگر قیمت قطعات هم بدین که خیلی خوبه،با اینکه میدونم امکان اینکه سرم کلاه بره زیاده،در ضمن یکی هست از اقوام که به ما نزدیک نیست و در کار فروش قطعات ایناست.معمولا جنس هایی که میاره به صورت عمده هستش /به نظرتون بگیرم یا نه،منظور از عمده یعنی کارتون های سوا سوا نداره دیگه فکر کنم.
چیزهای از قبیل مادربورد و سی پی یو چون اساس کار هستش پس لطفا دقت کنین روش . رم هم 1گیگ میگیرم فعلا تا یکی دوماه بعدش یه دونه دیگه میندازم تنگش بشه 2گیگ.
اگر نظر کارشناسی هم در مورد قطعات مورد پیشنهادتون دارین برام بگین تا بهتر متوجه بشم.
با این تفاسیر سیستم پیشنهادیتون چی هستش؟