تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: کارشناسی داوری مسابقات لیگ برتر

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

زاویه دوربین تو این صحنه زیاد خوب نیست ولی به نظرم برهانی میم بدن جلوتره و اینو از روی خط کشی زمین میگم
    ولی به نظرم کار اخبار ورزشی درست نبود که اومد نظر فقط یک کارشناس در رابطه با داوری پرسید و جالبه این همه صحنه مشکوک بود و نصیزاده فقط در رابطه با اون صحنه صحبت کرد
    اگرمنظورت سیار هست باید بگم این کارشناس چندسالی هست توآفسایده نظراتش من هرکیو قبول داشته باشم اینو قبول ندارم میادمیگه داورها توآلمان 6هزاردلاردرآمددارند من اصلا به آلمان بودن این آقا شک دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه m1367m2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت بوم ایران

پيش فرض

نمیشه گفت داور تو این صحنه بد بوده اون کمک داور پرچم نزده
    داور هم کلا قضاوت جالبی نداشت

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

تابلو تو آفسایده دیگه

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

شکا چطوری این خط کشیو انجام دادی یعنی شما چه اطمینانی داری که بتونی دقیقترین خط را روی تصویر و اونهم از این زاویه بکشی !؟ و اثبات کنی که آفساید بوده !؟

من استقلالیم ولی مخالف سرسخت تعصب ! سعی میکنم در هر چیزی به کارشناسش رجوع کنم ! کارشناس داوری میگه که این صحنه صحیحه و یه پنالتی برای استقلال گرفته نشد و بعضی از خطاهای در جریان بازی به افراط آوانتاژ داده شد (مد نظر داشته باشید که اینها را نصیرزاده داور پرپولیسی الاصل گفته باز دمش گرم آدم متعصب و غیر منطقی نیست)

خواهشا سعی کنید یه کم واقع بین و منطقی باشید و به نظر دوستان هم احترام بگذارید و مهمترین چیزی که شما اصلا رعایت نمیکنید رعایت احترام دیگران و هواداران را بکنید ! آخه خدایی زشته تیم ها و هوادارانشان را با این الفاظ زشت و مزخرف بخوانیم !

با تشکر از حسن توجه ی شما !

قربانتان: مصطفی عشقی

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شکا چطوری این خط کشیو انجام دادی یعنی شما چه اطمینانی داری که بتونی دقیقترین خط را روی تصویر و اونهم از این زاویه بکشی !؟ و اثبات کنی که آفساید بوده !؟

من استقلالیم ولی مخالف سرسخت تعصب ! سعی میکنم در هر چیزی به کارشناسش رجوع کنم ! کارشناس داوری میگه که این صحنه صحیحه و یه پنالتی برای استقلال گرفته نشد و بعضی از خطاهای در جریان بازی به افراط آوانتاژ داده شد (مد نظر داشته باشید که اینها را نصیرزاده داور پرپولیسی الاصل گفته باز دمش گرم آدم متعصب و غیر منطقی نیست)

خواهشا سعی کنید یه کم واقع بین و منطقی باشید و به نظر دوستان هم احترام بگذارید و مهمترین چیزی که شما اصلا رعایت نمیکنید رعایت احترام دیگران و هواداران را بکنید ! آخه خدایی زشته تیم ها و هوادارانشان را با این الفاظ زشت و مزخرف بخوانیم !

با تشکر از حسن توجه ی شما !

قربانتان: مصطفی عشقی
    ممنون من از رو خطای چمن خطو کشیدم...
    ولی من یادم نمی یاد که دیگران رو با الفاظ بد خطاب کنم ...

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

ممنون من از رو خطای چمن خطو کشیدم...
    ولی من یادم نمی یاد که دیگران رو با الفاظ بد خطاب کنم ...
    به نظر من این کار اشتباه است چون به هیچ وجه نمیشه از این زاویه تصمیم گیری دقیقی کرد ! بهتره که به نظر کارشناسان رجوع کنیم !

بنده از حضور شما دوست عزیز معذرت میخوام ! من منظورمم دوست عزیزمون : devil_ff2008 که استقلال را به شیوه ی بسیار مسخره و زشت خطاب میکنند ! واقعا بچه بازیه ما به خاطر دو تا تیم فوتبالی که فقط ازشون به عنوان منبع تفریح استفاده میکنیم اینطور رفتار کنیم و همدیگر را زیر سوال ببریم !

از همه ی دوستانی که رعایت میکنند ممنون ! (خدایی کمی فکر کنید ارزششو نداره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از روي اين تصوير كه ميشه قضاوت كرد:

اين هم از نماي نزديك:

Last edited by beginner63; 04-10-2008 at 09:10.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

به نظر من این کار اشتباه است چون به هیچ وجه نمیشه از این زاویه تصمیم گیری دقیقی کرد ! بهتره که به نظر کارشناسان رجوع کنیم !

بنده از حضور شما دوست عزیز معذرت میخوام ! من منظورمم دوست عزیزمون : devil_ff2008 که استقلال را به شیوه ی بسیار مسخره و زشت خطاب میکنند ! واقعا بچه بازیه ما به خاطر دو تا تیم فوتبالی که فقط ازشون به عنوان منبع تفریح استفاده میکنیم اینطور رفتار کنیم و همدیگر را زیر سوال ببریم !

از همه ی دوستانی که رعایت میکنند ممنون ! (خدایی کمی فکر کنید ارزششو نداره)
    من یادم نمیاد توهینی به کسی کرده باشم
    به هر حال اگه کسی ناراحت شده من ازش عذر میخوام

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون مصطفی عزیز...
    من از رو عکسی که دوستمون گذاشت , می گم آفسایده...
    ممنون می شم اگه کسی صحنه گل رو داره , فیلمش رو (فقط صحنه گل) رو آپلود کنه رو اون بهتر می شه نظر داد....
    شاید من اشتباه کرده باشم...
    در کل نمی شه از رو عکس گفت که آفسایده...باید به زمان زدن توپم نگاه کرد...
    یه باره دیگه اگه به کسی جسارتی کردم معذرت می خوام....
    البته باید بگم که درسته فوتبال بی هیجان یعنی هیچ...اما ما ام باید خودمون رو کنترل کنیم...
    از همه دوستان چه استقلالی چه پرسپولیسی وچه طرفدار هر تیمه دیگه تشکر می کنم...
    ممنون...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

با تشكر از دوستان پرسپوليسي
    devil_ff2008
    iammahdi
    متاسفانه در اين انجمن كل كل جاي خودش رو به توهين و تخريب داده و هر كسي كه از راه مي رسه به راحتي به همه توهين مي كنه.
    نمي خوام بگم عامل اصلي چه كسي،چه گروهي هستش اما بايد بگم با جلوگيري از خيلي از مسائل اينجور كل كل ها و توهين ها خود به خود از بين ميره.
    به عنوان مثال:
    همين بحث بازي و بررسي و نقد بازي كه بايد توي تاپيك مختص به هر تيمي به اون پرداخته بشه رو شما توي هر انجمن ديگه اي اعم از متفرقه و... مشاهده مي كنيد.اين يه اشكال هستش چون هركسي به خودش اجازه ميده از ديد و منطق خودش بازي رو تفسير كنه.البته اين اشكالي نداره چون
    اينجا يه انجمن هستش و محلي كه توي اون هزاران كاربر به مبادله اطلاعات مي پردازن.بدون شك هزاران كاربر هزاران سليقه متفاوت هم دارا هستن.اما وقتي نقد و بررسي به تخريب و توهين تبديل ميشه شما نبايد انتظار يه بحث زيبا و شاعرانه رو داشته باشيد.كلماتي مانند:اس تق لال بدون شك جوابي بهتر از لنگ پيدا نمي كنه!تحريك كاربران هوادار تيم هاي حريف بدترين كاره ممكن هستش.
    و هزاران كلمه ديگه كه هر يك از طرفين با به كار بردن اونا فقط باعث جنجال ميشه.
    چقدر خوبه كه ما توي تاپيك هاي خودمون به بررسي تيم هاي خودمون بپردازيم.
    كه چرا با تعويض هاي قلعه نويي استقلال بازي برده رو مساوي كرد.يا چرا قطبي پترويچ رو از اول به بازي نگرفت؟نه اينكه تاكتيك هاي تيم هاي مقابل رو به بدترين شكل ممكن آناليز كنيم.بدون شك هر عملي عكس العمل مخصوص به خودش رو داره.
    كارشناسي داوري چه دردي رو تا به حال دوا كرده كه اين بار هم بخواد كمك كننده باشه؟
    بحث در مورده داوري خوب اما با منطق بايد باشه.! چقدر خوبه ما هم داور و قاضي خوبي باشيم و فقط تيم خودمون رو نبينيم.
    و هزاران حرف ناگفته ديگه!
    اميدوارم با رعايت احترام به همديگه شاهد اينجور بحثها نباشيم.
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •