تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: p1 یا e71?

راي دهنده
31. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • p1

16 51.61%
  • e71

15 48.39%
صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 63

نام تاپيک: p1 یا e71?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در ضمن منظورم از داداش پسر خالمه.چون از بچگی پیشه ما بوده و همه میگن داداشمه منم رو این حساب گفتم داداشم......

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

دوست عزیز شما داری اشتباه میکنی.من نمیام هیچ وقت با یه اسم دو تا تاپیک را طوری بزنم که الان بخاد چنین اتفاقی بیفته.
    بزار برات توضیح بدم بعد این طور تند برخورد کن.
    من قراره ابان دو تا گوشی بگیرم یکی برا خودم و یکی هم برا داداشم.خودم 18 سالمه و داداشم 22 سالشه که دانش جو هست که به من گفته براش یه گوشی که سیستم عامله uiq داره بگیرم (چون من خیلی دورو وره گوشی هستم و میدونه که چیزه علکی براش نمیگیرم به من گفته براش بگیرم) در ضمن برادرم گشساران اگه اشتباه ننوشته باشم درس میخونه و خودش هم نمیتونه از اون جا گوشی بگیره اخه شهر ان چنانی نیست.من تاپیکه uiq را برای داداشم زدم تا مطمعن بشم که بهترین uiq را براش میگیرم. و این تاپیکو برا خودم زدم چون خودم یی71 دوست دارم و پی1 هم خیلی دوست دارم و میخام یکی از این دو را بگیرم.
    روشن شدین یا بیشتر توضیح بدم؟
    در ضمن تاپیک uiq میتونه این کمکو به من کنه که اکه پی1 انتخاب شد در همین تاپیک گوشی ای را بگیرم که در تاپیک uiq انتخاب بشه.اخه پی1 هم از خانواده ی اوناست.البته احتمالش کمه چون اگه پی1 در همین تاپیک انتخاب بشه چون من پی1 را دوست دارم پی1 را میگیرم.
    اینم بگم که من تاپیک uiq را به خاطره این زدم تا داداشمو از گوشی ای که براش میگیرم راضی نگه دارم.اون حرف هایی که در تاپیک uiq از جانب خودم میزنم حرف های داداشمم هست.
    پس در نتیجه من میخام در این تاپیک بهترین گوشی بین پی1 و یی71 را برا خودم بگیرم و در تاپیک uiq میخام بهترین گوشی برا داداشم بگیرم.
    اینم بگم من به خاطره علاقه ای که به گوشی های uiq دارم تاپیک uiq را حالا حالا ها برای اطلاعات بیشتره خودم ادامه میدم.
    در ضمن در این تاپیک فقط لازم نیست که مقایسه کنیم بلکه هر چی اطلاعات در مورد دو گوشی پی1 و یی71 داریم میتونیم در این جا قرار بدیم.
    فعلن.........
    ()

يعني ميشه شما و برادرت هر دو P1 بگيريد؟؟؟؟
    ضمنا" فكر نميكنم ديگه چيزي از اين دو گوشي مونده باشه كه بگيم...شما اگه چيزه مبهمي داري كه متوجه نششدي مطرح كن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برادره من تا گوشی به دستش رسید دیگه دسته من نمیده و من باید با گوشی خودم بگذرونم.خودمم دوست دارم فقط با گوشی خودم کار کنم.
    اگه در مورد یی71 بگین خوبه.اخه من از یی71 چیزی سر در نمیارم.فقفط از پی1 زیاد میدونم.

داره خودمونی میشه ghazaleh366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من تا 2-3 ماه پیش p1 داشتم، نمیگم گوشی بدیه ولی چند تا ایراد اساسی برای من داشت:
    1- برنامه های زیادی نمی تونستم براش پیدا کنم. همونطور که بیشتر دوستان مطرح کردن.
    2- برای sms زدن باهاش مشکل داشتم چون دکمه هاش یه مقداری نافرمه اگرم می خواستم با قلمش بزنم که واویلا خصوصا وقت رانندگی یا کلا تو ماشین.
    3- از کیفیت صداش اصلا راضی نبودم، البته من قبلش 5700 داشتم و خب نارضایتیم طبیعی بود.
    4- وقتی خواستم عوضش کنم دادمش به دوستم، از شانس اون بیچاره رفت شمال و دوربینش یهو مرد، الانم مدتهاست هرجا می بریم نمی تونن دوربین گوشی رو درست کنن!!!
    خلاصه الان e71 گرفتم حدودا 10 روزه، اعتراف می کنم که از ظاهرش خیلی خوشم اومد و اینکه دست هرکسی نیست. اما به هر حال قابلیتهای زیادی داره. و غیر از gps بقیه خیلی به دردم خورده.

5. 2 کاربر از ghazaleh366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

دوست عزیز اینجا هم یه سر بزن E71 رو نگاه کم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.دوستان بنا به دلایلی به زودی نام کاربری من تغییر کرده و شده:bepar2f
    ببخشید.
    میشه راهنمایی کنید که اگه بشه همین نامو که الان دارم عوض کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام.دوستان بنا به دلایلی به زودی نام کاربری من تغییر کرده و شده:bepar2f
    ببخشید.
    میشه راهنمایی کنید که اگه بشه همین نامو که الان دارم عوض کنم
    هر چند به اينجا ربطي نداره..ولي بايد به ادمين بگي كه اونم فك نمكنم به اين راحتي ها قبول كنند...

9. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هر چند به اينجا ربطي نداره..ولي بايد به ادمين بگي كه اونم فك نمكنم به اين راحتي ها قبول كنند...
    یشه بگین (ادمین) چیه؟
    من نمیدونم کجا برم.
    لطفن راهنمایی کنید.
    به خدا همین یه بار فقط.........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.دوستان من شنبه هفته دیگه میرم پی1 بگیرم.میدونم که این جا همه گفتن یی71.ولی دیگه........ببخشین دوستان
    کاش پی1 همونی باشه که من میخام

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام.دوستان من شنبه هفته دیگه میرم پی1 بگیرم.میدونم که این جا همه گفتن یی71.ولی دیگه........ببخشین دوستان
    کاش پی1 همونی باشه که من میخام
    بله خب....از همون اولم مشخص بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •