به هیچ وجه ایشون تازه کار هستن و فعلا مثل یه بچه 14 ساله میمونه تو راک
موافقم
مخالفم
به هیچ وجه ایشون تازه کار هستن و فعلا مثل یه بچه 14 ساله میمونه تو راک
اما من یه سوالی دارم چه کسی فعال تر هست از متین تو زمینه راک ؟
بنظرتون خیلی ها توسط متین با راک اشنا نشدن ؟
من کاری ندارم که تو اون اهنگ سروش اس جی ترک گفت ایرانیان راک فادر متین دو حنجره فقط دو تا سوالم را جواب بدید
تاپیک چه رشد بی موردی داشته تا بحال! واقعا در عجبم!!
و هنوز به دنبال پاسخ این سوالم که "متین" دیگر کیست؟! بی خیال بابا! حرمت راک خیلی بالاتر از اینه که اینطور مسائل رو پیش بکشیم
توی تاریخ بیش از 60 ساله موسیقی راک که ریشه های غربی داشته کسی جرات نکرده که خودش رو پدر این سبک بنامه اما همچنان بازار این بحث ها در جهان سوم به راهه و مشتریان کثیری هم داره ظاهرا! شاید موسیقی پاپ انقدر فاقد معنی و محتوا باشه که وقتی کسی کمی در جهت جریان عامه پسندانه اون حرکت میکرده خودش یا طرفدارانش اون رو پدر و مادر و خواهر و برادر (!) این جریان نامیدن (دقت کنید کلمه سبک رو بکار نبردم گفتم جریان!) اما حقیقتا راک اینچنین نیست. پس امیدوارم بار دیگه که وارد این فروم میشم این تاپیک رو قفل شده ببینم...
Last edited by paranoid_android; 26-10-2008 at 20:28.
كورش يغمايي راك ايراني ميخوند ؟؟ خيلي باحاله ميششه اونوقت يه آهنگشو بذارين (راك) تا ما هم فيض ببريم.
مگه ميشه كسي اسم متيــــــــــــــن 2 حنجـــــــــــــــــــره به گوشش نخورده باشه ؟
بابا فهميديم حالا شما راك خارجي گوش ميدين
بابا پروفشنال هاي راك باز
اصلا ايراني گوش نميدين نه ؟ بيخيال
بقول شاعر :
پدر راك ام كه هستم
چيه از كجـــــا ميسوزي
سيخ داغم كه غلافه
از كدوم قسم ميسوززززي؟؟؟؟؟
کاملا مخالفم. عجب اعتماد به نفسی داشته ها!
اولین نفری که راک خونده مطمئنا متین نبوده
مهراد هیدن قبل از اینکه با زدبازی کار کنه و رپ بخونه قبلش خودش راک می خونده 6،7 سال پیش !!!
اگه کسی بخواد شاخ بازی در بیاره ادعایی کنه هیدن نه این ... !!!
اگه میخواست تو راک یک کاره ای بشه ولش نمیکرد بره سراغ رپ.با این کارش حتی لیاقت اینکه بهش بگی جوجه راک هم نداره.
من هم موافقم با اين حرف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)