بله تو ایران که مطمئنم همشو خیلی راحت پیدا می کنی.نگران نباش همیشه در حال تغییرن!چند نفر دیگه رو بیار برای چونه زدن!شنیدم که کارتهای گرافیک یه کاهش خیلی جزئی دیگه داشتن تو بعضی برندها!کجایی؟آدرس بده بیایم با بچه ها افطار خدمتتون!
بله تو ایران که مطمئنم همشو خیلی راحت پیدا می کنی.نگران نباش همیشه در حال تغییرن!چند نفر دیگه رو بیار برای چونه زدن!شنیدم که کارتهای گرافیک یه کاهش خیلی جزئی دیگه داشتن تو بعضی برندها!کجایی؟آدرس بده بیایم با بچه ها افطار خدمتتون!
شما چرا برای افرادی که قصد اور کردن ندارن هم رمهایی با فرکانس پایین(800 mhz ) پیشنهاد میدین ؟
Last edited by mahddi; 16-09-2008 at 17:52.
منظورت چیه ؟
چون همین جوری از بودجه زده بالا!!!اونوقت شما فرکانس بالا هم می خواید!!؟؟در ضمن اورکلاک که ازدواج نیست!!!با یه اور ساده و پایدار میشه راحت به اون فرکانسها هم رسید.بعد یه سوال داشتم فرکانس بالاتر از 1066 که با اور 800 هم تقریبا بهش میشه رسید رو برای چه کاری می خواید!!؟؟؟
در ضمن 800 فرکانس متوسط هست 667 و قبل از اون پایین محسوب میشه!
![]()
arbab جون یعنی با لا تر بودن فرکانس رم هیچ تاثیر محسوسی در بازی ها ودرکل کارایی کامپیوتر نداره؟
تاثیرش در کارایی زیاده ولی در بازی ، مثلا اگه یه بازی 4 گیگ رم بخواد و شما رم 4 گیگ با باس 800 داشته باشی ، میتونی بازی رو اجرا کنی ، ولی کسی که رم 2 گیگ با باس 1066 داشته باشه ، نمیتونه بازی رو اجرا کنه. پس رم 4 گیگ 800 ، برای یک گیمر ارجحیت داره بر 2 گیگ رم با باس 1066.![]()
اوووووووووووووو مای ی ی ی ی ی ی گاد د د د د د د د
کدوم بازیه خفنیه که 4 گیگ رم میخواد .
این سیستمی که معرفی کردین تا سال دیگه بازیها رو قورت میده یا نه ؟
اگه بخوام الان یه گرافیک 4850 بخرم 1 سال دیگه بفروشم چقدر ضرر میکنم ؟
سلام...
قیمت هایی که ذکر کردید کاملا real هستندو باید همه جا قیمت ها این باشه...
اما همه طمع کارند
حالا من از کجای تهران می تونم سفیر 4850 رو به این قیمت پیدا کنم؟؟![]()
سلام
قیمت ها حدودی هستند دوستمن ولی با اختلاف 5 تومن (حداکثر حداکثر 10 تومن )در نظر بگیرید نه بیشتر!محمد رضا عزیز (Micro system) چند روز پیش گفت که قیمت 4850 با برند HIS هم شده حدود 230 تومن!(نمی دونم منظورش کف بود یا یوزر!؟)کجا قیمت کردی!؟که بهت قیمت بالا داده باشن!؟رضا و ایران رفتی؟قیمتها باید همین باشن گرون فروشی بعضی!از فروشنده ها به من ربطی نداره!
به قول یکی از دوستان باید یه روز وقت بزاری چشم بازار رو دربیاری!
![]()
Last edited by Kianoosh; 18-09-2008 at 01:31.
من مثال زدم ! بالاخره وقتی میشه که بازی 4 گیگ بخواد ، اونم خیلی زود ! بله تا سال دیگه قورت میده و هضم میکنه ! 4850رو سال دیگه ازت نمیخرن ، تازه بخرن یه چیزی هم باید بدی !!! سال دیگه علم اونقدر پیشرفت میکنه که کسی به 4870x2 نگاه هم نمیکنه ، چه برسه 4850 . البته این به این معنی نیست که 4850 کاراییش رو به طور کامل از دست میده ، معنیش اینه که ارزش خرید نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)