تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم!!!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کراسفایر تکنولوژی موجود در کارتهای Ati هست که در مقابل Sli از Nvidia قرار میگیره . شما با کراسفایر میتونی قدرت کارتهات رو دو برابر یا بیشتر از 2 برابر یا کمی کمتر از 2 برابر برسونی. به این شکل که مثلا شما میتونی 4870 رو با 3870 کراسفایر کنی که قدرتش کمتر از دوبرابر 4870 میشه ، اما با کراسفایر دو تا 4870 ، میتونی 2 برابر قدرت یک 4870 معمولی داشته باشی. حالا اگه یه 4870x2 رو با 4870 ، یا سه تا 4870 رو با هم کراسفایر کنی ، قدرتی ماورایی خواهی داشت ، البته اگه پاور و سی پی یو و رم و مادربردت هم عالی باشن.
    مادربرد P5q E میتونه سه تا Ati کراسفایر رو ساپورت کنه ، اما با سرعت کم. ولی شما میتونی 2 تا Ati کراسفایر کنی و یه جی فورس سری 8000 به بالا برای قابلیت فیزیکش بذاری کنار این دو تا یه قدرت ماورایی داشته باشی !
    رفع ایراد:
    1_قدرت گرافیکی در کرا فایر هیچ گاه به 2 برابر نمی رسه و در بهترین حالت به 1.7 حالت تک کارت می رسه.
    2_یک 4870 رو نمی شه با یک 3870 کراس فایر کرد.
    3_استفاده از قابلیت فیزیک همه گیر نشده و هنوز در حد نظریه هست و حتی بهراد جان هم نتونسته عملیش کنه . و به کار انداختنش هم یک متخصص می خواد.

2. 3 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رفع ایراد:
    1_قدرت گرافیکی در کرا فایر هیچ گاه به 2 برابر نمی رسه و در بهترین حالت به 1.7 حالت تک کارت می رسه.
    2_یک 4870 رو نمی شه با یک 3870 کراس فایر کرد.
    3_استفاده از قابلیت فیزیک همه گیر نشده و هنوز در حد نظریه هست و حتی بهراد جان هم نتونسته عملیش کنه . و به کار انداختنش هم یک متخصص می خواد.
    با مورد 1 و 3 موافقم ولی مورد 2 نه ! چون من میدونم یه کارت سری 4000 رو میشه با یه کارت 3000 کراسفایر کرد. از کمکت ممنونم.

4. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با مورد 1 و 3 موافقم ولی مورد 2 نه ! چون من میدونم یه کارت سری 4000 رو میشه با یه کارت 3000 کراسفایر کرد. از کمکت ممنونم.
    راستشو بخوای من فکر می کردم که تو با گزینه ی سوم من مخالف باشی.
    Last edited by alborz_k; 02-10-2008 at 14:24.

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نمی دونم که چرا عادت کردی که همیشه داد منو در بیاری.
    کارت های سری 3000 ، از هسته ی rv670 استفاده می کنند که حدود 500 میلیون ترانزیستور و 320 واحد سایه زن هست. و اما کارت های سری 4000 ، از هسته ی rv770 استفاده می کنند که حدود 1 ملیار ترانزیستور و 800 واحد سایه زن داره و سرعت پر و خالی شدن پایپ ها هم به دو برابر افزایش پیدا کرده ، حالا مسعود جان ، خودت بگو که این دو سری کارت گرافیک چه جوری می خوان کنار هم کار کنند:
    نکته ی کنکوری : زمانی می شه از 2 کارت رادون در حالت کراس فایر استفاده کرد که دارای هسته ی یکسان و فرکانس های کاملأ برابر باشند. و کارت های سری 3000 و 4000 نه هسته ی یکسان دارند و نه فرکانس برابر و نه کارایی مشابه پس این موضوع کاملأ مردوده .
    این جواب رو به کسی که گفته این کار شدنیه بده . اگه می خوای هم از بهراد جان که خدای کراس فایر و فیزیک هست سوال کن.

8. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من نمی دونم که چرا عادت کردی که همیشه داد منو در بیاری.
    کارت های سری 3000 ، از هسته ی rv670 استفاده می کنند که حدود 500 میلیون ترانزیستور و 320 واحد سایه زن هست. و اما کارت های سری 4000 ، از هسته ی rv770 استفاده می کنند که حدود 1 ملیار ترانزیستور و 800 واحد سایه زن داره و سرعت پر و خالی شدن پایپ ها هم به دو برابر افزایش پیدا کرده ، حالا مسعود جان ، خودت بگو که این دو سری کارت گرافیک چه جوری می خوان کنار هم کار کنند:
    نکته ی کنکوری : زمانی می شه از 2 کارت رادون در حالت کراس فایر استفاده کرد که دارای هسته ی یکسان و فرکانس های کاملأ برابر باشند. و کارت های سری 3000 و 4000 نه هسته ی یکسان دارند و نه فرکانس برابر و نه کارایی مشابه پس این موضوع کاملأ مردوده .
    این جواب رو به کسی که گفته این کار شدنیه بده . اگه می خوای هم از بهراد جان که خدای کراس فایر و فیزیک هست سوال کن.
    تقریبا درسته.
    فقط وقتی میشه دو کارت گرافیک رو Crossfire کرد که از دو سری هسته یکسان استفاده کرده باشند. مثلا همه کارتهای گرافیک سری RV670 رو با هم، همه RV770 ها با هم و ...
    این مسئله ربطی به فرکانس ها نداره.

توی این عکس می تونید Combination های مختلف Crossfire رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تقریبا درسته.
    فقط وقتی میشه دو کارت گرافیک رو Crossfire کرد که از دو سری هسته یکسان استفاده کرده باشند. مثلا همه کارتهای گرافیک سری RV670 رو با هم، همه RV770 ها با هم و ...
    این مسئله ربطی به فرکانس ها نداره.

توی این عکس می تونید Combination های مختلف Crossfire رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستت درد نکنه. مگه این که شما بگی تا باورشون بشه .
    فقط یک سوال دارم ، جواب من تقریبأ درست بود و یا کاملأ درست بود؟

12. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دستت درد نکنه. مگه این که شما بگی تا باورشون بشه .
    فقط یک سوال دارم ، جواب من تقریبأ درست بود و یا کاملأ درست بود؟
    جواب درست بود ولی نکته کنکوری ایراد داشت!

14. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جواب درست بود ولی نکته کنکوری ایراد داشت!
    البته منظورم این بود که در یک فرکانس به کار گرفته می شن که کارایی دو کارت کاملأ برابر بشه. ( اگر فرکانس ها برابر نباشند ، در حالت کراس فایر روی فرکانس کمتر تنظیم می شن)
    حالا نمره ی کامل رو گرفتم؟

16. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته منظورم این بود که در یک فرکانس به کار گرفته می شن که کارایی دو کارت کاملأ برابر بشه. ( اگر فرکانس ها برابر نباشند ، در حالت کراس فایر روی فرکانس کمتر تنظیم می شن)
    چیزی که می گید توی SLI صحیحه. یعنی مثلا دو کارت گرافیک مثل هم که یکیش بطور پیش فرض اورکلاک شده در حالت SLI هر دو در فرکانس کارت گرافیک پایینتر کار می کنند.

معماری Crossfire طوریه که وقتی دو GPU در یک فرکانس نباشند پردازش توسط تکنیک هایی بین دو GPU تقسیم میشه طوری که هر GPU کماکان بهترین کارکردش رو داشته باشه.
    شما وقتی یک Radeon HD 4850 و یک Radeon HD 4870 رو Crossfire می کنید هر دو در فرکانس های Default خودشون کار می کنند.

حالا نمره ی کامل رو گرفتم؟
    کامل نه؛ ولی پاس کردی

18. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    یه سوال هم من دارم
    من یه 4850 دارم
    میخوام ببینم میشه یه 4670 رو باهاش کراس کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •