محسن به من باختي ها ،يادته ؟اصلا هم شوخی نمیکنم ، سایر دوستان من رو میشناسند من همونی هستم که سر بازی رئال و بارسلونا 60 میلیون تومن باختم . ( میتونین از بچه های کلوب بپرسین )
![]()
محسن به من باختي ها ،يادته ؟اصلا هم شوخی نمیکنم ، سایر دوستان من رو میشناسند من همونی هستم که سر بازی رئال و بارسلونا 60 میلیون تومن باختم . ( میتونین از بچه های کلوب بپرسین )
![]()
تو کی هستی ؟ زوود باش لو بده بینم
![]()
شما که حرف الکی نمیزنی دقیقا بگو ببینم چند تا یوزر کشکی داره اینجا ؟یعنی اینکه اینهمه یوزر کشکی واسه بالا رفتن تعداد کاربران( فقط بصورت عدد) انتقاد الکی بوده؟
نکنه 2-3 هزار تایی که واسه مسابقه بالا اومده ؟؟
به فرض محال شما 5.000 تا مثال هم واسه من بیاری که تازه نمیتونی بیاری و ثابت کنی اینا جعلی هست
میشه فقط 2 % اعضا و 98 % دیگه ....
10.000 بیار باز فقط میشه فقط 4 % اعضا
و 96 % دیگه عضو واقعی هستن که انگار واسه شما درداوره و تلخ. !!!! ؟ !!!!
لطفا قفل بشه چون
بقیه بحث ها الکیه و فقط جنبه ی خراب کردن این سایت رو داره .
موفق...
Last edited by ravani_13; 07-09-2008 at 22:34.
برای اطلاع دوستان عزیزی که این تاپیک را ایجاد کردند من نیز نظر خود را میگویم
چیزی که برای یک سایت یا فروم ارزش دارد Rank آن است نه تعداد عضو یا صرفاً تعداد پست و تاپیک آن.شما اگر یک میلیون یا بیش از آن عضو داشته باشید ولی Rank پایینی داشته باشید نه در موتورهای جستجو رتبهای خواهید داشت و نه منافع مادی و معنوی بسوی شما سرازیر میشود.تعداد عضو زیاد بخودی خود هیچ دقت کنید : هیچ منفعتی برای هیچ فرومی ندارد مگر اینکه این یوزرهای واقعی با کلیک کردن فعال و نه رباتگونه بر روی لینکهای موجود آن سایت و فروم موجب بالا بردن رتبهی آن شوند.ذهن خود را درگیر موضوعات بیهوده نکنید و وقت خود را به مطالعه دربارهی اصول مدیریت وب و مدیریت محتوا کنید تا چنین سوالاتی نپرسید
ا س ت م ر ا ر![]()
خوب شما قبلش 5.000 تا یوزر فعال که قصد تخریب انجمن رو نداشته باشن واسه من بیار بعدبه فرض محال شما 5.000 تا مثال هم واسه من بیاری که نمیتونی بیاری و ثابت کنی اینا جعلی هست
من اصلا قصد خراب کردن ندارم
من فقط تو 2 3 تا فروم فعال هستم اونم که معروفترینش همینه
تو كلوب كلوپ جوانان ، اوهوم![]()
رجوع گردد به پست شماره 24
Last edited by Amoo Mohsen; 07-09-2008 at 22:45.
شما یا واقعا مثبت و روشنفکر هستین یا خودتون رو به این راه زدین
از شما سوالی دارم ، چیزی که ادمین های فروم ها میتونن به وسیله با دیگران کل کل کنند ، چه نام دارد ؟
1.تعداد اعضا
2.تعداد اعضا
3.تعداد اعضا
4.هیچکدام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)