در ضمن منظورم از داداش پسر خالمه.چون از بچگی پیشه ما بوده و همه میگن داداشمه منم رو این حساب گفتم داداشم......
در ضمن منظورم از داداش پسر خالمه.چون از بچگی پیشه ما بوده و همه میگن داداشمه منم رو این حساب گفتم داداشم......
()
يعني ميشه شما و برادرت هر دو P1 بگيريد؟؟؟؟
ضمنا" فكر نميكنم ديگه چيزي از اين دو گوشي مونده باشه كه بگيم...شما اگه چيزه مبهمي داري كه متوجه نششدي مطرح كن...
برادره من تا گوشی به دستش رسید دیگه دسته من نمیده و من باید با گوشی خودم بگذرونم.خودمم دوست دارم فقط با گوشی خودم کار کنم.
اگه در مورد یی71 بگین خوبه.اخه من از یی71 چیزی سر در نمیارم.فقفط از پی1 زیاد میدونم.
من تا 2-3 ماه پیش p1 داشتم، نمیگم گوشی بدیه ولی چند تا ایراد اساسی برای من داشت:
1- برنامه های زیادی نمی تونستم براش پیدا کنم. همونطور که بیشتر دوستان مطرح کردن.
2- برای sms زدن باهاش مشکل داشتم چون دکمه هاش یه مقداری نافرمه اگرم می خواستم با قلمش بزنم که واویلا خصوصا وقت رانندگی یا کلا تو ماشین.
3- از کیفیت صداش اصلا راضی نبودم، البته من قبلش 5700 داشتم و خب نارضایتیم طبیعی بود.
4- وقتی خواستم عوضش کنم دادمش به دوستم، از شانس اون بیچاره رفت شمال و دوربینش یهو مرد، الانم مدتهاست هرجا می بریم نمی تونن دوربین گوشی رو درست کنن!!!
خلاصه الان e71 گرفتم حدودا 10 روزه، اعتراف می کنم که از ظاهرش خیلی خوشم اومد و اینکه دست هرکسی نیست. اما به هر حال قابلیتهای زیادی داره. و غیر از gps بقیه خیلی به دردم خورده.
دوست عزیز اینجا هم یه سر بزن E71 رو نگاه کم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.دوستان بنا به دلایلی به زودی نام کاربری من تغییر کرده و شده:bepar2f
ببخشید.
میشه راهنمایی کنید که اگه بشه همین نامو که الان دارم عوض کنم
هر چند به اينجا ربطي نداره..ولي بايد به ادمين بگي كه اونم فك نمكنم به اين راحتي ها قبول كنند...
یشه بگین (ادمین) چیه؟
من نمیدونم کجا برم.
لطفن راهنمایی کنید.
به خدا همین یه بار فقط.........
سلام.دوستان من شنبه هفته دیگه میرم پی1 بگیرم.میدونم که این جا همه گفتن یی71.ولی دیگه........ببخشین دوستان
کاش پی1 همونی باشه که من میخام
بله خب....از همون اولم مشخص بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)