من اسلامشهر هستم.نمی دونم از چه شرکتی بود.
راستی مدیر تاپیک یا سایت لطف کنه این تاپیک رو به بخش اصلی بازیها انتقال بده.اونجا دم دست تره.
ممنون
من اسلامشهر هستم.نمی دونم از چه شرکتی بود.
راستی مدیر تاپیک یا سایت لطف کنه این تاپیک رو به بخش اصلی بازیها انتقال بده.اونجا دم دست تره.
ممنون
دقیقا منم همین مشکلو دارم!
امان از دست این بازی فروشای بی مسئولیت!
اخه مسئولیت !امان از دست این بازی فروشای بی مسئولیت!
اگه از بقیه احساس مسئولیت می خوای اوول خودت برو اصل بازی رو بخر بعدا بیا بقیه رو بهشون گیر بده !
یعنی هیچ راهی نیست؟فقط باید سی دی اصل رو خرید؟
راستی بابا یکی پیدا بشه این تاپیک رو بیاره تو قسمت اصلی بازیها.
این از اون حرفاس که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه!
نه اینکه شما تمام نرم افزارهایی که به کار می بری رو اوریجینال می خری!!
سلام رفقا
مشکلی که شما دارید مربوط به گرافیکه
موتور فیفا منجر عوض شده و فقط گرافیکای قوی 3d matchرو ساپورت میکنند اما شما میتونید از مدهای دیگه استفاده کنید مثل من
اگه read meو دقت کرده باشی می فهمی چه سیستمی می خواد![]()
سلام
فیفا منجر تغییرات اساسی داده و گرافیکش خیلی رفته بالا برای همین خیلیا مثل من نمی تونن 3d modeاونو اجرا کنن
بازی خراب نیست واسه رفیقم اجرا شد ما میتونیم مد های دیگه رو اجرا کنیم
برای دیدن سیستم به readme بروید
![]()
من گرافیکم 8600GT ه و CPU دو هسته ای 6000. مطمئنا این بازی خیلی پایین تر از این حرفاس. به علاوه، اگرم با بدترین سیستم بازی کنی، یا اون بخش رو برات ور می داره، یا هشدار میده، نه اینکه بازی کرش کنه و پیام Not responding ویندوز ویستا بیاد تو کار!
رفیق من خود فیفا 09 رو با GF8600GT مثل آب خوردن رو بالاترین تنظیمات انجام میدم.Far Cry رو با تنظیمات بالا انجام میدم اونوقت این منیجر رو کارتم نکشه!!!!این از اون حرفها بودها.
نه ما این مشکل رو تو FM08 هم داشتیم باید ببینم اونجا چطور حلش کردیم.فکر کنم مشکل از سی دی ها و رایتشون باشه.
هه هه !!این از اون حرفاس که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه!
نه اینکه شما تمام نرم افزارهایی که به کار می بری رو اوریجینال می خری!!
خودت گفتی پروفوسور ! من که نگفتم !!
اهان یادم رفت پسرم این حرفو زد !!امان از دست این بازی فروشای بی مسئولیت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)